- 30 Aralık 2015
- 10
- 5
- 16
- 49
Canım.. Öncelikle geçmiş olsun Dilek'lerimi iletmek istiyorum71 numaralı yerde cok guzel albüm oluşturmayı anlatıyorsunuz Arzu hanım ama profilime girdiğimde albüm oluştur gibi bir seçenek bulamadım. Biraz daha kurcalayayım. Yapamazsam tekrar yardımınızı istiyorumarzum77
Tamam,şimdi bakacağım fotolarınaarzum77 bir iki fotograf yükleyebildim şimdi cok tesekkurler. Tabi hic Bisey belli değil daha. Yalnız beni korse cok kasindirmaya başladı. Daha sonra daha rahat bir korseye geçiriyordur umarım Hasan bey.
Teşekkür ederimarzum77 simdi izlemeye aldım :) Birkaç fotoğrafınızı gördüm. Cok beğendim göbeğinizi. İnşallah benimde öyle guzel olur. Cok silik kalmış ameliyat izi. cok moralim düzeldi şimdi sizi görünce super :)
Merhaba.. Kontrolünüz Nasıl geçti acaba? Merak ettim :)Merhabaarzum77 . Daha oncede yazmıştım size. Bende nihayet ameliyatımı oldum. Bugün ameliyatımın 4. Günü . Doktorum Hasan Fındık . İlk günden itibaren cok stressiz bir süreç geciyorum. Ben meme dikleştirme karın germe lipo ve alınan yağlarında popoya enjekte edilmesi gibi işlemlerden geçtim. 4 saat gibi kısa bir sure gecti ameliyatım. İlk iki gün belki biraz zorluk çekiliyor ama bugün kesinlikle cok daha rahatım. Gözümde cok büyütüp cok acı çekeceğimi falan sanıyordum Allah'a şükür cok guzel geçiyor herşey. Gerginlik hissi oturup kalkarken zorlanma ve sırt ustu yatma kısmı harici cok zorlanmıyorum. Ama bunlarında olması cok normal tabi. Salı günü ilk kontrolüm olacak. Korsenin altında hiçbirşeyi anlaşılmıyor henüz. Biraz ödem var sanırım. Bol bol su iciyorum. Umarım herşey yolunda gider. Arzu hanım bende şimdi fotograf yuklicem ve Zaman geçtikçe yenilerini eklicem. Sizden ricam beni izlemeniz ve geçirdiğim sureci sizinkiyle kıyaslamak ve takıldığım yerleri size danışmak. Beni izlerseniz sevinirim. Sevgiler .
Bende size özelden yazmıştım şimdi :) cok teşekkür ederim. Hasan beyi cok göremedim asistanı ilgilendi daha cok. Hasan beyde baktı herşey yolunda dedi. Bende söyle bir baktım korse cikikken yolunda gorunuyor herşey. Bugün yek basıma Bakırköy'den buraya geldim. Oldukça mutluyum :)Merhaba.. Kontrolünüz Nasıl geçti acaba? Merak ettim :)
Maşallah size :) gereken pansumanı falan asistan yapıyor zaten. Ameliyatada bulundukları için herşeyi biliyorlar. Doktor geliyor kendiside ilgileniyor tabi.Bende size özelden yazmıştım şimdi :) cok teşekkür ederim. Hasan beyi cok göremedim asistanı ilgilendi daha cok. Hasan beyde baktı herşey yolunda dedi. Bende söyle bir baktım korse cikikken yolunda gorunuyor herşey. Bugün yek basıma Bakırköy'den buraya geldim. Oldukça mutluyum :)
Eklemek zorunda değilsin. Senin elinde olsun,değişimi gözlemle yeterarzum77 söylediğiniz gibi ameliyat öncesi çekilmiş fotoğrafları verdiler bana ama öncesi fotolar şimdikine kıyaslayınca cok kotu. Onları albüme koymalimiyim bilemedim :)
cumartesi icin tekrar randevu verdiler bana. Kısa bir duş alabileceğimi söylediler. Her gecen gün daha iyiye gidiyor tabi. Cumartesiye kadar daha iyi olurum. İki asistanıda cok ilgili kişiler Hasan beyin. Siz hala kontrol icin gidiyor musunuz. Yoksa başka Bisey icin mi. Çünkü sizin ameliyatın üzerinden bayağı gecmis olması lazım.Maşallah size :) gereken pansumanı falan asistan yapıyor zaten. Ameliyatada bulundukları için herşeyi biliyorlar. Doktor geliyor kendiside ilgileniyor tabi.
