Canim ben burdaki yorumlari okuduktan sonra ve tabi resim gosterenlerde oldu sagolsunlar onlarin sayesinde ercan beyi sectimGeçen seneki sayfalarda bahsedelin meşhur doktor ercan bey ataşehir memorial hastanesinde ki Ercan Karacaoğlu' mu?
Mail atıp onada danışmak istiyorumda. Ne çok kişi yaptırmış ona ve herkes memnun kalmış ne güzel. Acaba ist.Da onamı yaptırsam diyorum. Doktorun tam ismini bilenler help me
Oooo ercan bey çılgınlığı tam hızıyla bu senede devam ediyor desenize :)) ben bu konunun 2014 şubat ayı mesajlarını okuyorum o günlerde herkes full ona yaptırmış. Demek ki o günlerden bu yana popüleritesini hiç kaybetmemiş bu çok güzel :) daha da şubata çok var nasıl geçer o günler. Bende bugün kendisine mail attım bi ön bilgi almak istiyorum. Bursa'dayım ya nasıl olur diye sordum. Eğer onda karar kılarsam ya hemen ağustosta ya da bende senin gibi ancak şubatta olabilirim. Canım sen istanbuldamı yaşıyorsun?Canim ben burdaki yorumlari okuduktan sonra ve tabi resim gosterenlerde oldu sagolsunlar onlarin sayesinde ercan beyi sectim
12 subat ameliyat oluyorum allah izin verirse
Ben de 3 Ekim için Ercan Bey den ameliyat günü aldımOooo ercan bey çılgınlığı tam hızıyla bu senede devam ediyor desenize :)) ben bu konunun 2014 şubat ayı mesajlarını okuyorum o günlerde herkes full ona yaptırmış. Demek ki o günlerden bu yana popüleritesini hiç kaybetmemiş bu çok güzel :) daha da şubata çok var nasıl geçer o günler. Bende bugün kendisine mail attım bi ön bilgi almak istiyorum. Bursa'dayım ya nasıl olur diye sordum. Eğer onda karar kılarsam ya hemen ağustosta ya da bende senin gibi ancak şubatta olabilirim. Canım sen istanbuldamı yaşıyorsun?
TeşekkürlerTarih alanlara hayırlı olsun şimdiden
Ta kendisi:)Geçen seneki sayfalarda bahsedelin meşhur doktor ercan bey ataşehir memorial hastanesinde ki Ercan Karacaoğlu' mu?
Mail atıp onada danışmak istiyorumda. Ne çok kişi yaptırmış ona ve herkes memnun kalmış ne güzel. Acaba ist.Da onamı yaptırsam diyorum. Doktorun tam ismini bilenler help me
:) emin olmak istemiştim. Mail attım bugün kendisine. Daha önce başka şehirden hatta yurt dışından bile gelenler olmuş ona. Tanık olduğunuz arkadaşlarınız oldumu buradan kaç gün tutuyor hastanede acaba? Ya da tahmininiz varmı bu konuda. Açıkcası burada kendisiyle ilgili onlarca güzel yorum dururken başka bir doktora cesaret edemeyeceğim sanırımTa kendisi:)
sagol canım benim inşallah yakında birkaç doktor görüşmem var hayırlısı inşallahMasallah baya zayiflamisin kiz ben cesareti burdan aldim baksana allaha sukur bir sorun oldugunu gormedim cesaretini topla sende ol ameliyatini canim
canım esteworld de doktorun kim bende doktor şeçiminde zorlanıyorum evime en yakın ve iyi bir doktor bulamadım henüzBenimde resim görebilme şansım olabilirmi 19 Ağustos'ta nasip olursa kombin ameliyat Olacağım Esteworld de bu Süreci çok merak ediyorum kafam karışıyor herkese dümdüz gerginmi gergin karınlar diliyorum
Karın germe ve göğüsü bir arada oldum ben 2 gece kaldım.Lipo da da 1 gece kaldım:) emin olmak istemiştim. Mail attım bugün kendisine. Daha önce başka şehirden hatta yurt dışından bile gelenler olmuş ona. Tanık olduğunuz arkadaşlarınız oldumu buradan kaç gün tutuyor hastanede acaba? Ya da tahmininiz varmı bu konuda. Açıkcası burada kendisiyle ilgili onlarca güzel yorum dururken başka bir doktora cesaret edemeyeceğim sanırım
