Buğday gaz yapmıyormu yahu ?ben 13 mayısta oldum amelıyat bu arada bol bol bugday ye kendısını ama hasla yogurtla karıstır ınanılmaz yara ıyılestırmesı var benım kabuklar bıle dusmeye basladı doktor hayret ettı Bugday ananas ve avakoda ya asıl arkadasım benım yaralar cok ıyı
Tok tutar,ona şüphe yok. Ama buğday gaz yapan yiyecekler arasındadır. Netten bakabilirsinhayır ve tok tutuyor bu aradada bıraz kılo vermek ıyı olur :) Sizin epey oldu dımı sonuclardan memnun musunuz? yara ızı ne durumda?
İnatlaşmak gibi olmasın ama :))nette baktım bugday için gaz yaptıgına dair bısey okumadım denk gelmemıs olabılırım amelıyat olalı 10 gun oldu ve çok yedım gazda yapmadı bende :)
Merhaba. Korkmanız normal tabi,bende ameliyat öncesi çok gergindim. Karın germe ameliyatı beni çok endişelendirmişti . Ama İnan'ın hiç tahmin ettiğim gibi çıkmadı.Herkese selam, çok uzun süredir takip ediyorum ama üyelik şifremi unuttuğumdan yorum ilk defa yazıyorum. Antalya'da yaşıyorum. Yarın yaşam hastanesinde karın germe+üst göz kapağı ameliyatım var. Çok gerginim, 15 yıldır beklediğim an geldi çattı ama ben korkuyorum
Çok teşekkür ederim iyi dileklerinize. Birkaç doktor ile görüştüm nedense bu doktor bana daha işinin ehli gözüktü. Umarım hislerim beni yanıltmaz. Ben hastanede 1 gün kalacağım 3 gün de arkadaşımın evinde. Sizce 4 gün yeterlimi bakıma muhtaç olmamak adına? Yoksa başka bir plan mı yapmalıyım? Lipo yanlardan bende de olacak, zaten göbeğimden daha kötü yan yastıklarımMerhaba. Korkmanız normal tabi,bende ameliyat öncesi çok gergindim. Karın germe ameliyatı beni çok endişelendirmişti . Ama İnan'ın hiç tahmin ettiğim gibi çıkmadı.
Ama ameliyat sonrası size bakan,evinizle sizinle ilgilenen biri olursa süper olur. Çünkü ciddi gerginlik,hareket kısıklığı oluyor.
Ben çok gergindim,baskı hissi çoktu. Lipo da olmuştum ama ben,Lipo olmasaydı belki daha rahat olurdum ama bu seferde kum saati gibi görüntü olmazdı :))
Hepsi gelip geçici,hiçbir agrı kalıcı olmuyor sonuçta. Ama sonuç hep sizinle oluyor
Dümdüz taş gibi karnınız olacak,buna odaklanın.
Umarım doktorunuzda başarılı bir iş çıkarır. Şans sizinle olsun
Bir iki hafta daha iyi olurdu aslında...Çok teşekkür ederim iyi dileklerinize. Birkaç doktor ile görüştüm nedense bu doktor bana daha işinin ehli gözüktü. Umarım hislerim beni yanıltmaz. Ben hastanede 1 gün kalacağım 3 gün de arkadaşımın evinde. Sizce 4 gün yeterlimi bakıma muhtaç olmamak adına? Yoksa başka bir plan mı yapmalıyım? Lipo yanlardan bende de olacak, zaten göbeğimden daha kötü yan yastıklarım
:))Sabah konuşayım bunu, mantıklı. Arkadaşım ile çok yakın oturuyoruz gün içinde zaten gelir yemek falan yapmaya o sorun olmaz. İnşallah sorunsuz bir operasyon geçiririm. Sonra ben de foto yüklerim Midem bulanıyor stresten, biran evvel sabah olsa da bitse bu bekleyiş
Ben yan yatiyorum ne gibi bir sakıncası var acaba ? Doktorun bir şey söyle!ediHele su sirt ustu yatma meselesi yok mu allahim bunaliyorum gece yarisi nefessz kaliorum 35 tane ystik var basimin altinda yine rahatsizim yan yatmak istiyorum artik
