Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canim ben burdaki yorumlari okuduktan sonra ve tabi resim gosterenlerde oldu sagolsunlar onlarin sayesinde ercan beyi sectim
12 subat ameliyat oluyorum allah izin verirse

Canim ben burdaki yorumlari okuduktan sonra ve tabi resim gosterenlerde oldu sagolsunlar onlarin sayesinde ercan beyi sectim
12 subat ameliyat oluyorum allah izin verirse
Oooo ercan bey çılgınlığı tam hızıyla bu senede devam ediyor desenize :)) ben bu konunun 2014 şubat ayı mesajlarını okuyorum o günlerde herkes full ona yaptırmış. Demek ki o günlerden bu yana popüleritesini hiç kaybetmemiş bu çok güzel :) daha da şubata çok var nasıl geçer o günler. Bende bugün kendisine mail attım bi ön bilgi almak istiyorum. Bursa'dayım ya nasıl olur diye sordum. Eğer onda karar kılarsam ya hemen ağustosta ya da bende senin gibi ancak şubatta olabilirim. Canım sen istanbuldamı yaşıyorsun?

Ben de 3 Ekim için Ercan Bey den ameliyat günü aldım

Benimde resim görebilme şansım olabilirmi 19 Ağustos'ta nasip olursa kombin ameliyat Olacağım Esteworld de bu Süreci çok merak ediyorum kafam karışıyor herkese dümdüz gerginmi gergin karınlar diliyorum

Ta kendisi:)

:) emin olmak istemiştim. Mail attım bugün kendisine. Daha önce başka şehirden hatta yurt dışından bile gelenler olmuş ona. Tanık olduğunuz arkadaşlarınız oldumu buradan kaç gün tutuyor hastanede acaba? Ya da tahmininiz varmı bu konuda. Açıkcası burada kendisiyle ilgili onlarca güzel yorum dururken başka bir doktora cesaret edemeyeceğim sanırım

Benimde resim görebilme şansım olabilirmi 19 Ağustos'ta nasip olursa kombin ameliyat Olacağım Esteworld de bu Süreci çok merak ediyorum kafam karışıyor herkese dümdüz gerginmi gergin karınlar diliyorum
canım esteworld de doktorun kim bende doktor şeçiminde zorlanıyorum evime en yakın ve iyi bir doktor bulamadım henüz

Karın germe ve göğüsü bir arada oldum ben 2 gece kaldım.Lipo da da 1 gece kaldım

canım esteworld de doktorun kim bende doktor şeçiminde zorlanıyorum evime en yakın ve iyi bir doktor bulamadım henüz
Merhaba, büyük bir ihtimalle Dr. Mustafa Karaca sayfasıyla ilgili ciddi olumlu görüşler ve bir o kadarda sonsuz memnuniyetlere rastladım estetik anlayışı ciddi anlamda hoşuma gitti, hastalarına karşı yakınlığıda başka bir olumlu yönü. Sevgiler sizde Altunizade Esteworld'ümü düşünüyorsunuz

Karın germe ve göğüsü bir arada oldum ben 2 gece kaldım.Lipo da da 1 gece kaldım
Direnleri tamamen çıkarıpmı gönderdi eve? Birde eve geldikten sonra ilk kontrole kaç gün sonra çağırıyor? Bunları sormamım sebebi malum benim ev bursa da olduğu için zırt pırt gidemem ben istanbula

="zuzu53, post: 41829237, member: 167635"]17 eylülde kayınvalidemler geliyor yurt dışından normalde Eylül'ü bekleyelim dediler fakat ben bilinmesini istemediğim için 19 Ağustos'a sözleştik

Anladım canım. Bende kimsenin bilmemesini istiyorum. Ama benimkiler yakında mecburen öğrenicekler. Ama olup biraz düzeldikten sınra söyliyecem ve fıtık aml diyecem Peki bir ayda onlara farkettirmeyecek kadar düzeliyormu insan? Bilmediğimden soruyorum.

teşekür ederim ben bahçelievler esteworlde yakın oturuyorum ama orda karıngerme yaptıran biri olmadı henüz araştırmadayım

Bu konuyu ameliyat sürecindeki iyileşme seyrine göre değerlendirdik sezaryandaki süreçten çok farkı olmadığını ve 1 ayda dışarıdan fark edilmeyecek kadar toparlanma olacağını özellikle vurguladılar yoksa farklı bir durum söz konusu olsaydı kabul etmezdim bu durumun gizliliği benim için çok önemli,sevgiler.

teşekür ederim ben bahçelievler esteworlde yakın oturuyorum ama orda karıngerme yaptıran biri olmadı henüz araştırmadayım
Rica ederim, Hastaneyle irtibata geçtinizmi karın germe operasyonları ile ilgili ekip çok önemli telafisi bile ciddi anlamda insanı üzebilir, mutlu kadın mutlu insan mutlu toplum mantığıyla yaklaşmaları çok önemli ve ben Esteworld grubunun bu konuda ciddi anlamda başarılı olduklarını düşünüyorum, sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…