- 2 Şubat 2017
- 3.300
- 3.460
- 133
Aa aynıyız :) sen gün aldın mı olucak mısın karın germe ??
Olcam tabi cnm ama henüz gün almadım meme büyütme ameliyatım sadece 6 gün önceydi yarın hafta olacak. Şimdi gidip görüşecek kdr enerjim yok açıkcası önce tamamen iyileşmem lazım. En azından dikişleri vücudun toplanmasını geçtim bu kdr kısa sürede tekrar anestezi almak bile bir risk o yüzden en azından bir 6 ay bekleyeceğim cnm ama mutlaka o ameliyatı olacağım bi aksilik çıkmazsa inş
benimle irtibatta olun kızlar mayıs sonu karın germeye giricem.Aaaaa çok geçmiş olsun meme ameliyatını ben 7 yıl önce olmuştum silikon.. tabi bence 1 yıl beklemelisin Atlatmışsın çok şükğr bir an önce bende şu karın germeyi atlatsam harika olucak
AAaa bende 31 mayısda karın germe olucambenimle irtibatta olun kızlar mayıs sonu karın germeye giricem.
Canım ben de karın germe ameliyatı oldum ve bende de spral var ne kadın doğum doktorum (biliyordu ameliyat olacağımı) ne de estetik cerrah böyle bir şey demedi...Kızlar bu gün kadın doğuma gittim ameliyat öncesi bi skıntı çıkmasın die Kadın doğumcum karın germe ameliyatı öncesi spiralimi çıkartmam gerektiğini söyledi böyle bi şey ilk defa duyuyorum bi fikri olan var mı ???
Canım ben de karın germe ameliyatı oldum ve bende de spral var ne kadın doğum doktorum (biliyordu ameliyat olacağımı) ne de estetik cerrah böyle bir şey demedi...
Ilk defa duydum...
Canım ben 31 martta oldum...Olan birinden bunu duymak içimi çok rahatlattı.. mayıs sonunda olucam bende Sen ne kadar oldu ameliyat olalı ben çok heyecanlıyım yaaa
Şahane bende inşallah 1 ay sonra bunu diebilirim Kaç gün sonra dik yürüyebildin bi de drenlerin ne zaman çıktı ???Canım ben 31 martta oldum...
Sakin olun heyecanlanmayın rahat olun gerçekten korkacak bir şey yok...bilmiyorum doktorumun iyi olmasından mı nedir çok rahat atlattım şükür...
Allah kolaylık versin inşallah...
Slm a kızlar ben yeni üye oldum ve ameliyat olanlardanım. Ne olır benide rahatlatın
Bi kaç günden sonra dik yürüyebildim. Canım benim dren biraz geç çıktı 9. Gün çıkardı drum. Pıhtı atmasın diye klexsan iğne oldum 17 gün bir hafta ameliyattan önce 10 gün de ameliyattan sonra kullandım bu da içerde sıvıya neden oluyor kan sulandırıcı olduğu için bi iki sefer de doktorum iğne ile çekti içerde ki sıvıyı...doktorum normal olduğunu söyledi benim durumumda olabileceğini söyledi tek pıhtı atmasın da çekeriz sorun yok dediŞahane bende inşallah 1 ay sonra bunu diebilirim Kaç gün sonra dik yürüyebildin bi de drenlerin ne zaman çıktı ???
Slm nurcum bende daha gergunlik bitmedi rahatlamadim halen nezaman sona ercek acaba bunaldim fazlasiylaBi kaç günden sonra dik yürüyebildim. Canım benim dren biraz geç çıktı 9. Gün çıkardı drum. Pıhtı atmasın diye klexsan iğne oldum 17 gün bir hafta ameliyattan önce 10 gün de ameliyattan sonra kullandım bu da içerde sıvıya neden oluyor kan sulandırıcı olduğu için bi iki sefer de doktorum iğne ile çekti içerde ki sıvıyı...doktorum normal olduğunu söyledi benim durumumda olabileceğini söyledi tek pıhtı atmasın da çekeriz sorun yok dedi
Selam canım doktorunuz ne diyor? Gerçi benim de gerginlik oluyor yani öyle hemen geçmiyor...Slm nurcum bende daha gergunlik bitmedi rahatlamadim halen nezaman sona ercek acaba bunaldim fazlasiyla
neyden korkuyorsu bende bu ay sonu olucam.dah önce sezeryan olmadın mı aynısı işte :) böyle göbekli gezmekten iyi dimi.Ne kadar oldu ameliyat olalıı ?? Ben bu ay sonu olucam korkuyorum çok.. noolur kötü bir şey söyleme.. bende lipo olmıcak sadece tam karın germe
neyden korkuyorsu bende bu ay sonu olucam.dah önce sezeryan olmadın mı aynısı işte :) böyle göbekli gezmekten iyi dimi.
Hayır,uyandığında tahmin ettiğin gibi bir agrı ile uyanmıyorsun merak etmeHiiii sezaryan mıııo aman alaahım... korkunç o zaman.. doktorum sezaryanın 10/1 i kadar acı dedi.. doğumda iç organlarla oynuyoruz bunda tek sıkıntı dik durmak dio.. ay ne biliim uyanınca çok ağrışı uyanıcak mışım gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?