:)))) Bıraz ınatlasma gıbı oldu ama olsunn :)) Bende gaz yapmadı zaten yaralarım hızlı ıyılesınce daha cok yemeye basladım ona ragmen hıc bır prob yasamadım bunyeye gore degısıyor benceİnatlaşmak gibi olmasın ama :))
Eki Görüntüle 1999198
Maşallah maşallah :))):)))) Bıraz ınatlasma gıbı oldu ama olsunn :)) Bende gaz yapmadı zaten yaralarım hızlı ıyılesınce daha cok yemeye basladım ona ragmen hıc bır prob yasamadım bunyeye gore degısıyor bence
Demet bugun ikinci kontrolum vardi benm bu kasinti hem iyilesme hemde korseyle alakali olabilir dedi yaranin uzerndeki bantlari da tamamen kaldirdi artik acikta kalsin dedi . Bi krem gibi birsey yazdi yaraya ve gobek deligine sur dedi. Yan yatma konusunda ben sana yan yatma diye bisey dedim mi ki tabiki yatabilirsin dedi. Bunca zamandr kendimi kasip sirt ustu yatmaya calistigima yaniyorum. Yuzme de 1 ay snra yuzmende bi sakinca yok dedi geceleri istersen korseyi cikarabilirsin veya gevsetebilirsin senin karninda cok bi odem yok zaten dedi aklima cinsel iliski icin yasak degil ama biz genelde ameliyattan 3 hafta gecms olmasni oneriyoruz dedi aklima gelenler bunlar:)))) Bıraz ınatlasma gıbı oldu ama olsunn :)) Bende gaz yapmadı zaten yaralarım hızlı ıyılesınce daha cok yemeye basladım ona ragmen hıc bır prob yasamadım bunyeye gore degısıyor bence
benımkıde korseyı gunde ıkı uc saat cıkartabılırsın dedı ben gecelerı cıkartıyorum uyuyamıyorum yoksa birdr senın kaç gun oldu amelıyat olalı? benım 12. gunum krem vermedı bırde hangı kremı tavsıye ettı contratubex mı?Demet bugun ikinci kontrolum vardi benm bu kasinti hem iyilesme hemde korseyle alakali olabilir dedi yaranin uzerndeki bantlari da tamamen kaldirdi artik acikta kalsin dedi . Bi krem gibi birsey yazdi yaraya ve gobek deligine sur dedi. Yan yatma konusunda ben sana yan yatma diye bisey dedim mi ki tabiki yatabilirsin dedi. Bunca zamandr kendimi kasip sirt ustu yatmaya calistigima yaniyorum. Yuzme de 1 ay snra yuzmende bi sakinca yok dedi geceleri istersen korseyi cikarabilirsin veya gevsetebilirsin senin karninda cok bi odem yok zaten dedi aklima cinsel iliski icin yasak degil ama biz genelde ameliyattan 3 hafta gecms olmasni oneriyoruz dedi aklima gelenler bunlar
14. Gun canm benm. Contractubex i 1 ay dolduktan sonra kullabiliyoruz canm simdilik dermabliz adinda bir jel verdibenımkıde korseyı gunde ıkı uc saat cıkartabılırsın dedı ben gecelerı cıkartıyorum uyuyamıyorum yoksa birdr senın kaç gun oldu amelıyat olalı? benım 12. gunum krem vermedı bırde hangı kremı tavsıye ettı contratubex mı?
Dermabliz narben gelbenımkıde korseyı gunde ıkı uc saat cıkartabılırsın dedı ben gecelerı cıkartıyorum uyuyamıyorum yoksa birdr senın kaç gun oldu amelıyat olalı? benım 12. gunum krem vermedı bırde hangı kremı tavsıye ettı contratubex mı?
tesekkur ederım umarım çarcabuk ıyılesırız ben sıkıldım boyle olmaktan bırde ılerde yara ızıne dovme yaptımayı dusunuyormusunDermabliz narben gel
Ay yok ya ben hicbir yerime yaptirmadmki oraya yaptiriym zaten camasirin altinda kaliyor doktor ozellikle bakti sknti olmaz bnm icintesekkur ederım umarım çarcabuk ıyılesırız ben sıkıldım boyle olmaktan bırde ılerde yara ızıne dovme yaptımayı dusunuyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?