• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik Karın Germe Ameliyatım

Merhaba Arzum.ben mart ayı için karın germe randevumu almış bulunmaktayım.fakat açtığın konunun tamamını dünden itibaren okudum 2 günde 100 sayfa.çok açıklayıcı bilgiler vermişsin diğer arkadaşlarda yardımcı olmuşlar birçok konuda aydınlanmış oldum.ama bi yandanda kafa karışıklığı oldu.hasan beyle de görüşmek istedim.çarşambaya randevu aldım.görüşüp onun da fikrini almak istiyorum.durumum seninle aynı neredeyse.az bi deri var ama gevşek.daha önce görüştüğüm dr lar eski göbek deliğinin izi kalabilir sonra kısa bir opr la düzeltilir dediler ama içime sinmedi.ayrıca uyanınca inanılmaz acı çekiyor olmaktan korkuyorum.bunlardan dolayı gece uykularım kaçıyor.gelişmeleri paylaşırım.selamlar
Banada dikey izin olabilir demişti ameliyattan önce. Ama Sağolsun uğraşmış,elimden geleni yapmış ve yatay kesi hariç kesi olmadı.
Görüş Tabiki,fikir al. Benim bir arkadaşımda yeni ameliyat oldu. Bayan bir doktora. Onunda dikey kesi olmuş çok üzgün. Forumdada dikey kesi olan arkadaşlar var. Fotolarını göre bak istersen. En azından Nasıl birşey oldugunu görmüş olursun.
Paylaş tatlım.. Memnun olurum,elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Bende arkadaşlarda ;)
Hayırlı olsun kararın. Mutlu Mesut haberlerle aramızda ol inşallah ;)

arzum77 arzum77 rica etsem beni takibe alabilir misiniz?
Vermek istediğim son 6 kilom var. Onları maksimum 2 ay içerisinde verip bu ameliyatı olmak istiyorum... Bu sebeple fotoğraflarınızı görmek istiyorum..

arzum77 arzum77 rica etsem beni takibe alabilir misiniz?
Vermek istediğim son 6 kilom var. Onları maksimum 2 ay içerisinde verip bu ameliyatı olmak istiyorum... Bu sebeple fotoğraflarınızı görmek istiyorum..
Zadegan Zadegan Foto eklemeyen,albümü olmayan kişileri takibe alamıyorum. Başka estetik ameliyatlarda oldum,özel fotolar var.
Ama sen izlemeye alırsan birkaç sonucumu görebilirsin canım ;)
Kilo verebilirsen iyi olur tabi. Ama ameliyattan sonrada fazla kilo alıp vermemen iyi olur. O yüzden sabit kalacağın kiloda kal. Gerisini lipo ile hallederler zaten ;)
Hayırlı kararların olsun :KK25:

Zadegan Zadegan Foto eklemeyen,albümü olmayan kişileri takibe alamıyorum. Başka estetik ameliyatlarda oldum,özel fotolar var.
Ama sen izlemeye alırsan birkaç sonucumu görebilirsin canım :KK66:
Kilo verebilirsen iyi olur tabi. Ama ameliyattan sonrada fazla kilo alıp vermemen iyi olur. O yüzden sabit kalacağın kiloda kal. Gerisini lipo ile hallederler zaten :KK66:
Teşekkür ederim :)

Ama sen izlemeye alırsan birkaç sonucumu görebilirsin canım :KK66:
Kilo verebilirsen iyi olur tabi. Ama ameliyattan sonrada fazla kilo alıp vermemen iyi olur. O yüzden sabit kalacağın kiloda kal. Gerisini lipo ile hallederler zaten :KK66:
Karın germe sonucu gayet güzel. Maşallah :confused:

Banada dikey izin olabilir demişti ameliyattan önce. Ama Sağolsun uğraşmış,elimden geleni yapmış ve yatay kesi hariç kesi olmadı.
Görüş Tabiki,fikir al. Benim bir arkadaşımda yeni ameliyat oldu. Bayan bir doktora. Onunda dikey kesi olmuş çok üzgün. Forumdada dikey kesi olan arkadaşlar var. Fotolarını göre bak istersen. En azından Nasıl birşey oldugunu görmüş olursun.
Paylaş tatlım.. Memnun olurum,elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Bende arkadaşlarda :KK66:
Hayırlı olsun kararın. Mutlu Mesut haberlerle aramızda ol inşallah :KK66:
Canım bugün Hasan beyle olan randevum iptal oldu kendisi şehirdışındaymış.başka bir dr la görüştüm.%80 dikey iz kalır karnında hiç sarkma yok dedi.fakat o iz de çamaşırın içinde kalır diyor.sezeryanın bile altından kesiyorum zaten dedi.çamaşırın içinde kalıyorsa sorun yokda ya farklı olursa.

