Ben seninle ayni fikirde degilim Esteworld bir kurum ben iki kere esteworlda ameliyat oldum bir kerede kardesim oldu ve amzliyattan once piskolojimi bozmaktan baska bisey yapmadilarRica ederim, Hastaneyle irtibata geçtinizmi karın germe operasyonları ile ilgili ekip çok önemli telafisi bile ciddi anlamda insanı üzebilir, mutlu kadın mutlu insan mutlu toplum mantığıyla yaklaşmaları çok önemli ve ben Esteworld grubunun bu konuda ciddi anlamda başarılı olduklarını düşünüyorum, sevgiler.
Yaşadığınız bu olumsuzlukları bildirmeyi düşündünüzmü? Ameliyatlardan memnunmusunuz?Ben seninle ayni fikirde degilim Esteworld bir kurum ben iki kere esteworlda ameliyat oldum bir kerede kardesim oldu ve amzliyattan once piskolojimi bozmaktan baska bisey yapmadilar
Sofor desen hep verilen saatte gelmiyor dr desen sabah ameliyatim var ama beyfendi toplantiyi secmis beni oglene erteliyor ne sacma ben bi daha esteworlda yaklasmicam
Ah ahpamukcilekkk begonya02 ve daha cok cok germe olan kisiler keskeeee tek tek konularinizi acsaydiniz da bizde butun sayfalari tek tek okumasaydik gozlerim bozuldu yahu sohbete karisik ameliyat surecini aramaktan daral geldi bana okumicam artik gozlerim mahf oldu be
Ah ahpamukcilekkk begonya02 ve daha cok cok germe olan kisiler keskeeee tek tek konularinizi acsaydiniz da bizde butun sayfalari tek tek okumasaydik gozlerim bozuldu yahu sohbete karisik ameliyat surecini aramaktan daral geldi bana okumicam artik gozlerim mahf oldu be
Tabiki bildirdim ilk ameliyatimdan memmun olmadim ikinci ameliyatim meme diklestirme ilk basta super di su an bir ay gecti sanki degismeye basliyor daha bisey diyemem ama bir arakadas prof olan estewordda ameliyat oldu germe ve meme diksletirme pek mm kalmadi malesefYaşadığınız bu olumsuzlukları bildirmeyi düşündünüzmü? Ameliyatlardan memnunmusunuz?
Canim onlarinkini okudum ama hani hepsi bu sayfada yazdiklari icin tek tek okumak zorunda kaldim 1300 sayfaya geldim az kaldiikisi de reelde arkadaşım söylerim isteğini
Aynen canimcanım ya çok haklısın aslında banada çok söylendi aç diiye başlık ben onca ameliyata tek bir başlık açmadım sanki dr reklamı yapıyor gibi algılanılır diye ama tek tek sayfa başlık bakmak daha zor anlıyorum:)))neyse sen forumun kurtlarındansın:) artık çözdün ne neci kim kimci diye
Hayır direnlerle gittim eve yanılmıyorsam 5. Gün çıkmıştıDirenleri tamamen çıkarıpmı gönderdi eve? Birde eve geldikten sonra ilk kontrole kaç gün sonra çağırıyor? Bunları sormamım sebebi malum benim ev bursa da olduğu için zırt pırt gidemem ben istanbula
Yeni ameliyat olucak arkadaşları gaza getirmek için bir fotoğraf ekledim:) çabuk bakın silicem zaar:))
Bu ne kardeşim? Utanır insan böyle güzel olunurmuYeni ameliyat olucak arkadaşları gaza getirmek için bir fotoğraf ekledim:) çabuk bakın silicem zaar:))
Ozaman beni en az 5 gün tutması lazım hastanedeHayır direnlerle gittim eve yanılmıyorsam 5. Gün çıkmıştı
Offf harikasin canim masallah bir an once ameliyat olmak istiyorum senin kac ay gecti canim ameliyat olali?
Benim direnlerim 3 günde çıktı bünyeyle alakalı galiba direnler çıktıktan sonra çok rahatlıyor insanOzaman beni en az 5 gün tutması lazım hastanede
Benim direnlerim 3 günde çıktı bünyeyle alakalı galiba direnler çıktıktan sonra çok rahatlıyor insan
Bu ne kardeşim? Utanır insan böyle güzel olunurmuVallahi akşam moralim bozuk yatmıştım hep kabuslar görmüşüm. Sabah sabah gözüm gönlüm açıldı. Maşallah
Yeni ameliyat olucak arkadaşları gaza getirmek için bir fotoğraf ekledim:) çabuk bakın silicem zaar:))
Canim onlarinkini okudum ama hani hepsi bu sayfada yazdiklari icin tek tek okumak zorunda kaldim 1300 sayfaya geldim az kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?