- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Banada dikey izin olabilir demişti ameliyattan önce. Ama Sağolsun uğraşmış,elimden geleni yapmış ve yatay kesi hariç kesi olmadı.Merhaba Arzum.ben mart ayı için karın germe randevumu almış bulunmaktayım.fakat açtığın konunun tamamını dünden itibaren okudum 2 günde 100 sayfa.çok açıklayıcı bilgiler vermişsin diğer arkadaşlarda yardımcı olmuşlar birçok konuda aydınlanmış oldum.ama bi yandanda kafa karışıklığı oldu.hasan beyle de görüşmek istedim.çarşambaya randevu aldım.görüşüp onun da fikrini almak istiyorum.durumum seninle aynı neredeyse.az bi deri var ama gevşek.daha önce görüştüğüm dr lar eski göbek deliğinin izi kalabilir sonra kısa bir opr la düzeltilir dediler ama içime sinmedi.ayrıca uyanınca inanılmaz acı çekiyor olmaktan korkuyorum.bunlardan dolayı gece uykularım kaçıyor.gelişmeleri paylaşırım.selamlar
Görüş Tabiki,fikir al. Benim bir arkadaşımda yeni ameliyat oldu. Bayan bir doktora. Onunda dikey kesi olmuş çok üzgün. Forumdada dikey kesi olan arkadaşlar var. Fotolarını göre bak istersen. En azından Nasıl birşey oldugunu görmüş olursun.
Paylaş tatlım.. Memnun olurum,elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Bende arkadaşlarda
Hayırlı olsun kararın. Mutlu Mesut haberlerle aramızda ol inşallah