Canım bugün Hasan beyle olan randevum iptal oldu kendisi şehirdışındaymış.başka bir dr la görüştüm.%80 dikey iz kalır karnında hiç sarkma yok dedi.fakat o iz de çamaşırın içinde kalır diyor.sezeryanın bile altından kesiyorum zaten dedi.çamaşırın içinde kalıyorsa sorun yokda ya farklı olursa.
Kesi oldukça altta yapılıyor ama gerginlikten dolayı alt kısımdaki deride üste doğru çıkıyor gerginlikten. Dikey izin çamaşır içinde kalacağını sanmam. Dediğim gibi dikey izi olan arkadaşlardan rica et,izlemeye alsınlar gör. Çamaşır kesim modelleri değişiyor ameliyattan sonra,kesi izini saklamak için.
Yani beklentin çok yüksek olmasın diye söylüyorum bunları. Doktorlar kesi isin çamaşır içinde kalır falan diyor ama sonucu hasta yaşayıp görünce üzülebiliyor. Sonrada doktorlar yok olmadı,yetişmedi deri,birleştirmedik ,üste çıktı diyorlar.
Sen forumdaki sonuçları gör dediğim gibi. Herşeye hazırlıklı ol. Ciddi bir ameliyat karın germe ameliyatı. Sıkıntısı uzun .. En azından sonuç seni memnun etsin .
C Chanel91 arkadaşımızın kesi izine bak mesela. Onun dikey kesi izi vardı. Çamaşırlarla belli olanda var,gizlenende.

Kesi oldukça altta yapılıyor ama gerginlikten dolayı alt kısımdaki deride üste doğru çıkıyor gerginlikten. Dikey izin çamaşır içinde kalacağını sanmam. Dediğim gibi dikey izi olan arkadaşlardan rica et,izlemeye alsınlar gör. Çamaşır kesim modelleri değişiyor ameliyattan sonra,kesi izini saklamak için.
Yani beklentin çok yüksek olmasın diye söylüyorum bunları. Doktorlar kesi isin çamaşır içinde kalır falan diyor ama sonucu hasta yaşayıp görünce üzülebiliyor. Sonrada doktorlar yok olmadı,yetişmedi deri,birleştirmedik ,üste çıktı diyorlar.
Sen forumdaki sonuçları gör dediğim gibi. Herşeye hazırlıklı ol. Ciddi bir ameliyat karın germe ameliyatı. Sıkıntısı uzun .. En azından sonuç seni memnun etsin .
C Chanel91 arkadaşımızın kesi izine bak mesela. Onun dikey kesi izi vardı. Çamaşırlarla belli olanda var,gizlenende.
Chanel91 e özelden yazdım bilgi almak için.başka dikey izi olan birini biliyormusun.

Arzum chanel 81 olacakti :KK48: neyseki anladim dikey izimden dolayi :D
emru emru canim ben seni izleyim de gör resimlerimi ;)

Benim dikey izim camasir disinda ..

Slm kızlar. Bir süredir drlarla görüştüm. Bilgi fiat aldım. Aklım çok karıştı. Kararsızlıktan kafayı yedim. Kilo veremiyorum. Sadece lipo yapmayı düşündüm. Motivasyon olur, kilo veririm diye. Önermedi drlar, güzel sonuç alamazsın, sarkma olur fln dediler. Kimisi kilo ver dedi. Kimisi gerek yok dedi. Kilo fazlam da 10 kilo gibi aslında çok değil. Boyum 1.70. Kilom 78. Çok orantılıdır vücudum göbek hariç. Hasan fındığın semti hiç bilmiyorum. Zaten yurtdışından yalnız gelicem. Muayene olmadan fiat vermediler. Otel 5 yıldızlı fln dediler. İçim rahat etmedi yani. Sonuç olarak coşkun beye karar verdim. Asistanı çok ilgilendi yardımcı oldu telde. Kısmetse bu cuma gidiyorum. O bölgeleri de bilirim biraz. Önce muayene ardından operasyona girecem. İnşallah en iyisi olur benim için. Süreci sizlerle paylaşıcam. Coşkun bey en yeni teknikleri kullanıyor. Umarım doğru bir karar vermişimdir. Hasan beyle de görüşmeyi isterdim aslında ama semti hiç bilmemem ve fiat konusundaki endişelerimden dolayı vazgeçtim. Ben halen sadece lipoyla kurtulmak istiyorum ama bakalım drla görüşmemde ikna olacakmıyım germeye zira iz miz sarkma her konuda aşırı titizim. Umarım en hayırlısı olsun

