karnımda korse gögüsümde pandaj ve sargıyla çıktım ben sonra 3.gün bandaj çıktı sporcu atletine geçtim karın korsesinide açtı içindeki bandajları aldı fanila giydirdi üzerinden taktı bende hergün açıp bi havalandırıyorum derimi tekrar takıyoruz ama korseyle zaten çıkmak zorundasınız ameliyattan yani ucuz yada pahalı doktorunuz takmış çıkartcaktır ameliyattan sizi bence
Korseyi kendi ameliyattan sonra hemen takması gerekiyor canım. Bu konuyu tekrar sor muhakkak,senin Alman gerekiyorsa götür hastaneye..çok sağol inşallah iyi olur benim de
korseyi ben sordum,zaten apar topar gün belli oldu,adam habire ameliyatta,zor görüştük,foto atınca da söyledi korseyi,ama benim fiyat çok ucuz piyasaya göre,dahil olmayabilir belki bilmiyorum
Allah yardımcın olsun,şans seninle olsunYarın bende oluyorum çok heyecanliyim lütfen dualarınızı esirgemeyin
Allah yardimciniz olsun.biran once iyilesip anlatin burdan bizeYarın bende oluyorum çok heyecanliyim lütfen dualarınızı esirgemeyin
Yarın bende oluyorum çok heyecanliyim lütfen dualarınızı esirgemeyin
Sevgili K kafsinkaf1912 calismaya baslicaktiniz nasilsiniz zorlamamistir iş insallahkarnımda korse gögüsümde pandaj ve sargıyla çıktım ben sonra 3.gün bandaj çıktı sporcu atletine geçtim karın korsesinide açtı içindeki bandajları aldı fanila giydirdi üzerinden taktı bende hergün açıp bi havalandırıyorum derimi tekrar takıyoruz ama korseyle zaten çıkmak zorundasınız ameliyattan yani ucuz yada pahalı doktorunuz takmış çıkartcaktır ameliyattan sizi bence
teşekkürederim iyyim hatta çok iyyim diyebilirim hem yürüdüm 15 dakikada olsa sokakta olmak vapurabinmek süper bi his dünde kuaföre falan gitmiştim moral oluyor en azından :) F Finduk76 sanada bol şanslar herşey gönlünce olur umarımSevgili K kafsinkaf1912 calismaya baslicaktiniz nasilsiniz zorlamamistir iş insallah
Korseyi kendi ameliyattan sonra hemen takması gerekiyor canım. Bu konuyu tekrar sor muhakkak,senin Alman gerekiyorsa götür hastaneye..
Bana kullanılan korse şuydu
Eki Görüntüle 1960063
TeşekkürlerAllah yardımcın olsun,şans seninle olsun
Amin tesekkurlerAllah yardimciniz olsun.biran once iyilesip anlatin burdan bize
çok teşekkürler :)O maşallah
Sordum ben ekstra getirmedikçe o giydiriyomuş. O zmn spor sutyene de gerek yoktur belki hemen. Ay herşeyi eksik soruyorum yine ameliyata giriyodu
Bende merak ettim neden engellendi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?