• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik Karın Germe Ameliyatım

Korseyi 3 hafta tak yeterli dedi doktorum ama burada bazi arkadaslar 2 ay takmislar? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Doktorun daha iyi degerlendirir canm zayig ve ödemi olmaynlara kisa sure taktiriyorlar ödemi daha yogun olanlara uzun sure taktirirlar

Benim de 21 dun oldu ? Ne kadar takman gerekliymiş korseyi acaba?
Bana 1 ay dedi canm doktorum 4 5 gun daha takip cikaricam ama.soyle birsey oluyor korseyi takinca dik duruyorum korseyi cikarinca istemsiz egiliyorum egik geziorum sende de oluyor mu

Bugun 23 gun oldu iste banyoya fln grerken cikariyorum ciktigimda bakiorum alt taraf sismis yine sadece korse olunca duzeliyor tuhaf ne biliyim boyle mi olucak ki hep
Çok erken henüz,böyle olması normaldir.
Sabah ilk kalktığınızda dümdüz olur karnınız,öğleye doğru ve özellikle akşam çok şişersiniz. Korse mümkün olduğunca ödemi azaltır. Banyo dışında çıkartmayın korsenizi zaten.

kızlar benimde 21 gün oldu amelıyat olalı korse cok sınır bozucu halı almaya basladı sıslıgım yok takınca ınanılmaz kasıntı yapıyor gece yatarken cıkartıyorum ben bırde gogus dıklestırmeyle kombıne oldum.. Gogus hıc acımadıda karın germe fenaymıs.Banada dr 40 gun takıcaksın korseyı dedı. Bırde sıcaklara gelıcek nasıl olucak bılmıyorum

kızlar benimde 21 gün oldu amelıyat olalı korse cok sınır bozucu halı almaya basladı sıslıgım yok takınca ınanılmaz kasıntı yapıyor gece yatarken cıkartıyorum ben bırde gogus dıklestırmeyle kombıne oldum.. Gogus hıc acımadıda karın germe fenaymıs.Banada dr 40 gun takıcaksın korseyı dedı. Bırde sıcaklara gelıcek nasıl olucak bılmıyorum
Benmki 1 ay dedi ya . Evet benmki de senin gibi kasinti yapiyor hatta psikolojik mi bilmiyorum bacaklarm sirtim her tarafm kasiniyor ve kasiya kasiya mahfettm her tarafmi.doktorumu arayip sorucam izin verirse bu hafta son vericem ama korsesz de bi tuhaf oluyorum bilmiorumki iyice eğik eğik geziorm oysa ki korseyle gayet dikim bayadir

Çok erken henüz,böyle olması normaldir.
Sabah ilk kalktığınızda dümdüz olur karnınız,öğleye doğru ve özellikle akşam çok şişersiniz. Korse mümkün olduğunca ödemi azaltır. Banyo dışında çıkartmayın korsenizi zaten.
Haklisin evet ama benm bu hafta son ya korse takma acaba diyorum cikartinca bu şislik kalir mi bende tedirginim

Allah Allah... korsenin kaşıntı yaptığına eminmisiniz? Yani bandaj,batıcon yada başka birşey size dokunmuş olabilirmi?
Birde şöyle deneyin. Bir atlet üzerinden korseyi takın. Belki teninize temas etmezse rahatlarsınız ;)
Ben korsesiz kendimi düşünemiyordum açıkcası. Ama Kasım da ameliyat olmuştum. Sıcaklarda muhakkak zor olur,anlıyorum sizi.. Falat daha sıkı ve ince,şekilli bir vücut için korse kullanımı daha iyi olur aslında..

Benmki 1 ay dedi ya . Evet benmki de senin gibi kasinti yapiyor hatta psikolojik mi bilmiyorum bacaklarm sirtim her tarafm kasiniyor ve kasiya kasiya mahfettm her tarafmi.doktorumu arayip sorucam izin verirse bu hafta son vericem ama korsesz de bi tuhaf oluyorum bilmiorumki iyice eğik eğik geziorm oysa ki korseyle gayet dikim bayadir
Başka birşey alerji yapmış olabilirmi? Gece alerji hapı kullansanız? Ben popo ameliyatımda kullanılan bandajlar alerji yapmasın diye hap kullanmıştım. Tabiki doktorumun önerisi ile. İyi geldiğini düşünüyorum..

