Estetik Karın Germe Ameliyatım

Arzum merhaba fericav coşkun levent taşçıya mi olmuştu ameliyatıni endoskopik yöntemle mesaj atmıştım da görmedi sanırım

Keşke her ameliyat olan benim gibi foruma girip sürecini yazsa.. Ameliyat olan gidiyor ,işi bitiyor :))
Merhaba sevgili arzum77.umarim gorup cevap verirsiniz.mini karin germe ameloyati olmak istiyorum ben.bebegim 10 aylik fazlaca kucak istiyor.acaba ameliyattan sonra onu kucaklamama izin varmi?10 gun kadar eşim yanimda olur ama sonra mecbur ben bakicam.fikir verir misiniz bana?

Merhaba S seydaogretmen
Ben mini karın germe olmadım. Tam germe oldum. Tam germede karın kaslarıda dikildiği için ilk bir ay kadar öyle çocuk kaldırmak,ağır kaldırmak indirmek çekmek güç. Mini karın germede sadece deri sarkması alınıyor. Oda yine tam vermedeki gibi büyük bir parça değil. Yeni göbek deligide oluşturulmuyor. Ama yinede bilemiyorum karın kısmında dikişiniz olacağından 10 aylık bir bebeği kucağa alıp taşımak,koymak,onunla ilgilenmek sıkıntı yaratabilir sanki..
Mini germe olanlar bu konuya cevap verse daha iyi olur sanırım
Birde neden mini germe? Neden tam germe yaptırmıyorsunuz? Genelde mini germemopanlar birösğre sonra memnun olmuyor çünkü..

Gobek deligimin alt tarafinda sarkma var sadece dogumlar neticesinde olusan bi sarkma.gecen hafta bir doktorla gorustum ilgisinden hic memnun kalmadim.yarin yeni bir doktorla gorusucem bakalim o ne dicek.mini karin germe yapilir diyince arastirdim ama sizin gibi acikca anlatan yorumlar bulamadim.acaba neden sorasinda memnuniyetsizlik oluyor ki?keske cevap verenler olsa

Kesinlikle birkaç doktordan fikir alın ve öyle karar verin . Belki gerçekten durumunuz sadece mini karın germeye uygun ama buna emin olun.
Benimde çok fazla sarkmam yoktu,imkanları zorlayarak tam karın germeye ikna ettim doktorumu Birde hamileliklerimden dolayı göbek fıtığıda oluşmuştu bende. Onun onarımıda oldu,bu yüzden kesi uzun tutuldu ve tam germeye döndü iş.
Karın çok esnek bir deri. Çektikçe uzuyor,esniyor,rahatlıyor.
Miniden memnun olmayanlar ameliyat altı ay bir sene sonrası tekrar oluşan gevşemeden memnun kalmıyor. Oturduğumuzda oluşan deri katlantısı,deri gevşekliği yine oluşabiliyor.
Size özel mesajla eski halimi göndereyim fikir olsun.
Dediğim gibi muhakkak emin olun,öyle karar verin

Birisi bana yardımcı olabilirmi lütfen delircem az kaldı bugün 17.gğnüm tam karın ameliyatı ve gögüs estetiği oldum bu dikişler ne zaman eriycek yok olcaklar ne zaman yan yatabilcem ki ben korkudan hala yatakta yatmıyorum

Merhaba geçmiş olsun... çok erken bir dönem,tabiki herşey düzelecek gayet sağlıklı günler yaşayacaksınız. Ama bu sonuçta bir ameliyat. Her ameliyatta olduğu gibi bir sürece ihtiyacınız var,kolayım hemen toparlanmak bir anda mucize gibi normal hayata dönmek
Gerginlik çok olur şu an,sırtınızı yastıklarla destekleyip biraz dik yatmanız daha rahat olur. Yatakta da yatabilirsiniz tabiki ama yanınızda biri yararsa dikkatli olmalı yatış pozisyonuna.. Nerden daha rahat kalkıp yatabiliyorsanız orayı tercih edin,zorlanmayın ..

