- 6 Şubat 2015
- 78
- 97
- 113
Iyilesme surecimiz cok uzun sadece sabir etmeliyiz arkadasim.Buyuk gecmis olsun. Benimde 17. Gunum. Kafana taktigin nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyilesme surecimiz cok uzun sadece sabir etmeliyiz arkadasim.Buyuk gecmis olsun. Benimde 17. Gunum. Kafana taktigin nedir?
Ben yeni bir ay olucak. Karın germe liposaction meme protez yaptırdım. Süreç zorlu geçiyor beklediğim sonucu goremiyecekmisim gibi geliyor bana ve Endişeliyim bu yüzden.
Sizde mı karın germe ameliyati oldunuz?Buyuk gecmis olsun. Benimde 17. Gunum. Kafana taktigin nedir?
Teşekkür ederim tecrübenizi paylaştığınız icin arzum77. Su An beni üzen hem yirtiklar gitmemiş, hem esnek deri duruyor, hem belim incelmemis, hemde bir kasıktan bir kasığa bir izim var. Tabi haksızlık yapmak istemiyorum. Gogus ameliyati da zorlu gecti ve Sıkıntılar var ama sonucuna değecek gibi. Karın ameliyati icin ise yani oncesi ve Sonrasını görseniz bu kadar Acıya bu kadar sıkıntıya (maddi ve manevi) boyle bir ize değmezdi diyeceksiniz. Cok üzülüyorum. Yıllarca bekledim cok zor oldu koşullarını yerine getirmek. Beni teselli edecek birilerine ihtiyacım var.Henüz bir aylık bir süreçte Heleki kombin Ameliyatlı bir süreçte karamsar olmanız gayet normal :) Tabiki birşeyleri söylemek için çok çok erken. Ben üç aylık oldum karın germede,meme büyütme ameliyatımı 2011 senesinde olmuştum. Karın germe ameliyatı olan arkadaşlarımızın süreçlerlerine bakarsan en az ilk altı ay sabırlı olmaları konusunda yorumlar yazıldığını görürsün. Ben birinci ayımda yeni kendime gelmiştim .Dik yürüyebiliyor ve kendi işlerimi yavaş yavaş yapabiliyordum .. Ödemlerin olduğunu unutma ve bu ödemlerin yavaş yavaş gideceğini ve gerçek sonucun ancak zamanla ortaya çıkacağını unutma.. Herşey gönlünce olsun ..
Evet canim bende bel lipo karin full karin germe oldum. Cok gergin lipoda yeterli oldugunu dusunuyorum simdilik cok memnunum .Sisin olmasi normal zaman zaman olur.ama ben pek o esnek deriyi anlamadim yirtiklarinda cogu gitmeli. Resimlerine varmi?Sizde mı karın germe ameliyati oldunuz?
Karniniz yeterince gerildimi? Istediginuz kadar liposaction yapildi mu? Benim oncesi ile sonradi aradinda pek fark yok. Yıktıklarım duruyor, esnek deri duruyor, pek bir liposaction yapılmamış gibi, bürde boydan boya bir izim var. Yani o ize bedel bir sonuc yok su anda bu beni cok uzuyor. Acaba zamanla karın incelicekmi o esnek deri ne olucak? Tecrübeli kimse varsa lütfen gercek bilgileri paylaşırlarsa sevinirim.
