• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik Karın Germe Ameliyatım

Ay ben birkaç fotomu bile attım özelden :işsiz: Allahtan çok absürt fotolarım değildi :skandal:
Israrla tüm albümü görmek istiyordu,iyiki izlemeye almamışım :KK35:
Cnm sen çok iyi niyetlisin yardımcı olmak istiyorsun ama insanlar iyi niyetli değil. Hani her zmn diyorsun ya önce siz bi resim yükleyip izleyin bende izlerimdiye aynen öyle devam et bence sonra içinden civciv çıkıyor kuş çıkıyor ne olduğu belli olmuyor.

Her doktorun tavsiyesi farklı oluyor tabi. Kişiye doktorun nasıl uygun görürse o uygulanmalı muhakkak...
Ben üç ay kullandım,hatta daha fazla...
aaaa çok şaşırdım açıkcası şuanda zaten ben 3 ay bununla yaşayamam sanırım kaşınıyorum sürekli peki siz ne zaman kot giymeye başladınız ?bol şeyler giymektende sıkıldım işe eşofmanla geliyorum :)

Cnm sen çok iyi niyetlisin yardımcı olmak istiyorsun ama insanlar iyi niyetli değil. Hani her zmn diyorsun ya önce siz bi resim yükleyip izleyin bende izlerimdiye aynen öyle devam et bence sonra içinden civciv çıkıyor kuş çıkıyor ne olduğu belli olmuyor.
Evet maalesef...
Bu tür durumlar kötü oluyor. Ama kurunun yanında yaş da yanıyor.. Gerçekten niyeti ameliyat olmak isteyen,araştırma içerisinde olanlara yardımcı olamıyoruz foto konusunda..
Kesinlikle bu şekilde devam edeceğim artık En Büyük KK Fotosu olmayan kişilere sadece kendilerinin yaptığı şekilde yorumla destek olacağım. Kimse kırılmasın gücenmesin. Bakın bu tarz şeyler olabiliyor işte :sinirli:

aaaa çok şaşırdım açıkcası şuanda zaten ben 3 ay bununla yaşayamam sanırım kaşınıyorum sürekli peki siz ne zaman kot giymeye başladınız ?bol şeyler giymektende sıkıldım işe eşofmanla geliyorum :)
Ben hastanede bile spor tayt giyindim :) Yani geniş şeyler giyinmek zorunda kalmadımki..
İlk başta rahatsız ediyor korse ama sonrası öyle değil İnan'ın.. korsesiz rahat edemedim açıkcası.. Korse daha iyi sarıyor toparlıyor,sarıyor.. Daha güvenli hareket ediyorsun..
Kot pantolon giyinmedim tabi. Rahat olmaz.. elastik esneyen şeyler tercih ettim hep..

Ben hastanede bile spor tayt giyindim :) Yani geniş şeyler giyinmek zorunda kalmadımki..
İlk başta rahatsız ediyor korse ama sonrası öyle değil İnan'ın.. korsesiz rahat edemedim açıkcası.. Korse daha iyi sarıyor toparlıyor,sarıyor.. Daha güvenli hareket ediyorsun..
Kot pantolon giyinmedim tabi. Rahat olmaz.. elastik esneyen şeyler tercih ettim hep..
hımm ben kotlarımı ve sporumu çok özledimde biran önce korsedende kurtulmak istiyorum tabii ben sanırım rahatsızım korseyle iki beden büyük esofmanlar giyiyorum :)

Benimde dogumdan sonra karnim catlak doldu aldigim kilolari verdikten sonrada sarkma oldu insanin psikolojisi bozuluyor

Selam ben geldim bugün ameliyat olalı 5 gün oldu hala hastanedeyim kendimi ayakta cıplak hic görmedim cok merak ediyorum şişliklerim var yatarken bile iyi duruyor insallah istedigim gibi olur cektigim sıkıntıya deger

Selam ben geldim bugün ameliyat olalı 5 gün oldu hala hastanedeyim kendimi ayakta cıplak hic görmedim cok merak ediyorum şişliklerim var yatarken bile iyi duruyor insallah istedigim gibi olur cektigim sıkıntıya deger
Gecmis olsun.nasilsiniz,nasil gecti 5 gununuz?hastanede kalma sureniz uzun degil mi?

Gecmis olsun guzel sonuçlarınız olsun insallah

Back