Bahsettigin doktor coşkun Levent Taşçı mı?Teşekkür ederim kızlar. Coşkun beyden lipo da çok memnun herkes genelde ama buralarda hiç germe sonuçlarını görmedim. Ondan biraz net değilim. Umarım muayenede netleşirim. Chanelcim fiatı sormuşsun ama burda yazmam doğru olur mu emin değilim. Ama şunu söyliyim epey yardımcı oldular o konuda. Laser lipoda kullandığı cihaz biraz farklı, sıkılaştırma etkili ayrı bir başlığı varmış. Kas onarımında endeskopik yöntem fln kullanıyor. Aslında 2 fiyat verdiler bana biri diğer dr ların da kullandığı klasik yöntemlerle germe. Diğeri de endeskopik yeni teknikle germe. Büyük ihtimalle 2. Yi tercih edicem. Tabi dediğim gibi herşey muayenede netleşecek. Hiç içime sinmezse atlayıp hasan beye de gidebilirim görüşmeye istanbulda kaybolmayı göze alarak gelişmeleri yazarım
EvtEger endoskopik yontem yetecekse sana super bisey canim bi kere onun animasiyonunu izlemistim .. Uzun kesi olmadan icten kaslari onariyorlar vs.. Ama onu yapmak icin tabi deri kalitesi sarkma azmi cokmu vs bakmasi lazim tabiki
Bende bir kac dr a yazdigim zaman gormemiz muane etmemiz gerek net bisey soylemek icin diyorlar , haklilarda bosuna beni umutlandirmiyorlar en azindan ..
Fiyat konusunda haklisin simdi mesela bana daha fazla lipo gerekli olur vs fiyat degisir ..
Burda ilk olacaksin o zaman endoskopik yontemiyle olursan ... merakla bekliyorum sonucunu canim .
Ne zamana dusunuyosun
Eger endoskopik yontem yetecekse sana super bisey canim bi kere onun animasiyonunu izlemistim .. Uzun kesi olmadan icten kaslari onariyorlar vs.. Ama onu yapmak icin tabi deri kalitesi sarkma azmi cokmu vs bakmasi lazim tabiki
Bende bir kac dr a yazdigim zaman gormemiz muane etmemiz gerek net bisey soylemek icin diyorlar , haklilarda bosuna beni umutlandirmiyorlar en azindan ..
Fiyat konusunda haklisin simdi mesela bana daha fazla lipo gerekli olur vs fiyat degisir ..
Burda ilk olacaksin o zaman endoskopik yontemiyle olursan ... merakla bekliyorum sonucunu canim .
Ne zamana dusunuyosun
Ayin 11. De ameliyat olup 16 sinda donmen tuaf geldi bana cunki eger germe olursa drenlerinde olacak muhtemelen ben toplam 9 gun kaldim cunki goz kapak ameliyatida olmustum onun dikisleri bir hafta sonra alindi .. Ama senin dtenlerin olursa gelen siviya gore cikariyor dr yani bunu onceden bilemeyiz sivinin ne zaman azalacagini .. Ameliyattan 10 gun sonrada ise baslamiyabilirsin durumuna gore eger germe olursan egik yuruyebilme ihtimalin var .. Masa basi is olursa belkiii calisirsin burdaki yorumlardan dolayi konusuyorum tabi ben calismadigim icin rahattim..Ne zmn diye sormuşsun. Kısmetse bu cuma önce muayene sonra da acıbadem fulya da operasyon için randevu alındı. Yani ayın 11 inde saat 12 de doktorda olacam inşallah. 16 sında kıbrısa dönebileceğimi ve 21 inde işe başlayabileceğimi söylediler. Tabi herşey yolunda giderse. Ödemlerden çok korkuyorum. Kıyafetlere sığamayacak kadar çok mu şişlik oluyor sonra acaba? Yani 10 gün sonra da eşofman dışında bişey giyemiycekmiyim sizce? İşe başlamam gerekecek çünkü. Tayt ve uzun gömlek ya da tuniklerle idare edebilir miyim acaba. Korse bacaklı mı oluyor yoksa kilot gibi kaçada mı oluyor? Taytla korse belli olur mu? Bunları da sorayım yarın. Sizin nasıldı?
Ayin 11. De ameliyat olup 16 sinda donmen tuaf geldi bana cunki eger germe olursa drenlerinde olacak muhtemelen ben toplam 9 gun kaldim cunki goz kapak ameliyatida olmustum onun dikisleri bir hafta sonra alindi .. Ama senin dtenlerin olursa gelen siviya gore cikariyor dr yani bunu onceden bilemeyiz sivinin ne zaman azalacagini .. Ameliyattan 10 gun sonrada ise baslamiyabilirsin durumuna gore eger germe olursan egik yuruyebilme ihtimalin var .. Masa basi is olursa belkiii calisirsin burdaki yorumlardan dolayi konusuyorum tabi ben calismadigim icin rahattim..