Fatifat sizin resimlerinizi gordum gayet basarili bir operasyon olmuşsunuz. Benim izim sizin izin üzerinde. Karnım ve belimde oyle bir kavuş sekli yok ki benim oncesi resmimden pek bir fark yok su an ki halim. Siz o resimleri kaçıncı haftada çektiniz?elagozlumseni
Evet resimlerin varsa daha iyi yorum yapabiliriz, ben lipo ve mini karin germe oldum yani göbek deligime dokunulmadi ona ragmen fark cok. Benim durumumada doktorlar sendeki gibi bi dikey iz daha olur tam karin germede deyince minide karar kildim, seni izlemeye aliyorum seni bi bak istersen resimlerime
Eski göbek deliğinizin altına kalan deri gider bu ameliyatta.Genital bölgenin çok aşşagısında yırtık,çatlatlık varsa mecburen kalır.Ve tabiki eski göbek deliğinin üzerinde çatlaklık varsa muhakkak kalır.Buna hiçbir doktor bir şey yapamaz.Ancak alınan deri bölge içerisindeki çatlaklı deri alınıp yok edilebilir.Bu çatlaklara çözüm yok maalesef,doktorda olsa sihirli bir değnek değmiş gibi bir sonuç beklemek hata olur zaten.. Ödemleriniz hızla ilerler şu süreç içinde,dediğim gibi henüz bir aylık bile olmamışsınız daha.Şişkinlikleriniz olacak,net sonucu bu süreçte görmeniz imkansız..Biz size normal süreci anlatıyoruz ama siz o kadar karamsarlığa kapılmışsınızki dinlemiyorsunuz bizi sanki..Lüfen öncesi sonrası fotolarınızı eklermisiniz..Bir görüp yorum yapalım.Gerçekten dediğiniz gibi değmeyecek bir sonuçmu almışsınız yoksa şu anki sürecinize göre normal bir gidişatmı izliyorsunuzTeşekkür ederim tecrübenizi paylaştığınız icin arzum77. Su An beni üzen hem yirtiklar gitmemiş, hem esnek deri duruyor, hem belim incelmemis, hemde bir kasıktan bir kasığa bir izim var. Tabi haksızlık yapmak istemiyorum. Gogus ameliyati da zorlu gecti ve Sıkıntılar var ama sonucuna değecek gibi. Karın ameliyati icin ise yani oncesi ve Sonrasını görseniz bu kadar Acıya bu kadar sıkıntıya (maddi ve manevi) boyle bir ize değmezdi diyeceksiniz. Cok üzülüyorum. Yıllarca bekledim cok zor oldu koşullarını yerine getirmek. Beni teselli edecek birilerine ihtiyacım var.
Fatifat sizin Göbek deliğiniz yenilenmedigi halde sonuc cok başarılı. Benim o kadar bile değil üstelik tam karın germe operasyonu oldum. Ayrıca benimde izim dikey değil yatay ama iccamasirin üstünde kalicak kadar. Bu arada profilime nasil resim yukleyebirim bulamadim. Bu site cok karışık ve reklamlardan hic birsey Anlamiyorum.elagozlumseni
Evet resimlerin varsa daha iyi yorum yapabiliriz, ben lipo ve mini karin germe oldum yani göbek deligime dokunulmadi ona ragmen fark cok. Benim durumumada doktorlar sendeki gibi bi dikey iz daha olur tam karin germede deyince minide karar kildim, seni izlemeye aliyorum seni bi bak istersen resimlerime
Iz daha zamanla adagi iniyor merak etme, benim aml 5 hafta olacak yarin, basliklarin üstünde hangi resmin kac haftalik oldugunu belirttimFatifat sizin resimlerinizi gordum gayet basarili bir operasyon olmuşsunuz. Benim izim sizin izin üzerinde. Karnım ve belimde oyle bir kavuş sekli yok ki benim oncesi resmimden pek bir fark yok su an ki halim. Siz o resimleri kaçıncı haftada çektiniz?
Evet göbek deligi yenilenmedi sadece bi 5mm Lipo icin acilan deligin dikisi var göbegin üstünde, belli oluyor resimlerde. Sagol canim bende memnunum sonuctan, özellikle sirt kismina yapilan lipo basarili oldu sirtimiz genetik yagli bizim insallah bi aklilik olmaz kalan iyilesme sürecimde.Fatifat sizin Göbek deliğiniz yenilenmedigi halde sonuc cok başarılı. Benim o kadar bile değil üstelik tam karın germe operasyonu oldum. Ayrıca benimde izim dikey değil yatay ama iccamasirin üstünde kalicak kadar. Bu arada profilime nasil resim yukleyebirim bulamadim. Bu site cok karışık ve reklamlardan hic birsey Anlamiyorum.
