Estetik Karın Germe Ameliyatım

yok o baya farklı bi şey bence.. ben zaten 48 kiloyum kilomla alakalı söylemedi spiralde metal var etkilenir dedi ama saçma geldi bana

Endişe verici şeyler söylemiş kadın doğumcu. Ama yani ben hiç bu zamana kadar ne netten böyle bir bilgi okudum nede Forumda bu şekilde bir sorun yaşayan ve bilgi verenle karşılaştım.
Şaşırtıcı tabi.
Hiç korkma canım. Çok ağrılı bir operasyon değil. Ama ameliyat sonrası dikkat etmek gerekiyor hareketlere falan. Sana bakacak,evde yardımcı olacak birileri olursa süper olur

yok o baya farklı bi şey bence.. ben zaten 48 kiloyum kilomla alakalı söylemedi spiralde metal var etkilenir dedi ama saçma geldi bana
Cnm çok kafana takıyorsan başka bir kadın doğumcuya fln git anlat ben karın germe olacağım spiral etkiler mi diye bakalım o ne diyecek

Bu arada 1 kilo fazlayım senden boyun kaç cnm birde çok rica etcem albüm yapmasan bile bana özelden bir öncesi sonrası atar mısın bana inş sağlıklı olduğun anlattığın zmn. Tabi şimdiden öncesini çekip saklarsan :)

3.5 yasında kızım var o babaannesinde kalıcak 1 hafta banada annem bakıcak.. kızı uzun süre kucağıma alamam heralde bi de beni yatarken görürse kucağıma gelme için ağlayabilir bende çok üzülürüm..

fotoları kesinlikle saklarım boyum 1.65 canım.. doğumda sadece 13 kilo aldım ama çok dar olduğundan tamamen dışardaydı göbeğim ne yazıkki de doğum göbeğim gitmedi bi de kaslarımda ayrıldı.. ay çok korkuyorum ben ya

Aa sakın korkma biz kadınlar mevzu güzellik olunca neleri aşıyoruz onu bırak doğum yapmış kadına karın germe de neymiş. Bnm boyumda 160 nerdeyse aynıyız cnm fotoları mutlaka sakla olurmu bana çok yakın bir sonuç fikir vereceksin

Evet cnm bir kızım var normal doğum hatta erken doğumdu benimki

erken doğumsa benim kadar fena olmamışsındır bence.. benim çilt üzerinde çatlağım yok ama inanılmaz yumuşama var bi de eğilince sarkıyo avuç içi kadar minik bi yer.. bir an önce olmak istiyorum.. sen ikinciyi düşünüyo musun

Cnm ben ikinciyi düşünmüyorum. Ben 8 aylıkken doğum yaptım hamilelikte 9 kilo aldım sadece ve karnımda hiç çatlağım vs yok sarlıklıkta yok derim cildim vs de esnek öyle gevşek vs değil ama düşün ki top yutmuş gibiyim ve ne spor ne diyet 49 kiloyum kiloluda değilim o göbek bel ve simitler var ya sanki 100 kiloymuşum hiçbir cehennemin dibine gitmeyip beni sinir hastası ediyorlar bi iyileşeyim de ben onlara yapacağımı bilirim. Madem kendi rızalarıyla girmiyorlar bende zorla aldırırım

ay dur çok güldüm =))) ben 6 aydır hafta da 3 aletli pilatese gittim belki karın kaslarım biraz kapanır die ama yok milim kapanmadı.. karın kasları kapanmayınca da su içsen göbeğin şişiyo çok sinir.. bende 2.yi düşünmüyorum ama yıllar ne gösterir bilmem 30 yaşındayım şimdi sen kaç yaşındasın

31 yaşındayım cnm

Aa aynıyız :) sen gün aldın mı olucak mısın karın germe ??
Olcam tabi cnm ama henüz gün almadım meme büyütme ameliyatım sadece 6 gün önceydi yarın hafta olacak. Şimdi gidip görüşecek kdr enerjim yok açıkcası önce tamamen iyileşmem lazım. En azından dikişleri vücudun toplanmasını geçtim bu kdr kısa sürede tekrar anestezi almak bile bir risk o yüzden en azından bir 6 ay bekleyeceğim cnm ama mutlaka o ameliyatı olacağım bi aksilik çıkmazsa inş

Aaaaa çok geçmiş olsun meme ameliyatını ben 7 yıl önce olmuştum silikon.. tabi bence 1 yıl beklemelisin Atlatmışsın çok şükğr bir an önce bende şu karın germeyi atlatsam harika olucak

Aaaaa çok geçmiş olsun meme ameliyatını ben 7 yıl önce olmuştum silikon.. tabi bence 1 yıl beklemelisin Atlatmışsın çok şükğr bir an önce bende şu karın germeyi atlatsam harika olucak
İnş cnm güzel hbrlerini bekliyorum hadi bir an önce ol gel ben seneye ancak ameliyat olurken sen fıstık gibi olacaksın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…