• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik Karın Germe Ameliyatım

Valla rahatladım :-) :-) lipo istiyorum cnm ya beli incecik koptu kopacak olanlardan neyim eksik kaslarım sağlam ayrılmadı diye biliyorum ondan sorun çıkmaz ama lipo mutlaka istiyorum incenin incesi düzün düzü olsun istiyorum çok şey mi istiyorum cnm sen söyle tmm tmm ben bu ameliyatı da olcam allah ne verdiyse alsınlar benden :-) de şey sorcam cnm bu alınan yağları popoya hemen transfer ettirmesek daha sonra yapsak onu o yağları saklayabiliyormuyuz nasıl oluyor o işlem
Yağ saklama işini bazı doktorlar yapıyor. Ben Hasan beye sorduğumda tavsiye etmemişti. Zaten kalıcı değil eriyor,o şekilde erime oranı daha hızlı oluyor demişti. Yağın alınıp enjekte edilmesi daha iyi oluyor.

Yağ saklama işini bazı doktorlar yapıyor. Ben Hasan beye sorduğumda tavsiye etmemişti. Zaten kalıcı değil eriyor,o şekilde erime oranı daha hızlı oluyor demişti. Yağın alınıp enjekte edilmesi daha iyi oluyor.
E peki o zmn popoöun üstüne yatsam o acır karnımın üzerine yatsam o acır karından belden alınan yağlar popoya enjekte edilince neremin üstüne yatmam gerekiyor :KK70:

Ben protez ameliyatı sonrasında bile popo üstünde yattım hep,ilk günden beri. Ama acımadı merak etme :KK66:
İmş dediğin gibi olur cnm hala inan narkozun etkisi geçmedi parmaklarım uyuşuk gibi daha doğrusu cansız gibi hissediyorum ama hergün daha iyiye gidiyor. Bi atlatayım onuda yaptırcam :-) sonra sen bana bi liste yap ben ordan gideyim :KK55: bu arada popo protezin nasıl oldu baya oturup şekillendi mi

İmş dediğin gibi olur cnm hala inan narkozun etkisi geçmedi parmaklarım uyuşuk gibi daha doğrusu cansız gibi hissediyorum ama hergün daha iyiye gidiyor. Bi atlatayım onuda yaptırcam :-) sonra sen bana bi liste yap ben ordan gideyim :KK55: bu arada popo protezin nasıl oldu baya oturup şekillendi mi
Popo protez ameliyatım en kolay ameliyatımdı sanırım :)) Çok çabuk toparlandım,çok ağrısız atlattım... süreç kolay ve hızlı geçti gerçekten :)

Popo protez ameliyatım en kolay ameliyatımdı sanırım :)) Çok çabuk toparlandım,çok ağrısız atlattım... süreç kolay ve hızlı geçti gerçekten :)
Maşallah cnm ne güzel acaba yağ yerine onuda mı proteze dönsem daha önce yağ enjekte ettirmişmiydin peki yoksa direk protezle mi denedin şansını

Cnm birde bu realselfte popoya yağ transferi şeyleri var baya böyle koca koca popişleri olmuş sadce yağ transferi ile o kdr olabilir mi mümkün mü

Cnm birde bu realselfte popoya yağ transferi şeyleri var baya böyle koca koca popişleri olmuş sadce yağ transferi ile o kdr olabilir mi mümkün mü
Bana yağ enjeksiyonuda oldu. Benim vücutta o kadar yağ yoktuki. O yüzden prote artı yağ oldu. Birde kalıcılık istedim tabi. Protez olması benim için daha iyi oldu. Çok yağlı bir vücudum olsaydı, yeterli miktarda yağ alımı ve verimi olsaydı,doktorumda proteze ihtiyaç yok sadece yağların yeter deseydi yine yağ yaptırırım tabiki.
Alınan yağlar öylece koyulmuyor. İşlemden geçiriliyor,bir miktarı öyle gidiyor. Sonra kalan miktar ikiye bölünüp iki yanağa enjekte ediliyor. Sonra erime miktarı.... anlayacağın iyi,kaliteli yağın olursa güzel kalıcı sonuç alınabilir. Belki tekrarı olabilir..
ama protez öyle değil. O sabit ;)

Bana yağ enjeksiyonuda oldu. Benim vücutta o kadar yağ yoktuki. O yüzden prote artı yağ oldu. Birde kalıcılık istedim tabi. Protez olması benim için daha iyi oldu. Çok yağlı bir vücudum olsaydı, yeterli miktarda yağ alımı ve verimi olsaydı,doktorumda proteze ihtiyaç yok sadece yağların yeter deseydi yine yağ yaptırırım tabiki.
Alınan yağlar öylece koyulmuyor. İşlemden geçiriliyor,bir miktarı öyle gidiyor. Sonra kalan miktar ikiye bölünüp iki yanağa enjekte ediliyor. Sonra erime miktarı.... anlayacağın iyi,kaliteli yağın olursa güzel kalıcı sonuç alınabilir. Belki tekrarı olabilir..
ama protez öyle değil. O sabit :KK66:
Aman tekrarı olmasın cnm ben karın germe artı lipoyu birlikte istiyorum incecik olayım diye e yağlar ziyan olmasın diye bide popoya transfer üç işlem tek seferde sonra birde üstüne kalkıp tekrar mı yağlanayım allah korusun :-)