Teşekkürederim bugünde pansumana gittim doktorum izin verdi yarın işe başlıycam en azından bu iyi geldi bide şu dikişler yok olsa rahatlıycam artık tv koltuğuna alıştım

Dikişleriniz alınan dikişmi?
Yok kendiliğinden gidicekmiş azda olsa yok olduğu yerler var ama karnımdaki dikişlerin çoğu duruyor gögüsümdekiler daha iyi ama sağ gögsümde deride hafif bi açılma var onun için gün aşırı pansuman oluyorum :/sanırım 60gün geçmeden tam toparlanmak imkansız

İlk etapta koyu renk gelir,hatta üç tarafa doğru büzük büzük olabilir. Kabuklanma olacak biraz,koyu gösterir o. Hepsi geçecek merak etme :) Doktorun krem önerirse kullan,pansumanla dikkat et. Şakın eğilme kalkma yada itme çekme yapıp kemdini zorlama.. Açılma olmasın..
Göğüste o durum olabiliyor evet . Kırmızı bir ilacı var,iyi gelen. Muhtemelen o kullanılıyordur..
Sabırlı olun,kolay değil o kadar dikiş kesinin bir anda düzelmesi.. Beslenmenize dikkat edin

Yazdiklarinizi okuyunca cok korktum benimde bu ameliyati olmam gerekiyor.@arzum77 sagolsun herseye cevap verip aydinlatti beni ama 17.gunde sizin yazdiklarinizla gozum korktu resmen

Yazdiklarinizi okuyunca cok korktum benimde bu ameliyati olmam gerekiyor.@arzum77 sagolsun herseye cevap verip aydinlatti beni ama 17.gunde sizin yazdiklarinizla gozum korktu resmen
Asla korkmayın acı sızı yokki ben sabırsızım sadece ve aşırı derecede spor bağımlısıyım şuan yapamamak beni üzüyor sadece :)

Mesaj yazdigimdan beri surekli girip cevap bekledim sizden.icime su serptiniz inanin :)
Size sadece şunu söyliyim burda yazan herkese inanmayın ayrıntılı yazanlara inanın ben bi okudugumda ölürüm olmam dedim acıyo yok dayanamıyosun filan benim canım aşırı tatlıdır ama inanın acımıyor ilk bi iki gün kalkarken sadece biraz acıyor o kadar ben size benim için zorluklarını söyliyim ki bu zorluklarada alıştım yatakta uyyamıyorum belkide bişey olur korkusundan hala tv koltuğunda uyuyorum ve dümdüz duramıyorum ama öyle eğri falanda değilim iç dikişler dimdik yürümeye engel ama otururken dimdik duruyorum bide karnım kaşınıyor o da çok doğal yani doktorum 40gün korse dedi benim 18.günüm yarın ve işe başlıycam hergün bi öncekinden iyi oluyorsunuz buna emin olun direnler çıkarken asla acımıyor en çok ondan korkuyordum ben misal hissetmedim doktorum aç gözlerini dilara diyince anladım ama benden tavsiye karın ve gögüs olcaksanız iki gün kalın daha rahat oluyor yani benim direnler 5.gün çıktı sonrasında çok rahatladım onların varlığı psikolojik olarak kötü hissettiriyor sadece :)benim için zor olan spor yapamamam ve sabırsızlığım ama 40.günden sonra en azından yürüyüş serbest o bile bişeydir diyorum:)korkmayın inanın denildiğinden kolay benim işe başlamamın gecikmesinin nedenide sağ göğsümdeki dik dikişlerin birinin yanında bi boğum kadar bi deri açılması terleme ve sigaradan dolayı dedi doktorum o geçince artık karnımın şişinin inmesini bekliycem ve dikişlerin gitmesini :)aklınıza takılan bişey olursa sorun elimden geldiğince cevaplarım :)

Merhaba

Göğüs estetiği ne oldunuz,silikon mu ?

Ben de yarın karın germe ve meme dikleştirme olucam inşallah.2 hafta sonra spora izin verdi benim doktorum,2 ay sporcu sütyen ve korse tak dedi.Bakalım nasıl olucak,sizin albümünüz var mı burda?
Bir de karın acımamış ne güzel,göğüste sıkıntınız oldu mu peki?

Doktorunuz kim? Amaliyattan sonra korseli doktorlar kendi Temin edip takıyor aslında. Size sizmi alın dedi?
Bu arada 2. Haftada spora başlayabilirsin mi dedi gerçekten İmkansız ve çok riskli bir durum..

çok sağol inşallah iyi olur benim de

Doktorunuz kim? Amaliyattan sonra korseli doktorlar kendi Temin edip takıyor aslında. Size sizmi alın dedi?
Bu arada 2. Haftada spora başlayabilirsin mi dedi gerçekten İmkansız ve çok riskli bir durum..

korseyi ben sordum,zaten apar topar gün belli oldu,adam habire ameliyatta,zor görüştük,foto atınca da söyledi korseyi,ama benim fiyat çok ucuz piyasaya göre,dahil olmayabilir belki bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…