Merhaba, büyük bir ihtimalle Dr. Mustafa Karaca sayfasıyla ilgili ciddi olumlu görüşler ve bir o kadarda sonsuz memnuniyetlere rastladım estetik anlayışı ciddi anlamda hoşuma gitti, hastalarına karşı yakınlığıda başka bir olumlu yönü. Sevgiler sizde Altunizade Esteworld'ümü düşünüyorsunuzcanım esteworld de doktorun kim bende doktor şeçiminde zorlanıyorum evime en yakın ve iyi bir doktor bulamadım henüz
Direnleri tamamen çıkarıpmı gönderdi eve? Birde eve geldikten sonra ilk kontrole kaç gün sonra çağırıyor? Bunları sormamım sebebi malum benim ev bursa da olduğu için zırt pırt gidemem ben istanbulaKarın germe ve göğüsü bir arada oldum ben 2 gece kaldım.Lipo da da 1 gece kaldım
Sebebi özel değilse neden 19 ağustosu tercih ettiğinizi öğrenebilirmiyim?Benimde resim görebilme şansım olabilirmi 19 Ağustos'ta nasip olursa kombin ameliyat Olacağım Esteworld de bu Süreci çok merak ediyorum kafam karışıyor herkese dümdüz gerginmi gergin karınlar diliyorum
17 eylülde kayınvalidemler geliyor yurt dışından normalde Eylül'ü bekleyelim dediler fakat ben bilinmesini istemediğim için 19 Ağustos'a sözleştikSebebi özel değilse neden 19 ağustosu tercih ettiğinizi öğrenebilirmiyim?
teşekür ederim ben bahçelievler esteworlde yakın oturuyorum ama orda karıngerme yaptıran biri olmadı henüz araştırmadayımMerhaba, büyük bir ihtimalle Dr. Mustafa Karaca sayfasıyla ilgili ciddi olumlu görüşler ve bir o kadarda sonsuz memnuniyetlere rastladım estetik anlayışı ciddi anlamda hoşuma gitti, hastalarına karşı yakınlığıda başka bir olumlu yönü. Sevgiler sizde Altunizade Esteworld'ümü düşünüyorsunuz
="zuzu53, post: 41829237, member: 167635"]17 eylülde kayınvalidemler geliyor yurt dışından normalde Eylül'ü bekleyelim dediler fakat ben bilinmesini istemediğim için 19 Ağustos'a sözleştik
Anladım canım. Bende kimsenin bilmemesini istiyorum. Ama benimkiler yakında mecburen öğrenicekler. Ama olup biraz düzeldikten sınra söyliyecem ve fıtık aml diyecemPeki bir ayda onlara farkettirmeyecek kadar düzeliyormu insan? Bilmediğimden soruyorum.
Bu konuyu ameliyat sürecindeki iyileşme seyrine göre değerlendirdik sezaryandaki süreçten çok farkı olmadığını ve 1 ayda dışarıdan fark edilmeyecek kadar toparlanma olacağını özellikle vurguladılar yoksa farklı bir durum söz konusu olsaydı kabul etmezdim bu durumun gizliliği benim için çok önemli,sevgiler.="zuzu53, post: 41829237, member: 167635"]17 eylülde kayınvalidemler geliyor yurt dışından normalde Eylül'ü bekleyelim dediler fakat ben bilinmesini istemediğim için 19 Ağustos'a sözleştik
Anladım canım. Bende kimsenin bilmemesini istiyorum. Ama benimkiler yakında mecburen öğrenicekler. Ama olup biraz düzeldikten sınra söyliyecem ve fıtık aml diyecemPeki bir ayda onlara farkettirmeyecek kadar düzeliyormu insan? Bilmediğimden soruyorum.
Rica ederim, Hastaneyle irtibata geçtinizmi karın germe operasyonları ile ilgili ekip çok önemli telafisi bile ciddi anlamda insanı üzebilir, mutlu kadın mutlu insan mutlu toplum mantığıyla yaklaşmaları çok önemli ve ben Esteworld grubunun bu konuda ciddi anlamda başarılı olduklarını düşünüyorum, sevgiler.teşekür ederim ben bahçelievler esteworlde yakın oturuyorum ama orda karıngerme yaptıran biri olmadı henüz araştırmadayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?