Merhaba
Göğüs estetiği ne oldunuz,silikon mu ?
Ben de yarın karın germe ve meme dikleştirme olucam inşallah.2 hafta sonra spora izin verdi benim doktorum,2 ay sporcu sütyen ve korse tak dedi.Bakalım nasıl olucak,sizin albümünüz var mı burda?
Bir de karın acımamış ne güzel,göğüste sıkıntınız oldu mu peki?
merhaba kolaylıklar diliyorum :)dikleştirme ve silikon konuldu 2 hafta çok erken malesef doktorlar biraz hastayı rahatlatmak amaçlı hafife alıyorlar gibi konuşuyorlar bence ben 18.gün işe başladım o dikişlerle karnınızdaki korseyle ve hala dimdik duramazken spor biraz imkansız inanın ben ancak yürüyşe 1,5 ay bitince başlıycam 3ayın sonundada spinning ve cardiyo yapabilcem hem
estetik doktorum hemde jinekoloğum karnın içindeki kas dikişlerinin yırtılmasının kolay olduğunu söyledi tabii yinede sizin doktorunuz ve karar sizin ameliyattan sonra anlıycaksınız ama :)hiç korkmayın herşey güzel geçicek albümüm yok karnımı çekmiyorum açıkcası şuanda çekilse bile pek bi istediğim sonuç değil :)gögüslerimden çok memnunum sıkıntı oldumu derken acıyı kastediyorsanız hayır acımıyor ameliyattan çıktığım gibi kollarımı kullandım sızı bile olmadı sadece bi gögüsümün dik dikişlerinin orda ufak bir deri açılması oldu doktorum normal olabilir bunlar dedi terlemekten ve sigaradan dedi ameliyattan 3 gün sonra sporcu atleti giydirdi hala o duruyor 3 hafta giyicekmişim öyle dedi ama şu yaram kapanınca sanırım çıkartcak :)silikonlarda 250cc bu arada bana takılan ben büyük istemedim yuvarlak dik ve ayrık istemiştim biraz tam dediğim gibi yapmış doktorum :)umarım herşey istediğiniz gibi olur sizinde :)