Haklisin evet ama benm bu hafta son ya korse takma acaba diyorum cikartinca bu şislik kalir mi bende tedirginim
Valla normalde bel inceltmek ve zayıflamak için düzenli korse kullanılıyor biliyorsun ... Bence ameliyattan sonrada korse kullanımı önemli ama tabi doktorunun öneriside önemli.
Yanlış yönlendirmeyeyim seni...

Valla normalde bel inceltmek ve zayıflamak için düzenli korse kullanılıyor biliyorsun ... Bence ameliyattan sonrada korse kullanımı önemli ama tabi doktorunun öneriside önemli.
Yanlış yönlendirmeyeyim seni...
Evet haklisin zaten dktor da cok zayif oldugum icin fazlasina gerek yok dedi inceceiksn zaten korseyi cok sıkmana bile gerek yok dedi. Su korse olayi da ben zaten altima atlet giyiyorum ama yinede kasiniyorum doktor korseden olablcgni soyledi ama butun vucudum kasiniyor korse mantiksiz geliyor bana ilac flnda kullanmiorum ki alerji yapsn

Bugün 10. Gün. Dün kötü bir gece geçirdim, sabah doktora gittim. Maalesef enfeksiyon kapmışım. Enfeksiyonu çekti 2 antibiyotik verdi. Çok korkuyorum

Bugün 10. Gün. Dün kötü bir gece geçirdim, sabah doktora gittim. Maalesef enfeksiyon kapmışım. Enfeksiyonu çekti 2 antibiyotik verdi. Çok korkuyorum
Aa cok gecms olsun canm agrin fln mi oldu gece nasil anladin ters giden bisey oldugunu

Ateş ve bacaklarda şiddetli ağrı oldu, ateş 39 derece. İnşallah geçer de nazar boncuğu sayarım bu ağrılı gece ve gündüzlerimi

Allah Allah... korsenin kaşıntı yaptığına eminmisiniz? Yani bandaj,batıcon yada başka birşey size dokunmuş olabilirmi?
Birde şöyle deneyin. Bir atlet üzerinden korseyi takın. Belki teninize temas etmezse rahatlarsınız :KK66:
Ben korsesiz kendimi düşünemiyordum açıkcası. Ama Kasım da ameliyat olmuştum. Sıcaklarda muhakkak zor olur,anlıyorum sizi.. Falat daha sıkı ve ince,şekilli bir vücut için korse kullanımı daha iyi olur aslında..
zaten atletın ustune takıyorum doktor oyle dedı batıkonlardan arındık sanırım korsenın lastık kısımları kasıntı yapıyor ama mecbur 40 gunu tamamlıcam onumde 15 gun daha var.. Bu haftada havalar kaynamaya basladı bakalım napcaz.Insallah dr sorucam ızın verırse denıze gırmek ıstıyorum.

zaten atletın ustune takıyorum doktor oyle dedı batıkonlardan arındık sanırım korsenın lastık kısımları kasıntı yapıyor ama mecbur 40 gunu tamamlıcam onumde 15 gun daha var.. Bu haftada havalar kaynamaya basladı bakalım napcaz.Insallah dr sorucam ızın verırse denıze gırmek ıstıyorum.
Çok ilginç. Birşey alerji yapıyordur muhtemelen. Korseyi çıkarınca geçiyorsa mühim değil. Sonucun güzel olsun yeterki ;)

Huhuuuu kızlaaar yarın 4. Günüm pansumanım yapılıcak.. oturup kalkmalar işkence ne zaman geçer sizce ???? Bir de nası yıkanıcam ben :KK17:

Huhuuuu kızlaaar yarın 4. Günüm pansumanım yapılıcak.. oturup kalkmalar işkence ne zaman geçer sizce ???? Bir de nası yıkanıcam ben :KK17:
Herkesin gerginliği farklı oluyor,süreçte farklı işliyor zaten. İlk bir ay ben çok dikkat ettim kendime. Hep yardım aldım,zorlamadım zaten.
İlk banyomda korsemi çıkarttıgımda biraz fenalaşır kendimden geçer gibi olmuştum. Onun için dikkat etmeni ve yalnız banyoya girmemeni öneririm. Duşakabin ise ufak bir tabure bulundur yanında canım.

Back