Cok gecmis olsun bundan sonra her gecen gün dahada iyi olacaksin insallahNe zor bir ameliyatmis. Ilk uyandigimda anamdam dogduma pisman oldum . Bugun guzel bir uyku cekdimAgrilarim azaldı. Simdi iyilesme zamani.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok gecmis olsun bundan sonra her gecen gün dahada iyi olacaksin insallahNe zor bir ameliyatmis. Ilk uyandigimda anamdam dogduma pisman oldum . Bugun guzel bir uyku cekdimAgrilarim azaldı. Simdi iyilesme zamani.
Merhaba sagol. Ben bel lipo ve full karin germe vede gogus diklestirmede oldum bana kombine ameliyati oldugu icin 6 bin euro odedim belki biraz fazla ama istedimki en iyi doktorlardan olsun. Cok arastirdim doktoru olsun ameliyati olsun. Randevumu almisdim ama hala kararsizdim bu forumu buldum arkadaslarin resimlerine yorumlarina bakdim ve cesaretlendim. Bildigim kadariyla zayiflayip sonra olmak daha iyi hem mantiklisi bu sarkiklik oluyor. Bazi doktorlarin yaptigini bazilarinin yapmadiklarini duymusdum kilolulara. Ama sen once doktorunu sec git gorus derim. Kisin olmasi daha iyi cunku 6 hafta boyunca korseyi giymelisin buda yazin hem cok zor hem enfeksiyon riski artar. Resimleri gorebilmen icin karsi taraf seni izlemeye almali. Bol sanslar haberlerini bekliyoruz.merhaba ben bu foruma yeni katıldım şenay hanım çok geçmiş olsun.bende karın germe göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum ancak şu an çok kiloluyum, bu ameliyatları maliyeti iyileşme süresi ve vücut kitle endeksi kaç civarında olmalı ben şu an 35 kilo fazlalığım var göğüs çevrem 124cm 110 takıyorum avrupa ölçüleri ile 90 f .fotoğrafları nasıl görebiliyoruz bilgi verirseniz sevinirim.Ameliyat yazın mı daha iyi kışın mı öğretmen olduğum için benim için iyileşme süresi önemli......teşk.
Iyilesme surecini bende pek bilmiyorum suan henuz 4. Gunumdeyim cogu kisi ilk 2 hafta zor diyor, dik yuruyemiyosun. Her aksam siskinlik oluyomus ve bu 6 ay suruyomus karnin tam sekil almasida 1 seneyi buluyomus. Ama kisiye göre degisiyordur diye dusunuyorum.Merhaba sagol. Ben bel lipo ve full karin germe vede gogus diklestirmede oldum bana kombine ameliyati oldugu icin 6 bin euro odedim belki biraz fazla ama istedimki en iyi doktorlardan olsun. Cok arastirdim doktoru olsun ameliyati olsun. Randevumu almisdim ama hala kararsizdim bu forumu buldum arkadaslarin resimlerine yorumlarina bakdim ve cesaretlendim. Bildigim kadariyla zayiflayip sonra olmak daha iyi hem mantiklisi bu sarkiklik oluyor. Bazi doktorlarin yaptigini bazilarinin yapmadiklarini duymusdum kilolulara. Ama sen once doktorunu sec git gorus derim. Kisin olmasi daha iyi cunku 6 hafta boyunca korseyi giymelisin buda yazin hem cok zor hem enfeksiyon riski artar. Resimleri gorebilmen icin karsi taraf seni izlemeye almali. Bol sanslar haberlerini bekliyoruz.
InsallahCok gecmis olsun bundan sonra her gecen gün dahada iyi olacaksin insallah
Merhaba buyuk gecmis olsun. bende oldum 5 gun oldu. Siz ameliyat olali nekadar oldu. Boyle yorumlar gorunce korkmaya basliyorum senin izin ne durumda acildimi?Arzum77 lutfen yardimci ol bana yeni uye oldum karin germe ve meme diklestirme ameliyati oldum hayatim geri donusumu olmayan yanlisini yaptim nasil bir iz oldugunu tahmin bile edemezsin. Rica etsem senin karin germe izin ne durumda mail yollama sansin var mi lutfen yeni uye oldum cicekalev5@gmail.com
Özelden foto göndermiyorum özür dilerim.İsterseniz siz buradan albüm yapın biz bakıp yorum yapalım.. Bizde sizi ekleriz sizde bizim fotolarımızı görürsünüzArzum77 lutfen yardimci ol bana yeni uye oldum karin germe ve meme diklestirme ameliyati oldum hayatim geri donusumu olmayan yanlisini yaptim nasil bir iz oldugunu tahmin bile edemezsin. Rica etsem senin karin germe izin ne durumda mail yollama sansin var mi lutfen yeni uye oldum cicekalev5@gmail.com
Beni zlemeye alirmisin arzu. Bende bakim.Kızlar :) Bilgisayarımda ameliyattan önce çekildiğim bir foto buldum..Öncesi sonrası yaptım,mucize değişimi görmek isteyen arkadaşlar muhakkak bakın.Şok olacaksınız yeminle,ben ve kızım şok olduk yani
Karın germe ve liponun mucize değişime yarattığı fark inanılmaz gerçekten..