Merhaba ben bişey Öğrenmek istiyorum yeni açılan Göbek deliğinin Şekli ilk haftalarda bi acayip duruyo acaba zamanla düzelir mi doktora o kadar çok soru soruyorum ki adam artık beni görmek istemicek :)))) dün ilk defa banyo yaptım dikişleri ve Göbek deliğimi görünce moralim bozuldu umarım bu şekilde kalmaz bu arada bugün 15.günEski göbek deliğinizin altına kalan deri gider bu ameliyatta.Genital bölgenin çok aşşagısında yırtık,çatlatlık varsa mecburen kalır.Ve tabiki eski göbek deliğinin üzerinde çatlaklık varsa muhakkak kalır.Buna hiçbir doktor bir şey yapamaz.Ancak alınan deri bölge içerisindeki çatlaklı deri alınıp yok edilebilir.Bu çatlaklara çözüm yok maalesef,doktorda olsa sihirli bir değnek değmiş gibi bir sonuç beklemek hata olur zaten.. Ödemleriniz hızla ilerler şu süreç içinde,dediğim gibi henüz bir aylık bile olmamışsınız daha.Şişkinlikleriniz olacak,net sonucu bu süreçte görmeniz imkansız..Biz size normal süreci anlatıyoruz ama siz o kadar karamsarlığa kapılmışsınızki dinlemiyorsunuz bizi sanki..Lüfen öncesi sonrası fotolarınızı eklermisiniz..Bir görüp yorum yapalım.Gerçekten dediğiniz gibi değmeyecek bir sonuçmu almışsınız yoksa şu anki sürecinize göre normal bir gidişatmı izliyorsunuz
Ben yeni göbek deliğimi görünce çok beğenmiştim aslında. Tam istediğim gibiydi ufak ve içeri çökük :) Benim göbek fıtığım vardı,eski göbek deliğim geniş ve dışarı doğru fırlamıştı ..Merhaba ben bişey Öğrenmek istiyorum yeni açılan Göbek deliğinin Şekli ilk haftalarda bi acayip duruyo acaba zamanla düzelir mi doktora o kadar çok soru soruyorum ki adam artık beni görmek istemicek :)))) dün ilk defa banyo yaptım dikişleri ve Göbek deliğimi görünce moralim bozuldu umarım bu şekilde kalmaz bu arada bugün 15.gün
Gerçektenmi benim ki büyük ve Dışa doğru fırlamış gibi bi acayip eskisiyle alakası yok Çevresinde dikişler var şu an moralim iyice bozuldu (((Ben yeni göbek deliğimi görünce çok beğenmiştim aslında. Tam istediğim gibiydi ufak ve içeri çökük :) Benim göbek fıtığım vardı,eski göbek deliğim geniş ve dışarı doğru fırlamıştı ..
Senin göbek deliğinin nesini beğenmiyorsun ? Yani neyi gözüne kötü geldi?
Ilk haftalara ait foto varsa görebilir miyim acaba?Ben yeni göbek deliğimi görünce çok beğenmiştim aslında. Tam istediğim gibiydi ufak ve içeri çökük :) Benim göbek fıtığım vardı,eski göbek deliğim geniş ve dışarı doğru fırlamıştı ..
Senin göbek deliğinin nesini beğenmiyorsun ? Yani neyi gözüne kötü geldi?
Gerçektenmi benim ki büyük ve Dışa doğru fırlamış gibi bi acayip eskisiyle alakası yok Çevresinde dikişler var şu an moralim iyice bozuldu (((
Gercekten iki haftalikmi? Ben 3 haftalik olucam kabuklarim dokulmedi hala.