Estetik Karın Germe Ameliyatım

selam arzum bende karın germe ameliyatı olmaya karar verdim araştırmalarım sonucunda hasan beydekarar kıldım görüşmem oldu bana bazı tahliller yaptırmam söyledi ve sigarayı bırakmam ama konuşma okadar hızlı geçtikİ soracağım hiçbirşeyi soramadım izler iyleşme süresi ne biliyim yani kaç saat sürer bana yardımcı olursanız çok rahatlarım

Benim kombin işlemdi.. O yüzden ne kadar sürer bilemiyorum. Bu çok önemli değil zaten,ne Zaman biter,dinlenme odasında ne kadar kalırsın bilemeyiz..
Siğarayı muhakkak bırak.. Bu iyileşme sürecini iyi yönde etkiler. Ayrıca kesi izini daha iyi yapar
İki üç hafta sonra oldukça kendine gelirsin Can'ım.. Buda kişisel bir durum. Yani kimi arkadaşımız daha erken normal hayata dönüyor,kimi uzun sürüyor ..
Benim çok fazla deformasyonum yoktu. Doktorum dikey kesi olabileceğini söyledi ama çok şükür olmadı :)
Ameliyattan sonra çok gergindim,iki büklüm yürüyordum ama Zaman'la düzeldi tabi Ameliyattan bir ay sonra oldukça iyi hissettim kendimi. Sonra spor izin verildiğinde daha iyi oldum tabi

Merhaba arzum77 . Siteye iki uç gündür üyeyim biraz çözmekte zorlanıyorum. Siteye ilk baktığımda senin yazın denk gelmişti enerjinve memnuniyetinden dolayi seni izlemeye almistim hemen. Tabiki resimlerini hala göremedim görmeyi cok iserim. Henüz bende bir operasyon olmadığı icin resim yüklemedim. Yazılarından anladığım kadariykada basta izlemeye almıyorsun. Ama yinede bir kac resmini görürsem cok sevinicem. Ben Bi turlu doktor kararı veremedim. Bugün senden dolayı Hasan fındıktan randevu alıp görüştüm. Kombin ameliyat olucam bende. Doktor ameliyattan yeni çıkmıştı muayehanesine değil ameliyatının geçtiği hastahaneye gittim. Yorgun olmasına rağmen guzel ve açıklayıcıydı herşey. Sanırım Seninde memnuniyetinden dolayı doktoru sevmiş olabilirim. Bu konuda desteğine ihtiyacım var doğrusu. Geçirdiğin süreç oldukça guzel senin acından. Umarım benim ameliyatımda başarılı geçer. Bir iki doktorla daha görüşsem mi bilemiyorum. Şimdiye kadar 4 doktorla görüştüm hepsine cok uç seyler olmasada birbiriyle uyuşmayan seyler söylediler. İyice kafam karışacak. Açıkcası birisi bana hic düşünme su doktora git dese cok rahatlayacağım. İyice stres oldum. Lütfen izlemeye al beni resimlerini görebileyim :) sevgiler

Canım,İzlmeye alırsan beni birkaç sonuç fotomu görürsün zaten Beniz izleyenlerlede paylaştığım sonuçlarım var
Başka doktorlarlada görüşmek istersen görüş tabi,içinde keşke gitseydim siye bir soru işareti kalmasın..

arzum merhaba ;
Operasyonların çok güzel olmuş.. Güle güle kullan.. Bişey sormak istiyorum iznin olursa .. Yüze yağ dolgusu yaptırmıştın. Kalıcı oldumu ? Ne kadarı kaldı ? Cevaplarsan sevinirim

arzum merhaba ;
Operasyonların çok güzel olmuş.. Güle güle kullan.. Bişey sormak istiyorum iznin olursa .. Yüze yağ dolgusu yaptırmıştın. Kalıcı oldumu ? Ne kadarı kaldı ? Cevaplarsan sevinirim
Merhaba canım
Teşekkür ederim,çok şükür memnun kaldım :)
Yüze yağ dolgusundan çok memnun kaldım. Öncelikle yüzüme gençlik,parlaklık geldi dirildik sağlandı. Tabiki ilk işlemin yapıldığı gibi değil. Erime oldu ama sorunları gizleyecek kadar eridi. Yani tam kararında kaldı. Bence yağ dolgusu cilt için muhteşem birşey.

merhaba arzum77 bende karingerme ve meme diklestirme istiyorum butun yazilari okuyamadim cnk cok var :) sen nerde ameliyat oldun ben izmirde yasiyorum diksi izlerin gectimi gorunusu nasil bende fotolarini gorebilirmiyim ? ben hala korkuyorum ama bilemiyorum canim pek kiymetli degildir aci esigim yuksektir ama sezeryan dogum yaptiktan sonra anladim ki pekte yuksek degilmis :) cok agrim oldu ve 10 gunde anca iyilesebildim fln filan destege ihtiyacim var kizlar beni gaza getirim lutfen :)

