Tesekkur ederim...bugun 4.gunum ve inanmayacaksiniz belki ama herseyi yapabiliyorum neyseki...sadece egilip kalkarken zorlaniyorum...aksamda ucakla izmire donuyorum...sizede simdiden gecmis olsun ama inanin korkacak hicbisey yok...ameliyatimi cem payasli yapti...inanin muthis bir doktor...Merhaba...öncelikle çok geçmiş olsun, umarım herşey yolundadır. Ben de Allah'ın izniyle 21 Temuz'da aynı ameliyatı olacağım...Kime oldunuz? Süreç nasıldı? Sonuçlar nasıl?::)))
Tesekkur ederim...bugun 4.gunum ve inanmayacaksiniz belki ama herseyi yapabiliyorum neyseki...sadece egilip kalkarken zorlaniyorum...aksamda ucakla izmire donuyorum...sizede simdiden gecmis olsun ama inanin korkacak hicbisey yok...ameliyatimi cem payasli yapti...inanin muthis bir doktor...
Henuz 4. Gunum o yuzden cok erken...daha şisliklerim cok fazla canim...Melis'cim...öncesi sonrası foto var mı?? Özelden de atabilirsen memnun olurum lütfen..::))
Cep telimden bugün mesaj atamıyourm niyeyse...cherrymerry'ye daha once özelden attığım mesaja seni de etiketlersem sanıyorum başarabilirim::)))
Iyilesme surecini bende pek bilmiyorum suan henuz 4. Gunumdeyim cogu kisi ilk 2 hafta zor diyor, dik yuruyemiyosun. Her aksam siskinlik oluyomus ve bu 6 ay suruyomus karnin tam sekil almasida 1 seneyi buluyomus. Ama kisiye göre degisiyordur diye dusunuyorum.
P plnnMneeee diger forum vasıtasıyla konusmustuk.özelden mesaj attım sanırim gormedin mmesajımı.nasılsin ameliyat sonucundan memnunmusun.bende ameliyat oldum fakat cok memnun degilim sonuctan.
17 gun oldu benim dikisler yanlarda duz degil ve epey uzun geldi bana .bunu cok dusunmuy9rum aslinda iz mutlaka zamanla siliklesecek en buyuk sıkıntım gobegimin düz olmayısı.tecrubeli arkadaslar ve dr zamanla odemin azalacagini ve daha duz olucani soyluyorlar .bende sabirla bekliyorum bakalim.
Iz daha zamanla adagi iniyor merak etme, benim aml 5 hafta olacak yarin, basliklarin üstünde hangi resmin kac haftalik oldugunu belirttim
Cocuklariniz buyukmus. Kucak Falan sorunu olmaz. Benim oyle bir sorunum var. Beni en cok sıkanda odur. Iyi dusun. Bende cok gelgitler yasadim. Suan bile ilk uyandigimda neyapdim ben dedim ama eski halime bakdikca iyi yapmisim. Hep zamanla daha iyi olucagima inaniyorum. Doktorumuz bir numara diyebilirim.
Hasan Fındık dı doktoru canım.senay1986 doktorunuz kimdi
Ama cevap vermiyor. Resim görebilsem keşkeHasan Fındık dı doktoru canım.
Keşke her ameliyat olan benim gibi foruma girip sürecini yazsa.. Ameliyat olan gidiyor ,işi bitiyor :))Ama cevap vermiyor. Resim görebilsem keşke
Mrb. Geçmiş olsun. Resim gönderme imkanınız olur mu?bu ara doktor arayışımdayımMelis'cim...öncesi sonrası foto var mı?? Özelden de atabilirsen memnun olurum lütfen..::))
Konunuzu baştan sona okudum. Süreçle ilgili paylaşımlarınız çok açıklayıcı teşekkürler. Mümkünse resim gönderbilirmisiniz öncesi ve sonrası. İki yıldır doktor arayışındayım be yüzlerce doktor araştırdım. Çoook kararsızımKeşke her ameliyat olan benim gibi foruma girip sürecini yazsa.. Ameliyat olan gidiyor ,işi bitiyor :))
Merhaba,Yen'i üyeleri ve fotoğrafı olmayan üyeleri hemen ekleyip albümleri görme konusunda izin veremiyorum. Forumda erkek üyelerde oldu,farklı amaçlı ğye olan foto görmek isteyenlerde oldu. Malum özel fotolar paylaşıyoruz. Biraz daha dikkatli olmak zorundayız.Konunuzu baştan sona okudum. Süreçle ilgili paylaşımlarınız çok açıklayıcı teşekkürler. Mümkünse resim gönderbilirmisiniz öncesi ve sonrası. İki yıldır doktor arayışındayım be yüzlerce doktor araştırdım. Çoook kararsızım
Yeni üyeleri,fotosu olmayan üyeleri hemen izlmeye alıp tüm vücut görünen özel fotolarımı hemen açamıyorum tabikide. Bugün üye olmuşsunuz,1 yorumunuz var.Karın germe meme büyütme olmak istiyorum birde fotolarınızı göremiyorum lütfen benide takibe alın bir fikrim olsun çok kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?