Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ah ah pamukcilekkk begonya02 ve daha cok cok germe olan kisiler keskeeee tek tek konularinizi acsaydiniz da bizde butun sayfalari tek tek okumasaydik gozlerim bozuldu yahu sohbete karisik ameliyat surecini aramaktan daral geldi bana okumicam artik gozlerim mahf oldu be

Ben seninle ayni fikirde degilim Esteworld bir kurum ben iki kere esteworlda ameliyat oldum bir kerede kardesim oldu ve amzliyattan once piskolojimi bozmaktan baska bisey yapmadilar
Sofor desen hep verilen saatte gelmiyor dr desen sabah ameliyatim var ama beyfendi toplantiyi secmis beni oglene erteliyor ne sacma ben bi daha esteworlda yaklasmicam

Yaşadığınız bu olumsuzlukları bildirmeyi düşündünüzmü? Ameliyatlardan memnunmusunuz?

canım ya çok haklısın aslında banada çok söylendi aç diiye başlık ben onca ameliyata tek bir başlık açmadım sanki dr reklamı yapıyor gibi algılanılır diye ama tek tek sayfa başlık bakmak daha zor anlıyorum:)))neyse sen forumun kurtlarındansın:) artık çözdün ne neci kim kimci diye

ikisi de reelde arkadaşım söylerim isteğini

Yaşadığınız bu olumsuzlukları bildirmeyi düşündünüzmü? Ameliyatlardan memnunmusunuz?
Tabiki bildirdim ilk ameliyatimdan memmun olmadim ikinci ameliyatim meme diklestirme ilk basta super di su an bir ay gecti sanki degismeye basliyor daha bisey diyemem ama bir arakadas prof olan estewordda ameliyat oldu germe ve meme diksletirme pek mm kalmadi malesef

Aynen canim reklami hemen anliyoruz zaten artik senin ameliyatlarini bile ordan ogrzniyorum iyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…