cnm ne nazı sen cok yardımcı oldun bize insani duygularla alakalı bu işler samimiyet önemli her zaman samimiyetine ınandım her zaman yanındayız zaten hasan bey işini cok iyi yapacak hiç şüphe yok sorunsuz atlatıcaksın sonra gelsin bomba fotolar güzel sonuçlar..Sağol canım...Evet,parti şart oldu kafaları çekebilseydik iyi olurdu ama ameliyat öncesi yasak :) Iyileşeyim onuda yaparız,şimdilik meyve suyu içelim
Nazımı çekiyorsunuz,destek oluyorsunuz Sağolun varolun...Ameliyat Günü'de idare ediverinde sonra elinize bakıcam ne yapayım macbuuurrrr :)
Fotolara kötü yorum yazarsanız silerim bak baştan söyliyimcnm ne nazı sen cok yardımcı oldun bize insani duygularla alakalı bu işler samimiyet önemli her zaman samimiyetine ınandım her zaman yanındayız zaten hasan bey işini cok iyi yapacak hiç şüphe yok sorunsuz atlatıcaksın sonra gelsin bomba fotolar güzel sonuçlar..
keyif senin bebişimFotolara kötü yorum yazarsanız silerim bak baştan söyliyim
Kan benim damar benim ... Öyle tabikeyif senin bebişim
merak etme hasan beye amelıyat olmak oyle herkese nasıp olmazKan benim damar benim ... Öyle tabi
İnşallah canım,inşallah... Önce doktorumun başarısına becerisine güveniyorum zaten..Sizinde desteginizle çok iyi olacağım Allah'ında izni ile.. Kalbimizi temiz tutalım,Allah yardım eder ..merak etme hasan beye amelıyat olmak oyle herkese nasıp olmazgüzel olacak sonuçta fotolarda inş
İnşallah canım,inşallah... Önce doktorumun başarısına becerisine güveniyorum zaten..Sizinde desteginizle çok iyi olacağım Allah'ında izni ile.. Kalbimizi temiz tutalım,Allah yardım eder ..[/
merakla ızlıyorum senı canım ya sonucu merak edıyorum
Tabiki,kesinlikle doğumlardan sonra olun bu ameliyatı.. Çocuktan sonra fıstık gibi vücutla gezersiniz ohhh değmeyin keyfinize o zamansenı dıger konularındanda takıp etmıstım arzum77 masallah cok cesaretlısınız benımde kılo alıp vermeden dolayı göbegım kaldı ne kadar zayıf olsamda o göbek hep var ya evlıyım ama daha cocugum yok bende karın germe amelıyatı olmayı cok kez dusundum ama malum dogum yapınca yıne eskısı gıbı olur dusuncesıyle erteledım hep..sızı takıpteyım sanırım bende cocuktan sonra olmayı dusunuyorum artık bıde cok canım acırmı dıye dusunuyorum amelıyatınınzı olduktan sonra ayrıntıyla yazarsanız cok sevınırım ..
Arzum seni takip ediyorum oldukça fazla operasyon geçirdin sanırım estetik gerçekten bağımlılık yapıyor ben de kepçe kulakla başladım, dudak dolgusu ve yüz çizgilerini doldurmakla devam ettim şimdi de meme protezi için gün aldım ne olacak bizim bu halimiz bilmem :))Kızlar... Buğününde sonuna geldik... Yarın değil öbürgün amelşyat oluyorum.@aşkkitabı arkadaşımızda oluyor tabi..
Garip duygular içerisindeyim.Gece sabaha karşı bir anda uyanıyorum ve yok,ameliyat olmayacağım diyorum ..Ciddi korku ve endişe basıyor.Sonra gün içine doğru o korku gidiyor heyecan oluyorAmeliyat günü nasıl olurum bilemiyorum valla
Arzum seni takip ediyorum oldukça fazla operasyon geçirdin sanırım estetik gerçekten bağımlılık yapıyor ben de kepçe kulakla başladım, dudak dolgusu ve yüz çiz
Arzum seni takip ediyorum oldukça fazla operasyon geçirdin sanırım estetik gerçekten bağımlılık yapıyor ben de kepçe kulakla başladım, dudak dolgusu ve yüz çizgilerini doldurmakla devam ettim şimdi de meme protezi için gün aldım ne olacak bizim bu halimiz bilmem :))
gilerini doldurmakla devam ettim şimdi de meme protezi için gün aldım ne olacak bizim bu halimiz bilmem :))
Kızlar... Buğününde sonuna geldik... Yarın değil öbürgün amelşyat oluyorum.@aşkkitabı arkadaşımızda oluyor tabi..
Garip duygular içerisindeyim.Gece sabaha karşı bir anda uyanıyorum ve yok,ameliyat olmayacağım diyorum ..Ciddi korku ve endişe basıyor.Sonra gün içine doğru o korku gidiyor heyecan oluyorAmeliyat günü nasıl olurum bilemiyorum valla
Yaş ilerledikçe istekler beklentiler fazlalışıyor sanırım :) Heleki memnun edici sonuçlar arttıkça insan daha mutlu oluyor.. Meme protezi bambaşka birşey yaa.. Çok mutlu oluyorsun :) İnşallah sende istediğin sonucu alırsınArzum seni takip ediyorum oldukça fazla operasyon geçirdin sanırım estetik gerçekten bağımlılık yapıyor ben de kepçe kulakla başladım, dudak dolgusu ve yüz çiz
Arzum seni takip ediyorum oldukça fazla operasyon geçirdin sanırım estetik gerçekten bağımlılık yapıyor ben de kepçe kulakla başladım, dudak dolgusu ve yüz çizgilerini doldurmakla devam ettim şimdi de meme protezi için gün aldım ne olacak bizim bu halimiz bilmem :))
gilerini doldurmakla devam ettim şimdi de meme protezi için gün aldım ne olacak bizim bu halimiz bilmem :))
Saati sordum ama net cevap alamadım canım.Anestezi doktoru sıraya koyuyormuş hastaları ..evet ya sonuna geldik.... sen saat kacta oluyorsun?
Dudak dolgusu hangi yöntem ile yaptin acaba?? bende düsünüyorum da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?