Estetik Karın Germe Ameliyatım

İçine doğru kabuklanmalar vardı hâlen tabiki..
Hmmm temiz duruyor aslinda bana bepathen krem tavsiye edilmisdi. Ama krem yerine ampul yazmislar. Londraya dondugumde bakim nasil kullaniliyor diye bir arastirdim ampul sac dokulmesiyle ilgili bisey az kalsin kulsnacakdim. Obur sBah aradim. Asistan nasil yanlis yazmissiz olmaz dedi. Aslinda cok buyuk bir hata henuz kapanmamis yaranin ustune kullansaydim kimbilir neolurdu. Kremi burda bulamadim Onlarda kullanma izine faydasi olmaz kabuklar icin sadece, zaten dokulur uzun surmez dediler ama hala kabukluyum.

Izin çok belirginsizleşmiş çok güzel görünüyor var yok arası birşey olmuş

Ben merhemini kullanmıştım,bana bepanten merhem önerilmişti. Istersen kullan,yani bulabilirsen ama olması lazım yaa... Merhemi çok kalın,ince tabaka halinde sürüyordum.. Sonra Hasan bey Kantoron yagı al sür dedi kesi izine. Netten araştırım,amelşyat izine etkili aklında olsun Kabuklanma bittiğimde Tape bantı kullan. Kantoron yağını sürüp Tape bantını yapıştır..

Kafa allak bullak, banada 4 cesit krem ismi verdiler bende contractubex si aldim bilmiyorum vallahi 3 haftam var 6 haftalikken basla dediler arastirma icerisindeyim. Arzu sen kac haftalikken kullanmaya basladin?

Kafa allak bullak, banada 4 cesit krem ismi verdiler bende contractubex si aldim bilmiyorum vallahi 3 haftam var 6 haftalikken basla dediler arastirma icerisindeyim. Arzu sen kac haftalikken kullanmaya basladin?
Bana iz kremi önerilmedi canım. Gerek görmediler . Bir aylıkken Kantoron yağını doktorum önerdi,bulabilirsen izlere sür iyi gelir demişti..
Herkesin süreci farklı,önerilerde farklı oluyor tabi.. Sana ne öneriliyorsa onu yap canım,kafan karışmasın ..

Bende sali günü sabah aksam contratubex ile masaja basladim 5 hafta oldu ameliyatim, simdilik bi sikayetim yok ama fayda edip etmedigini söylemek icin daha erken

Bende sali günü sabah aksam contratubex ile masaja basladim 5 hafta oldu ameliyatim, simdilik bi sikayetim yok ama fayda edip etmedigini söylemek icin daha erken
Ben aslinda iz kremlerine pek inanmiyorum. Iz kremlerinin cogu yirtik içinde zamaninda ne kremler kullandim. Bir fark gormedim

Ben aslinda iz kremlerine pek inanmiyorum. Iz kremlerinin cogu yirtik içinde zamaninda ne kremler kullandim. Bir fark gormedim
Ben hamileliğimde Lıerac phytolastil jel kullanmıştım.Acaip işe yaramıştı valla :) Iz için olan kremlerin etkisini bilemiyorum . Meme ameliyatımdada doktorum önermedi bana,gerek görmedi. Biraz bünye ile alakalı tabi ama gerek görüldüğü kişilerde muhakkak kullanılmalı bence .

Bende de iyilik alt kisim hala azda olsa sisiyor ve arttik bir hafta oldu mekik de cekiyorum sorun yok ondada.
Kantaron kullaniyormusun hala iz icin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…