Cnm bak ben 20 nisanda ameliyat oldum göğüsten şu an çok yeniyim ama yeni ameliyatı düşünüyorum. Korkma hiç yani ameliyatı ve sonrasını değil alacağın sonucu düşün. Ben öyle bakıyorum bir ömür fit bir göbek için gerekirse 1 ay yatarım

Göğüsümü yaptırdığımda gözüm daha karaydı şimdi daha bi korkar oldum nedense.. o zaman 23 şimdi 30 yaşındayım ondan heralde amelşyat günümğ alıcam haftaya inaşşallah buraya göğüs ameliyatındakş gibi kızlaaar oldum geldim die yazarım

Göğüsümü yaptırdığımda gözüm daha karaydı şimdi daha bi korkar oldum nedense.. o zaman 23 şimdi 30 yaşındayım ondan heralde amelşyat günümğ alıcam haftaya inaşşallah buraya göğüs ameliyatındakş gibi kızlaaar oldum geldim die yazarım
Hadi inş cnm benim daha dikişlerim düşüp göğüslerim şekle girmedi. Bi atlatayım bende hemen olcam karın germe. Seninde hayırlı mutlu isteğine kavuşmuş hbrlerini bekliyorum fıstık gibi ol gel bana da heves azim ver. Hoş ben @arzumu gördükçe gaza geliyorum ama :))

Allah yardımcın olsun,şans seninle olsun canım. İnşallah çok çok memnun kalacağın sonuçlar olur :KK19:

Kızlar bu gün kadın doğuma gittim ameliyat öncesi bi skıntı çıkmasın die Kadın doğumcum karın germe ameliyatı öncesi spiralimi çıkartmam gerektiğini söyledi böyle bi şey ilk defa duyuyorum bi fikri olan var mı ???

Ne alaka? Bende ilk defa duydum. Bence plastik cerrahına danış birde..
Kızlar bu gün kadın doğuma gittim ameliyat öncesi bi skıntı çıkmasın die Kadın doğumcum karın germe ameliyatı öncesi spiralimi çıkartmam gerektiğini söyledi böyle bi şey ilk defa duyuyorum bi fikri olan var mı ???
Cnm tam olarak aynı sebepten mi bilememekle beraber mide küçültme ameliyatını duymuşsunuzdur tüp mide yani benim eltim bu ameliyatı oldu 4 ay sonra hamile kaldı yağları atmaya başlayıp zayıflayınca spiral yerinden kaymış ve düşmüş dr a gittiğinde bu tarz ani kilo alımları yada kilo verişlerde spiral mutlaka kontrol edilmeli demiş

Cnm tam olarak aynı sebepten mi bilememekle beraber mide küçültme ameliyatını duymuşsunuzdur tüp mide yani benim eltim bu ameliyatı oldu 4 ay sonra hamile kaldı yağları atmaya başlayıp zayıflayınca spiral yerinden kaymış ve düşmüş dr a gittiğinde bu tarz ani kilo alımları yada kilo verişlerde spiral mutlaka kontrol edilmeli demiş
Ama o apayrı birşey. Bu ameliyatla alakası olmayan birşey. Bence ani kilo değişimi olacak diye düşünmüş olabilir belki kadın doğumcu :)) Ama yani yok öyle birşey. O orada etkilenecek birşey değil yani :))
Tövbe yarabbi,istemsizce gülüyorum şu an :))

Ama o apayrı birşey. Bu ameliyatla alakası olmayan birşey. Bence ani kilo değişimi olacak diye düşünmüş olabilir belki kadın doğumcu :)) Ama yani yok öyle birşey. O orada etkilenecek birşey değil yani :))
Tövbe yarabbi,istemsizce gülüyorum şu an :))
Cnm belki de benim elti bizi kandırmışta olabilir tüp mide ameliyatını safra kesesi diye söylemişti çocukta 3. Olunca aile biraz tepki verdi ondan yalan söylemişti olabilir bilemiyorum ama bize aktarılan buydu eğer doğruysa diye söyleyim didim bende :))

Ne yapmayı düşünüyorsun peki? :))

kadın doğumcu şu açıklamayı yaptı "karın kası metal elektronlarla yapıştırılıyo spiralin ucundada metaller var bu yapıştırma sırasında rahim duvarına spiralin yapışabilir" ben şok oldum hemen plastik cerrahı aradım yok öyle bi şey bu zamana kadar hiç sormadım hiç bi hastama hep karın germe yaptım dedi.. bende çıkarmıcam tabi bi de onunla uğraşamam.. zaten her dk fikrim değişiyo korkuyorum çok

Back