Estetik Karın Germe Ameliyatım

karnımda korse gögüsümde pandaj ve sargıyla çıktım ben sonra 3.gün bandaj çıktı sporcu atletine geçtim karın korsesinide açtı içindeki bandajları aldı fanila giydirdi üzerinden taktı bende hergün açıp bi havalandırıyorum derimi tekrar takıyoruz ama korseyle zaten çıkmak zorundasınız ameliyattan yani ucuz yada pahalı doktorunuz takmış çıkartcaktır ameliyattan sizi bence

öyledir belki de,ben de öyle çıkarım ,aman güzel yapsın da isterse mumya gibi çıkayım

Korseyi kendi ameliyattan sonra hemen takması gerekiyor canım. Bu konuyu tekrar sor muhakkak,senin Alman gerekiyorsa götür hastaneye..
Bana kullanılan korse şuydu

Sevgili K kafsinkaf1912 calismaya baslicaktiniz nasilsiniz zorlamamistir iş insallah

Sevgili K kafsinkaf1912 calismaya baslicaktiniz nasilsiniz zorlamamistir iş insallah
teşekkürederim iyyim hatta çok iyyim diyebilirim hem yürüdüm 15 dakikada olsa sokakta olmak vapurabinmek süper bi his dünde kuaföre falan gitmiştim moral oluyor en azından :) F Finduk76 sanada bol şanslar herşey gönlünce olur umarım

Korseyi kendi ameliyattan sonra hemen takması gerekiyor canım. Bu konuyu tekrar sor muhakkak,senin Alman gerekiyorsa götür hastaneye..
Bana kullanılan korse şuydu
Eki Görüntüle 1960063

Sordum ben ekstra getirmedikçe o giydiriyomuş. O zmn spor sutyene de gerek yoktur belki hemen. Ay herşeyi eksik soruyorum yine ameliyata giriyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…