Foto ekledinizmi sizde?Beni zlemeye alirmisin arzu. Bende bakim.
Yok hala oncesini ve sonrasini birden Yukluyicem. Ama sonrasi hala yok zaten hala bandajli bugun kontrolüm vardi hava sartlarindan dolayi gidemedim kismetse yarin actiklarinda resim cekicem.Foto ekledinizmi sizde?
Tamam ekliyorum o halde sizi :)Yok hala oncesini ve sonrasini birden Yukluyicem. Ama sonrasi hala yok zaten hala bandajli bugun kontrolüm vardi hava sartlarindan dolayi gidemedim kismetse yarin actiklarinda resim cekicem.
Arzu bisey sorucam ameliyatdan sonra oksuruk tutdumu. Bazen beni bir tutuyor bogazimda bir giciklanma baslarda olduruyordu beni. Ameliyatim zarar gorecek diye korkuyorum ama asistan bana bisey olmaz dedi.Tamam ekliyorum o halde sizi :)
Ben fazla öksürmedim,ama arada ufak öksürükler oluyordu .Onlarda çok acı duyuyordum tabi.. Doktorum öksürmekten sakın diyordu hep,tabiki dikişlere özellikle iç dikişlere zarar verebilir.. Siğara kullanıyormusun bilemiyorum,kullanıyorsan önceden kullandıysan öksürük ondan olabilir.Ben kullanmıyorum. Pastil kullanabilirsin bunun içinArzu bisey sorucam ameliyatdan sonra oksuruk tutdumu. Bazen beni bir tutuyor bogazimda bir giciklanma baslarda olduruyordu beni. Ameliyatim zarar gorecek diye korkuyorum ama asistan bana bisey olmaz dedi.
Evet zaten sigaradan, kullaniyordum. Ben bisey olmusmudur diye korkuyorum. Yarin kontrolume bir gitsem rahatliyicam.Ben fazla öksürmedim,ama arada ufak öksürükler oluyordu .Onlarda çok acı duyuyordum tabi.. Doktorum öksürmekten sakın diyordu hep,tabiki dikişlere özellikle iç dikişlere zarar verebilir.. Siğara kullanıyormusun bilemiyorum,kullanıyorsan önceden kullandıysan öksürük ondan olabilir.Ben kullanmıyorum. Pastil kullanabilirsin bunun için
Yok canım,eklememişsin fotoğraf..Fotograg koydum arzum gordugun gibi izlerim felaket otesi. Tekrar meme operasyonu ve karin germe olmayi dusunuyorum ama cok korkuyorum karnimdan ilk defa olcam bu arada senin fotografini gorebilirmiyim arzum
Mneeee diger forum vasıtasıyla konusmustuk.özelden mesaj attım sanırim gormedin mmesajımı.nasılsin ameliyat sonucundan memnunmusun.bende ameliyat oldum fakat cok memnun degilim sonuctan.Haklısın canım da dışarda yurumeyecektimki, AVM ye gitmekti niyetim orda yurumekti. ..zaten ankaramiz sağolsun ayaziyla yıkar bizi
geçmiş olsun..ameliyat sonucundan neden memnun değilsiniz..öğrenebilirmiyim..yanlış hatırlamıyosam çok uzun zaman olmadı galiba ameliyat olalı..bende olmayı düşünüyorumda..olumlu olumsuz bilgilenmek istiyorum.Mneeee diger forum vasıtasıyla konusmustuk.özelden mesaj attım sanırim gormedin mmesajımı.nasılsin ameliyat sonucundan memnunmusun.bende ameliyat oldum fakat cok memnun degilim sonuctan.