Estetik Karın Germe Ameliyatım

71 numaralı yerde cok guzel albüm oluşturmayı anlatıyorsunuz Arzu hanım ama profilime girdiğimde albüm oluştur gibi bir seçenek bulamadım. Biraz daha kurcalayayım. Yapamazsam tekrar yardımınızı istiyorum arzum77

Canım.. Öncelikle geçmiş olsun Dilek'lerimi iletmek istiyorum
Henüz çok yenisin,Tabiki ödemlerin şişliklerin olacak.
Ben sürecimi konuya oldukça net ve detaylı anlatmaya çalıştım . Fotolarımda var tabi,albüm oluşturan güven veren kişileri ekliyorum elimden geldiğince Yardımcı olmak işin buradayız
Bak şimdi üstte albümler yazan yer var,onu tıkla ve yeni albüm oluştur yazısını tıkla. Albümünü oradan oluşturabilirsin. Eğer telefondan giriyorsan foruma ve telefonu yan değil dik tutuyorsan üstte FORUMLAR yazısını göreceksin. Onun yanında üç çizgili bir bölüm var. Onu tıkla. Albümler yazısını göreceksin. Onu tıkla ve açılan genel albüm sayfasından yeni albüm oluştur yazısına tıkla.. Albüm ayarını TAKİP ETTİKLERİM olarak yaparsan kontrol senin elinde olur. Sadece izlediklerinin fotoları görmesini sağlarsın. Bence en güzeli bu
Yapmazsan yaz yine yardımcı olmaya çalışırım
Sen beni İzlemeye al önce. O zaman bazı fotolarımı göreceksin zaten. Beni izleyenlere açık birkaç fotom var . Sende eklediğinde bende izlmeye aşırım seni olurmu

arzum77 bir iki fotograf yükleyebildim şimdi cok tesekkurler. Tabi hic Bisey belli değil daha. Yalnız beni korse cok kasindirmaya başladı. Daha sonra daha rahat bir korseye geçiriyordur umarım Hasan bey.

arzum77 simdi izlemeye aldım :) Birkaç fotoğrafınızı gördüm. Cok beğendim göbeğinizi. İnşallah benimde öyle guzel olur. Cok silik kalmış ameliyat izi. cok moralim düzeldi şimdi sizi görünce super :)

arzum77 bir iki fotograf yükleyebildim şimdi cok tesekkurler. Tabi hic Bisey belli değil daha. Yalnız beni korse cok kasindirmaya başladı. Daha sonra daha rahat bir korseye geçiriyordur umarım Hasan bey.
Tamam,şimdi bakacağım fotolarına
Bende seni izlmeye alıyorum. Diğer estetik fotolarımdan bakabilirsin. Bütün işlemler Dr Hasan Fındık a ait :)
Korse rahatsız eder tabi. Ama Zaman'la o korse bollaşıyor zaten merak etme . Zaman'ı gelince korseyi çıkartacak ve artık takmanı istemeyecek. Ama ben kendi Korsemi kullanmaya devam etmiştim :)

Teşekkür ederim
İnşallah canım.. Hasan bey duruma göre krem yada bant öneriyor zaten. Bana önermemişti. Sadece Kantoron yağı sür ,o da iyisini bulabilirsen demişti. Ben prf İbrahim Saraçoğlu sitesinde alıp kullanmıştım ..
Evet izim çok güzel iyileşti. Ben bile bu kadarını hayal etmemiştim çok şükür. İnşallah senin izinde güzel iyileşir

Merhaba.. Kontrolünüz Nasıl geçti acaba? Merak ettim :)

Merhaba.. Kontrolünüz Nasıl geçti acaba? Merak ettim :)
Bende size özelden yazmıştım şimdi :) cok teşekkür ederim. Hasan beyi cok göremedim asistanı ilgilendi daha cok. Hasan beyde baktı herşey yolunda dedi. Bende söyle bir baktım korse cikikken yolunda gorunuyor herşey. Bugün yek basıma Bakırköy'den buraya geldim. Oldukça mutluyum :)

arzum77 söylediğiniz gibi ameliyat öncesi çekilmiş fotoğrafları verdiler bana ama öncesi fotolar şimdikine kıyaslayınca cok kotu. Onları albüme koymalimiyim bilemedim :)

Maşallah size :) gereken pansumanı falan asistan yapıyor zaten. Ameliyatada bulundukları için herşeyi biliyorlar. Doktor geliyor kendiside ilgileniyor tabi.
Haftaya yokmuş sanırım doktorumuz. Asistanına kontrol olacağım bende :)

cumartesi icin tekrar randevu verdiler bana. Kısa bir duş alabileceğimi söylediler. Her gecen gün daha iyiye gidiyor tabi. Cumartesiye kadar daha iyi olurum. İki asistanıda cok ilgili kişiler Hasan beyin. Siz hala kontrol icin gidiyor musunuz. Yoksa başka Bisey icin mi. Çünkü sizin ameliyatın üzerinden bayağı gecmis olması lazım.

Ohh çok iyi Banyoda dikkat et canım. Korseyi çıkarınca insan boşlukta kalmış gibi sendeliyor,aman düşmeyesin..
Hızlı bir duş al,fazla kalma..
Sağolsun çok iyidirler ben memnunum onlardan. Onlar benden bıksada:)) Sağolsunlar Nazım'ı çekiyorlar :)
Ben 3 Aralıkta vajınoplasty ve labıoplasty ameliyatı oldum Hasan beye. Onun kontrolü var. Dikişlerim yeni düştü daha

Ablacım sana özelden yazdım. Birkaç sorum olucak hasan beyle ilgili bir de. Bekliyorum

Ben
Benimm fotolara baktin mi canim. Henüz 2haftalik dahada iner ve düzleşir mi sence.

Merhaba Arzum.ben mart ayı için karın germe randevumu almış bulunmaktayım.fakat açtığın konunun tamamını dünden itibaren okudum 2 günde 100 sayfa.çok açıklayıcı bilgiler vermişsin diğer arkadaşlarda yardımcı olmuşlar birçok konuda aydınlanmış oldum.ama bi yandanda kafa karışıklığı oldu.hasan beyle de görüşmek istedim.çarşambaya randevu aldım.görüşüp onun da fikrini almak istiyorum.durumum seninle aynı neredeyse.az bi deri var ama gevşek.daha önce görüştüğüm dr lar eski göbek deliğinin izi kalabilir sonra kısa bir opr la düzeltilir dediler ama içime sinmedi.ayrıca uyanınca inanılmaz acı çekiyor olmaktan korkuyorum.bunlardan dolayı gece uykularım kaçıyor.gelişmeleri paylaşırım.selamlar

Merhaba öncelikle geçmiş olsun.sanırım aml ı olmuşsunuz diğer konuda yazınızı gördüm.ama o konunun tamamını okuyamadım.aml gününüzü çok güzel anlatmışsınız.sizin de dr nuz Hasan bey mi acaba?

hayır canm beni amlyt eden dr um adı ARET ÇERÇİ ÖZKAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…