Estetik Karın Germe Ameliyatım

Bende de iyilik alt kisim hala azda olsa sisiyor ve arttik bir hafta oldu mekik de cekiyorum sorun yok ondada.
Kantaron kullaniyormusun hala iz icin?
Bende spora başladım,düzenli gidemesemde gitmeye,sporumu yapmaya çalışıyorum işte
Kantoron yağını çok düzenli kullanamıyorum ne yalan söyliyim... Ama aklıma geldikçe sürüyorum tabi
Yeni fotolar eklesene artık,ben fırsat buldukça çekilip ekliyorum :)

Ok gelecek günlerde eklemeye calisayim

Arzum beni izlemekten vazgeçmiştim motivasyon için arada bakıyordum rica etsem bemi tekrar izlemeye alabilîrmisin

Mrb canım. Karın resimlerini göremiyorum ama beni izlemediğin için mi acaba?

Merhaba bende sızı merak edıyorum operasyon gecırmış arkadaslardan kapı kapı gezıp bılgı ve resım ıstıyorum lutfen yardımcı olursanız çok sevınırım 27 temmuza benımde kombın amelıyatım var şımdıden tesekkur ederım

Yeni üyeleri güvenlik sebebi ile hemen izlemeye alamıyorum . Kusura bakmayın Özel albümlerimiz ,fotolarımız var ..

Mrhb arzum beni izlemeye alirmisin cok ihtiyacim var yardimlariniza benimde album var bakarmisin fikir verirsen sevinirim ne yapabilirim?

merhaba ben 35 kilo verdim ve vucudumda sarkmalar oldu buna karinda dahil karin germeyle ilgili arastirma yaparken konunuzu gordum yazdiklariniz aklimdaki cogu soruya cevap oldu bunun icin tesekkur ederim fakat nasil izler beni bekliyor onlarida merak ediyorum lutfen beni izlemeye alirmisiniz .?

Yeni üyeleri güvenlik sebebi ile ekleyemiyorum,bunu bir önceki sayfadada yazmıştım arkadaşlar. Izler tabiki ilk başta pek iç açıcı olmuyor. Zamanla birazda sizin vücut yara iyileştirme metabolizmasına göre izleriniz siliniyor. Daha önceden geçirmiş olduğunuz bir ameliyatınız varsa onun izine bakıp az çok fikir sahibi olabilirsiniz . Karın germede en çabuk iyileşen kesi uçlardaki iz tabiki. Bunun fotosunu eklemiştim önceki sayfalarda görmüştürsünüz muhtemelen..

canım merhaba fotoğrafları göremiyorum izlemeye alır mısın beni de?

Slm canim görusmeyeli sen baya bi yol almis gitmissin gögüs ..göz derken simdi karinda uzmanlik alanina girmis canisi.. memnun olmana sevindim bu yaz istanbulda bulunacagim seni kesin sahsen gormek isterim belki findigin ofiste karsilasiriz:)))) buarada ben malesef resimlerini goremez oldu nedensesadece goz ve burun gorunuyor??? Yoksa benmi biseyleri yanlis yaptim anlamadim... gorusmek uzere afet hatun öpuyorum...

Hoşgeldin tatlım Evet uzun süredir yoksun Nasılsın iyimisin ? Evet yeni operasyonlar oldum,güzel sonuclar beni gaza getiriyor komple işlem istiyorum değişiyorum Izlemeden çıkartmışım seni,şimdi tekrar ekledim görebilirsin fotoları tatlım
Görüşelim tabiki,haberim olsun geldiginde ayarlarız

A ardammx ve karın germe sonucumu görmek isteyen beni izlemeye alan kişilerin sonucumu görmesi için bir fotomu eklediğim albüm oluşturdum.
Arkadaşlar,albüm sayım ve özel fotolar nedeni ile herkesi izlemeye alamıyorum özür dilerim. Özellikle yeni üyeleri ve fotosu olmayan kişileri... Umarım bu foto az çok fikir verir size
Doktorum Hasan Fındık.. Sonucumdan çok çok memnunum... Büyük sabır isteyen bir ameliyat.. Ameliyattan sonra anladımki yeme içmemize yine dikkat etmek gerekiyor,yoksa rahatsızlık yapıyor.. Yedinci ayıma girmek üzereyim yaklaşık 5 kilo verdim ve inanılmaz fit hissediyorum kendimi.. Bu ameliyatı hiç düşünmüyordum ama olaylar bir anda beni bu ameliyatın içine çekti,çok şükür memnunum :) Darısı tüm olmak isteyenlerin başına olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…