Umarm tez zamanda agrin acin azalir saglikla memnun bi sekilde cikarsn hastaneden canmAmeliyattan çıktım ağrım Yok şimdilik ama her doktorun tarzı farklı, gece 11 de ancak kalkarsın dedi Göz kapağı estetiği olduğumdan daha fazla yazamıyorum. İlginize çok teşekkür ederim
Ay çok geçmiş olsun.. sürecini bizle paylaş olur mu.. benimde 1 haftam kaldı ameliyataAmeliyattan çıktım ağrım Yok şimdilik ama her doktorun tarzı farklı, gece 11 de ancak kalkarsın dedi Göz kapağı estetiği olduğumdan daha fazla yazamıyorum. İlginize çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsunEve çıktım, sadece kaslarıma acı biber sürülmüş gibi bir yanma var, onun dışında sargı ve korse ye rağmen dümdüz bir göbek. Fotoğraf yüklemek isterdim ama bilmiyorum. Biraz daha toparlanınca yaparım
Evet,ameliyat sonrası nekahat dönemi,o sağlığımıza kavuşana kadar geçen süre çok zor gerçekten .. Heleki ilkbahar, yaz ayları iseTeşekkür ederim ağır bir bedel ödüyoruz güzelleşmek için, zormuş bu işler
Merhaba geçmiş olsun..Merhaba herkese tam 3 hafta oldu ameliyat olalı. Ödem gitmeye başladı. Eski görüntüleme göre gayet iyi bir karnım var fakat dikişler zik zak halinde ve bikini bölgesinin biraz üzerinde kalıyor
Neden olabilir bilgisi olan var mı acaba?
Çok sağol resim atacağım bakarmisin sonra hemen sileyimMerhaba geçmiş olsun..
Her doktorun tekniği farklı,dikiş yöntemleride farklı oluyor. Forumda çok farklı farklı teknikler gördük ..
Zaten dikiş izi olmuyor,önemli olan kesi izinin iyi duruma gelmesi.
Ayrıca kesi yeri ilk başta gerginlikten biraz yukarıda olabilir. Zamanla gerginlik azaldıkça biraz daha aşşagıya inecektir merak etmeyin
Ya bende de dikis yerinde korseyi cikardigimda bi sertlik olusuyor sisiyor gibi orasi bikini bolgesnin oldug yer normal mi buMerhaba geçmiş olsun..
Her doktorun tekniği farklı,dikiş yöntemleride farklı oluyor. Forumda çok farklı farklı teknikler gördük ..
Zaten dikiş izi olmuyor,önemli olan kesi izinin iyi duruma gelmesi.
Ayrıca kesi yeri ilk başta gerginlikten biraz yukarıda olabilir. Zamanla gerginlik azaldıkça biraz daha aşşagıya inecektir merak etmeyin
Özelden at canm iatersenYıllardır şu formu kanıtım. Bi resim atamıyorum yaaaa
Özel mesajla da atabilirsiniz. Sakın buraya atmayın,silemezsiniz..Çok sağol resim atacağım bakarmisin sonra hemen sileyim
Korseyi neden çıkartıyorsunuzki? Ödemler olur tabi normal.. Ne kadar olmuştu size?Ya bende de dikis yerinde korseyi cikardigimda bi sertlik olusuyor sisiyor gibi orasi bikini bolgesnin oldug yer normal mi bu
Iyiki becerememisim .:)Özel mesajla da atabilirsiniz. Sakın buraya atmayın,silemezsiniz..
Bugun 23 gun oldu iste banyoya fln grerken cikariyorum ciktigimda bakiorum alt taraf sismis yine sadece korse olunca duzeliyor tuhaf ne biliyim boyle mi olucak ki hepKorseyi neden çıkartıyorsunuzki? Ödemler olur tabi normal.. Ne kadar olmuştu size?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?