Ama sadece lipo olursa donebilirsin o tarihte ve daha rahat bir sekilde ise baslarsin
Kiyafetlere gelince eger bacaklara lipo yaptirmiyorsan uzun korse giydirmez sadece belini saran veya gogus altindan kulot sekli korse olur.. Uzerine lastigi bol olan tayt ve uzun tunikle cok rahat idare edebîlirsin
Ben germeden sonra geldigim kiyafetle gezdim slim kot tarzi yani dar gelmiyordu ama beline iz yapmayacak sekilde pantalonlar sec ki iz cokuntu olmasin
Ise gitmedigin zamanda evde salas bol esofmen tarzi giyersin
Rica ederim canim..Kıyafet konusundaki bilgiler için teşekkür ederim cnm. Tarihler konusunda öyle dediler. Ama takip ettiğim kadarıyla direnler 3 gün içinde çıkıyor. Belki dr un kullanacağı yöntemle ilgili biraz da sonraki süreç. Hastanede 1 gece kalacağımı söylediler. Demek ki direnleri ertesi gün çıkarmayı planlıyor. Kesiyi küçük tutmayı planladığımız için belki ve endeskopikle yapılınca içerdeki dokulara fazla zarar vermeden yapılacağı için fazla sıvı birikmeyebilir cnm. Bilmiyorum ki. Eğik yürüme de 5-6 gün sürse diyorum boydan boya kesi olmayacağı için belki o da. Ben öğretmenim. Yani sınıfta oturarak da idare edebilirim bir süre. İşim çok ağır değil. Artık yaşayıp görücez. Hepsini anlatacam size merak etmeyiniyi düşünelim iyi olsun dr u iyi seçip güvenmek lazım. Sonrasında da allah yardımcım olsun. Coşkun beyin youtube da bir hastasıyla birlikte videosunu izlemiştim. Öncesinde karnının çok problemli olduğunu söylüyordu kadın. Fıtıklar fln da varmış germe lipo ve fıtık onarımı yapılmış. Birkaç gün sonra okul gezisine gittim diyordu kadın. Artık yalan söylüyorlarsa bilemiycem. Ben herşeyi dürüstçe aktarıcam size. En kötü ihtimalle 1 hafta fazla izin alıcam
Bahsettigim arkadaş deftug isimli üye .Evt arzumcum. Coşkun levent taşçı. Arkadaşın memnun kalmış mıydı? Sen gördün mü sonucunu? Nasıl oldu?
Cnm linke girdim ama arkadaş meme büyütme yaptırmış. Karın germeyle ilgili bişey bulamadım bu konuda. Bir de sanırım pek foruma girmiyor.en son 2014 te yorumu var bu linkte. Özel msj attım ama görüp döner mi bilmiyorum. Herhangi bir yerde karın germe deneyimini anlatmış mı? O kadar çok konu ve yazı var ki burda kayboluyorum ben.Bahsettigim arkadaş deftug isimli üye .
Açtığı bir konuyu link atayım,aç bak. İsmine tıkla yazdığı yorumları okursan zaten bilgi alırsınÖzel mesajla ulaşmaya çalış birde,foruma girerse sana direk yardımcı olur tatlım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/deftug-meme-estetigi-ameliyati.506144/
Cnm linke girdim ama arkadaş meme büyütme yaptırmış. Karın germeyle ilgili bişey bulamadım bu konuda. Bir de sanırım pek foruma girmiyor.en son 2014 te yorumu var bu linkte. Özel msj attım ama görüp döner mi bilmiyorum. Herhangi bir yerde karın germe deneyimini anlatmış mı? O kadar çok konu ve yazı var ki burda kayboluyorum ben.
Hayırlısı olsun canım. Her şerde bir hayır vardır derler,kısmet bu işler..Canım benim çok sağol. Ümidi kesmiştim açıkçası. Ben de hazırlanıyorum bugün. Uçağım yarın sabah kısmetse. Az önce ne oldu inanamazsın. Canan hnm aradı ve yarınki hasan beyle olan randevumu iptal etti. Hasan beyin annesi yoğun bakımdaymış dedi. Kısmet değil belki de. En hayırlısı olur inşallah
Selam benide izlemeye alirmisin? Bende ameliyat olmayi düsünüyorum ve referanslara ihtiyacim var....Merhaba kızlar..Karnımın ve göbek deligimin eski halini albüme attım.Merak edenler bekleyenler vardı,bilginiz olsun :))
Beni izlemeye alın bazı sonuçları göreceksiniz ZatenSelam benide izlemeye alirmisin? Bende ameliyat olmayi düsünüyorum ve referanslara ihtiyacim var....
Canım benim çok sağol. Ümidi kesmiştim açıkçası. Ben de hazırlanıyorum bugün. Uçağım yarın sabah kısmetse. Az önce ne oldu inanamazsın. Canan hnm aradı ve yarınki hasan beyle olan randevumu iptal etti. Hasan beyin annesi yoğun bakımdaymış dedi. Kısmet değil belki de. En hayırlısı olur inşallah
Arkadaslar merhaba...bu ilk mesajim,6 mayista karin germe,liposuction ve meme diklestirme ameliyati yaptirdim...aslinda izmirdeyim ama istanbulda oldum ameliyatimi...sorusu olan varsa yardimci olabilirim...cunku cok memnunum herseyden...
Selam, ilk basta cok gecmis olsun! Beni izlemeye alirmisin??Arkadaslar merhaba...bu ilk mesajim,6 mayista karin germe,liposuction ve meme diklestirme ameliyati yaptirdim...aslinda izmirdeyim ama istanbulda oldum ameliyatimi...sorusu olan varsa yardimci olabilirim...cunku cok memnunum herseyden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?