Haftaya yokmuş sanırım doktorumuz. Asistanına kontrol olacağım bende :)
Ohh çok iyicumartesi icin tekrar randevu verdiler bana. Kısa bir duş alabileceğimi söylediler. Her gecen gün daha iyiye gidiyor tabi. Cumartesiye kadar daha iyi olurum. İki asistanıda cok ilgili kişiler Hasan beyin. Siz hala kontrol icin gidiyor musunuz. Yoksa başka Bisey icin mi. Çünkü sizin ameliyatın üzerinden bayağı gecmis olması lazım.
Benimm fotolara baktin mi canim. Henüz 2haftalik dahada iner ve düzleşir mi sence.Ohh çok iyiBanyoda dikkat et canım. Korseyi çıkarınca insan boşlukta kalmış gibi sendeliyor,aman düşmeyesin..
Hızlı bir duş al,fazla kalma..
Sağolsun çok iyidirler ben memnunum onlardan. Onlar benden bıksada:)) Sağolsunlar Nazım'ı çekiyorlar :)
Ben 3 Aralıkta vajınoplasty ve labıoplasty ameliyatı oldum Hasan beye. Onun kontrolü var. Dikişlerim yeni düştü daha
Geldim canım buradayımAblacım sana özelden yazdım. Birkaç sorum olucak hasan beyle ilgili bir de. Bekliyorum
Baktım evet. Çok yeni sürecin Tabiki ödemin olacak,şişlik olacak.. Zaman'la iniyor gerçek görüntüye kavuşuyor. Umarım dümdüz incecik bir sonucun olur tatlımBen
Benimm fotolara baktin mi canim. Henüz 2haftalik dahada iner ve düzleşir mi sence.
Merhaba Arzum.ben mart ayı için karın germe randevumu almış bulunmaktayım.fakat açtığın konunun tamamını dünden itibaren okudum 2 günde 100 sayfa.çok açıklayıcı bilgiler vermişsin diğer arkadaşlarda yardımcı olmuşlar birçok konuda aydınlanmış oldum.ama bi yandanda kafa karışıklığı oldu.hasan beyle de görüşmek istedim.çarşambaya randevu aldım.görüşüp onun da fikrini almak istiyorum.durumum seninle aynı neredeyse.az bi deri var ama gevşek.daha önce görüştüğüm dr lar eski göbek deliğinin izi kalabilir sonra kısa bir opr la düzeltilir dediler ama içime sinmedi.ayrıca uyanınca inanılmaz acı çekiyor olmaktan korkuyorum.bunlardan dolayı gece uykularım kaçıyor.gelişmeleri paylaşırım.selamlarOhh çok iyiBanyoda dikkat et canım. Korseyi çıkarınca insan boşlukta kalmış gibi sendeliyor,aman düşmeyesin..
Hızlı bir duş al,fazla kalma..
Sağolsun çok iyidirler ben memnunum onlardan. Onlar benden bıksada:)) Sağolsunlar Nazım'ı çekiyorlar :)
Ben 3 Aralıkta vajınoplasty ve labıoplasty ameliyatı oldum Hasan beye. Onun kontrolü var. Dikişlerim yeni düştü daha
Merhaba öncelikle geçmiş olsun.sanırım aml ı olmuşsunuz diğer konuda yazınızı gördüm.ama o konunun tamamını okuyamadım.aml gününüzü çok güzel anlatmışsınız.sizin de dr nuz Hasan bey mi acaba?selam arzum bende karın germe ameliyatı olmaya karar verdim araştırmalarım sonucunda hasan beydekarar kıldım görüşmem oldu bana bazı tahliller yaptırmam söyledi ve sigarayı bırakmam ama konuşma okadar hızlı geçtikİ soracağım hiçbirşeyi soramadım izler iyleşme süresi ne biliyim yani kaç saat sürer bana yardımcı olursanız çok rahatlarım
hayır canm beni amlyt eden dr um adı ARET ÇERÇİ ÖZKANMerhaba öncelikle geçmiş olsun.sanırım aml ı olmuşsunuz diğer konuda yazınızı gördüm.ama o konunun tamamını okuyamadım.aml gününüzü çok güzel anlatmışsınız.sizin de dr nuz Hasan bey mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?