Slm kızlar. Bir süredir drlarla görüştüm. Bilgi fiat aldım. Aklım çok karıştı. Kararsızlıktan kafayı yedim. Kilo veremiyorum. Sadece lipo yapmayı düşündüm. Motivasyon olur, kilo veririm diye. Önermedi drlar, güzel sonuç alamazsın, sarkma olur fln dediler. Kimisi kilo ver dedi. Kimisi gerek yok dedi. Kilo fazlam da 10 kilo gibi aslında çok değil. Boyum 1.70. Kilom 78. Çok orantılıdır vücudum göbek hariç. Hasan fındığın semti hiç bilmiyorum. Zaten yurtdışından yalnız gelicem. Muayene olmadan fiat vermediler. Otel 5 yıldızlı fln dediler. İçim rahat etmedi yani. Sonuç olarak coşkun beye karar verdim. Asistanı çok ilgilendi yardımcı oldu telde. Kısmetse bu cuma gidiyorum. O bölgeleri de bilirim biraz. Önce muayene ardından operasyona girecem. İnşallah en iyisi olur benim için. Süreci sizlerle paylaşıcam. Coşkun bey en yeni teknikleri kullanıyor. Umarım doğru bir karar vermişimdir. Hasan beyle de görüşmeyi isterdim aslında ama semti hiç bilmemem ve fiat konusundaki endişelerimden dolayı vazgeçtim. Ben halen sadece lipoyla kurtulmak istiyorum ama bakalım drla görüşmemde ikna olacakmıyım germeye zira iz miz sarkma her konuda aşırı titizim. Umarım en hayırlısı olsun
Doktorlar lipoyu fazla önermiyorsa ve sarkma çökme olur diyorlarsa sakın sakın girişme bu işe.
Karın germe evet zor ve izli bir operasyon. Bende izlere karşı takıntılıyım ama sonucum o kadar güzel olduki izleri hiiççç takmıyorum :)
Hayırlısı olsun senin içinde ..:KK19:

Kararin hayirli olsun aslinda hasan findigin oldugu bolge daha rahat bir semt bana gore anadolu tarafinda daha cok rahat ettigim yer .. Bende yurt disindan tek basima gittim bir kere anadolu tarafinda bir kerede avrupa tarafinda kaldim ama anadolu yakasi benim icin baska ..

Tabiki sonra icine sinen dr olmasi daha onemli yani sindikten sonra semte felan takilma ;)
Hasan bey transfer de yaptiriyor o konuda rahat tek olunca istanbulda
Ben esteworldda ameliyat olmustum transfer cok iyi olmustu benim icin

Ben hasan beyden fiyat almistim zamaninda aslinda size neden fiyat vermedi ki ?

Peki coskun levent bey kac tl ye anlastiniz canim ?

Ize de takilma canim camasir icinde izli duz gergin karin mi istersin yoksa izsiz ama gevsek sarkik karin mi bunu iyi dusun ..
Hem levent bey sana bi lazerden bahsetmisti sanirim iz silmek icin iyi hatirliyorsam ?

Hakkin da herseyin hayirlisi canim zor bir karar tabi en iyisi olsun insallah mutlu ol :19:

Teşekkür ederim kızlar. Coşkun beyden lipo da çok memnun herkes genelde ama buralarda hiç germe sonuçlarını görmedim. Ondan biraz net değilim. Umarım muayenede netleşirim. Chanelcim fiatı sormuşsun ama burda yazmam doğru olur mu emin değilim. Ama şunu söyliyim epey yardımcı oldular o konuda. Laser lipoda kullandığı cihaz biraz farklı, sıkılaştırma etkili ayrı bir başlığı varmış. Kas onarımında endeskopik yöntem fln kullanıyor. Aslında 2 fiyat verdiler bana biri diğer dr ların da kullandığı klasik yöntemlerle germe. Diğeri de endeskopik yeni teknikle germe. Büyük ihtimalle 2. Yi tercih edicem. Tabi dediğim gibi herşey muayenede netleşecek. Hiç içime sinmezse atlayıp hasan beye de gidebilirim görüşmeye istanbulda kaybolmayı göze alarak gelişmeleri yazarım

Teşekkür ederim kızlar. Coşkun beyden lipo da çok memnun herkes genelde ama buralarda hiç germe sonuçlarını görmedim. Ondan biraz net değilim. Umarım muayenede netleşirim. Chanelcim fiatı sormuşsun ama burda yazmam doğru olur mu emin değilim. Ama şunu söyliyim epey yardımcı oldular o konuda. Laser lipoda kullandığı cihaz biraz farklı, sıkılaştırma etkili ayrı bir başlığı varmış. Kas onarımında endeskopik yöntem fln kullanıyor. Aslında 2 fiyat verdiler bana biri diğer dr ların da kullandığı klasik yöntemlerle germe. Diğeri de endeskopik yeni teknikle germe. Büyük ihtimalle 2. Yi tercih edicem. Tabi dediğim gibi herşey muayenede netleşecek. Hiç içime sinmezse atlayıp hasan beye de gidebilirim görüşmeye istanbulda kaybolmayı göze alarak gelişmeleri yazarım
Eger endoskopik yontem yetecekse sana super bisey canim bi kere onun animasiyonunu izlemistim .. Uzun kesi olmadan icten kaslari onariyorlar vs.. Ama onu yapmak icin tabi deri kalitesi sarkma azmi cokmu vs bakmasi lazim tabiki
Bende bir kac dr a yazdigim zaman gormemiz muane etmemiz gerek net bisey soylemek icin diyorlar , haklilarda bosuna beni umutlandirmiyorlar en azindan ..

Fiyat konusunda haklisin simdi mesela bana daha fazla lipo gerekli olur vs fiyat degisir ..

Burda ilk olacaksin o zaman endoskopik yontemiyle olursan ... merakla bekliyorum sonucunu canim .
Ne zamana dusunuyosun

Back