Merhaba angelanalan :)
Ben Istanbulda ameliyat oldum canım. Kesi izim çok iyi durumda,çok güzel silikleşti. Hiç rahatsız etmiyor Beni İzlemeye alırsan kesi izimi görebilirsin . Takip edenlere birkaç foto sonuç gösteriyorum albümde
Merak etme,öyle dayanılmayacak ağrı olmuyor zaten. Ben ilk gün akşama kadar yarı baygın uyumuştum. Akşam yemek yedirdikten sonra yürütmüşlerdi. İlk kalkış,yürüyüş her ameliyatta oldugu gibi zor . Sonra sonra açılıyorsun :) Benim çok fazla deri fazlalığım olmadığı için çok eğik kaldım. İki hafta kadar hep dinlendim,istirahat ettim,evere yürüdüm bol bol.. Sonra yemeğimi yaptım,bazı ev işlerini yapmaya başladım.. Ev süpürmek,birşeyleri itip çekmek yasak.. Yatıp kalkarken ilk hafta birinden yardım almak gerekiyor. Ayaklarımı tam uzatıp yatamıyordum ben,dizlerimin altına yastık koyuyordum dizleri kendime çekip uzanıyordum.
Bazı zorluklar var tabi ama bence değer hamilelik geçiren,çok kilo alıp verimlerde oluşan karın esnemesini,deri fazlalığını sporla falan yok etmek ve böyle bir sonuç almak imkansız..
Cesaretli ol bence İhtiyacın varsa eğer ameliyatı öneririm

ahhh ihtiyac ne demek yaa zaten hicbir zaman ben cok zayif olmadim hamilelikte karnim cok buyuktu herkes ikiz fln diodu snr birden bosalinca cok sarkti gene eskisine nazaran topladi kendini ama hala sarkik .. izlemeye aldim seni ama ben bu siteden pek anlamiyorum acikcasi nerden nasil ne gorcem :)

Benim ismimin yazdığı yeri tıkla. Fotoğraflar yazısını göreceksin.. Onu tıkla.. Fotolar açılır
Ne kadar oldu doğum yapalı? Spor falan yaptınızmı doğumlardan sonra.? Kilo durumunuz Nasıl,boy kilo endeksine göre?

Valla doguma 90la girdim 80le ciktim suan 72 kiloyum 1.63 boyum sporda yaptim diette hicbir ise yaradi 100 gr dahi veremedim olmuo zaten ki fazlada sevmem boyle isleri ama eger bu ameliyati olursam tabiki spora gidicem zayifken spor yapmak daha eglenceli olur diye dusunuyorum bakicam birazdan resimlere bakalim :)

İdeal kilon 55 . Bu kilonun üzerindesin..
Yani tavsiyem ne kadar verebilsen ver. Sonuçta ameliyat olacaksın inceleceksin ama ameliyattan sonra çok zayıflamakta iyi değil. Gevşeklik ve sarkma olabilir. Doktorlar bu konuda ısrarcı biraz.
Bak Can'ım fotolarıma

Bencede once tamamen kilolari vermek gerekir bak benim drum zayifla dedi simdi ama zayifladikca karnimi iceri cekince burus burus oluyor ikiye katlaniyor

ah bi verebilsem kilo zaten ugrasmicam boyle islerle bu ameliyattan snr zayiflamayi dusunmuyorum zaten sadece dikkatli beslenmek ve vucudumu korumak icin spor yapmayi dusunuyorum ama tek sorum var ben 1 tane daha cocuk dusunuyorum bu ameliyattan 2 sene snr dogum icin izin veriolarmis ama tekrar sarkma olursa yada olurmu acaba diye icimde korku var !!!!

Kesinlikle tekrar sarkma olur. Hatta karnın ameliyatta gerilecegi için hamilelikte bu sefer çok yırtıklar çatlaklar olur.
Siz çocuğu yapın.. Öyle ameliyat olun . Yazık vereceğiniz paraya,çekeceğiniz sıkıntıya.

ama ben taa 3 4 sene sonra cocuk dusunuyorum ayy bilmioyrum bakalim doktorla konusucam ama hala doktor ariyotum bilemiyorum yaa hayatim sonuc olarak soz konusu ...

Merhaba arzum77 . Daha oncede yazmıştım size. Bende nihayet ameliyatımı oldum. Bugün ameliyatımın 4. Günü . Doktorum Hasan Fındık . İlk günden itibaren cok stressiz bir süreç geciyorum. Ben meme dikleştirme karın germe lipo ve alınan yağlarında popoya enjekte edilmesi gibi işlemlerden geçtim. 4 saat gibi kısa bir sure gecti ameliyatım. İlk iki gün belki biraz zorluk çekiliyor ama bugün kesinlikle cok daha rahatım. Gözümde cok büyütüp cok acı çekeceğimi falan sanıyordum Allah'a şükür cok guzel geçiyor herşey. Gerginlik hissi oturup kalkarken zorlanma ve sırt ustu yatma kısmı harici cok zorlanmıyorum. Ama bunlarında olması cok normal tabi. Salı günü ilk kontrolüm olacak. Korsenin altında hiçbirşeyi anlaşılmıyor henüz. Biraz ödem var sanırım. Bol bol su iciyorum. Umarım herşey yolunda gider. Arzu hanım bende şimdi fotograf yuklicem ve Zaman geçtikçe yenilerini eklicem. Sizden ricam beni izlemeniz ve geçirdiğim sureci sizinkiyle kıyaslamak ve takıldığım yerleri size danışmak. Beni izlerseniz sevinirim. Sevgiler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…