Estetik Karın Germe Ameliyatım

Merhaba...öncelikle çok geçmiş olsun, umarım herşey yolundadır. Ben de Allah'ın izniyle 21 Temuz'da aynı ameliyatı olacağım...Kime oldunuz? Süreç nasıldı? Sonuçlar nasıl?::)))
Tesekkur ederim...bugun 4.gunum ve inanmayacaksiniz belki ama herseyi yapabiliyorum neyseki...sadece egilip kalkarken zorlaniyorum...aksamda ucakla izmire donuyorum...sizede simdiden gecmis olsun ama inanin korkacak hicbisey yok...ameliyatimi cem payasli yapti...inanin muthis bir doktor...

Melis'cim...öncesi sonrası foto var mı?? Özelden de atabilirsen memnun olurum lütfen..::))

senay1986 kime olmuştunuz ameliyatı özelden de yazdım beni izlemeye alırmısımız

Mneeee diger forum vasıtasıyla konusmustuk.özelden mesaj attım sanırim gormedin mmesajımı.nasılsin ameliyat sonucundan memnunmusun.bende ameliyat oldum fakat cok memnun degilim sonuctan.
P plnn
plnnmn kime olmuştunuz ameliyatı

senay1986 doktorunuz kimdi

Burda yazışmalar Mayıs'ta bitti mi arkadaşlar. Son yazışmalarda ameliyat olacak olanlar ahh sonuçları da bildirse ne güzel olacak

Keşke her ameliyat olan benim gibi foruma girip sürecini yazsa.. Ameliyat olan gidiyor ,işi bitiyor :))
Konunuzu baştan sona okudum. Süreçle ilgili paylaşımlarınız çok açıklayıcı teşekkürler. Mümkünse resim gönderbilirmisiniz öncesi ve sonrası. İki yıldır doktor arayışındayım be yüzlerce doktor araştırdım. Çoook kararsızım

Merhaba,Yen'i üyeleri ve fotoğrafı olmayan üyeleri hemen ekleyip albümleri görme konusunda izin veremiyorum. Forumda erkek üyelerde oldu,farklı amaçlı ğye olan foto görmek isteyenlerde oldu. Malum özel fotolar paylaşıyoruz. Biraz daha dikkatli olmak zorundayız.
Siz şu anki halini albüm yapıp eklerseniz birçok kişi yardımcı olmaya çalışacaktır emin olun
Sevgiler saygılar..

Karın germe meme büyütme olmak istiyorum birde fotolarınızı göremiyorum lütfen benide takibe alın bir fikrim olsun çok kararsizim
Yeni üyeleri,fotosu olmayan üyeleri hemen izlmeye alıp tüm vücut görünen özel fotolarımı hemen açamıyorum tabikide. Bugün üye olmuşsunuz,1 yorumunuz var.
Forumda erkek üyelerde oluyor,başka amaçlı üye olanlarda oluyır. Hâliyle daha dikkatli olmak zorundayız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…