tabii canım. zaten uzun süre (ameliyattan sonra) yapmam yapamam ...onun için öncesinde sıkı bi temizlik şart ,Meme ameliyatından sonra kolları bir ay kullanmak sakat aman haa diyim.. Sakın cam silmeye falan girişme.. Ameliyattan önce güzel bir temzilik yaparsın idare eder
Canım bunun cevabını ben verememki! Doktorlara gidip fikir almalısın..Merhaba arzum:) sen daha önce liposuction olduğunu fakat sonuç alamadığını yazmışsın:/ ben de liposuction olmayı düşünüyorum kilo fazlalığım yok ancak bir türlü gitmeyen göbek ve simit fazlalığım var çok sık kilo alıp vermekten dolayı. Sen neden memnun kalmadın liposuctiondan. Sence istediğim sıkı ve düz görüntüyü elde edemez miyim?
Hem burun hem meme ameliyatı olmuşsunuz.. kendi albümünüz yokken neden başkasını izlemeye alıp foto görmek istiyorsunuz hiç etik değilyok hayır sanırım eski bir mesaj göğüs ile ilgili sormuşumdur :)
Hem burun hem meme ameliyatı olmuşsunuz.. kendi albümünüz yokken neden başkasını izlemeye alıp foto görmek istiyorsunuz hiç etik değil
Sormaya gerek yok izlemeye almışsın bende araştırıp öyle izlemeye alıyorum eski mesajlara bakıyorum albüme bakıyorum.. gözükmüyoralbümüm var canım. 2 adet hemde. sitenün ayarı değişmiş uzun zamandır girmiyorum.
göğüs ve bırun. suçlamadan önce bi sorun.
Sormaya gerek yok izlemeye almışsın bende araştırıp öyle izlemeye alıyorum eski mesajlara bakıyorum albüme bakıyorum.. gözükmüyor
Albüm ayarlarından yapabilirsin takip ettiklerim diye eğer öyle olmuyorsa tek tek fotoğrafların altında da var kimlerin görebileceği..nasıl gözükecek bilgi verirsen sevinirim. arkadaş listemde olablar zatrn eski albümleri görmüştür. ayarını yapıyorum ama bi türlü olmadısadece izlemedikiler görsün dedim onlarda göremiyor
merhaba bana cvp yazmamışsınız ben yine çok merak ediyorum eskî ve yeni hâlinizi Nulgun resimlerini gördüğümden beri tam karar verdim bende kesin kesin ameliyat olmaya karar verdim ama bir bekleme sürem var göstermek istemesende saygı duyarım ama yinede çok merak ediyorumCanım bunun cevabını ben verememki! Doktorlara gidip fikir almalısın..
Benim iki çocuktan sonra esnemiş ve gevşemiş bir deri vardı karın bölgemde.Evetilipo ile simitlere ve göbeğe müdahale edilebilir.Yağlar alınabilir ama esnemiş deriyi ne yapacağız? Doktorum çok fazla yağ alınırsa zaten esnemiş deriyi iyice sarkıtırız,içi, boşalınca gevşer demişti...Ben istediğim sonuca ulaşmamıştım.Haa,tam karın germelik durumumda yoktu fakat başka sebeplerde girince tam karın germe oldum.Lipo ilede desteklendi vücudumun şekli.Şimdi çok memnunum
Az sorunun varsa yani çok gevşek bir seri yoksa sadece yağlı ise bölgeler lipo işe yarar tabi.. Birkaç doktordan fikir al bence
Merhaba..Bekleme sürecinizi bitirin,kesin karar verin yardımcı oluruzmerhaba bana cvp yazmamışsınız ben yine çok merak ediyorum eskî ve yeni hâlinizi Nulgun resimlerini gördüğümden beri tam karar verdim bende kesin kesin ameliyat olmaya karar verdim ama bir bekleme sürem var göstermek istemesende saygı duyarım ama yinede çok merak ediyorum
Tşk ederim cvp için kesin karar verdim karın germe ameliyatı için4 buçuk ay oldu doğum yapalım o yüzdem beklemem gerekli birde bütçe kısmı var ama zaman hiç geçmiyor sabırsızlıkla bekliyorum bende ameliyat olacağım günü bende hergün forumda ameliyat olmuşları okuyup kendimi hazırlamaya çalışıyorum sizleri gerçekten taktir ediyorum her bayan bence bakımlı ve güzel olmalıMerhaba..Bekleme sürecinizi bitirin,kesin karar verin yardımcı oluruz
Hadi hayırlısı olsun canımve geri sayım başlasııııınnnnn.............
Allah ın izni ile ben de şafak sayıyorum artık
SON 30 YUPPİİİİ
darısı benim başıma bir şey merak ettim mesala benim bebeğim küçük ameliyat olacağım zaman 12 aylık falan olucak haliyle kucak isteyecek ilgi isteyecek çok zorlanırmıyım çocuğu ihmal söz konusu olur mu?Dün doktor kontrolüm vardı.Doktorum izlerin durumunu çok beğendi.Yalnız şişkinliğimi oda çok buldu.Resmen göbekli gibi olmuştum dün,inanılmaz rahatsız etti bu durum benide.Adet dönemime iki hafta var.Gaz gibi karnımda şişkinlik dönüp duruyor.Bunun için bazı şeyler kullanacağım kızlar.Melisa çayı,anason,ananas,maydonoz gibi .. Sabah yarım bardak suya bir limonu sıkıp içtim iyi geldi.Bugün daha iyiyim.Ama doktorumda ara ara bu tür şişkinlik olması normal dedi.Korkma,ameliyattan çıktığında nasıldın dedi? Cidden resmen karnım sırtıma yapışmış gibiydi,öyle olacaksın dedi..
İzlerime Kantoron yağı sürmemi önerdi,getekli görürsek iz giderici kremler yada silikon bantlar öneririz dedi..
askkitabi Arkadaşımın kullandığı Tape bantını sordum,kullanabilirsin tabiki.Zararı olmaz dedi.. Çok güçlü bir banttır o,dikişleri sıkı tutar dedi.Kantoron yağını sür,üzerine bantı yapıştır dedi..
Kızlar,inanın izleri hhiiiiççççç takmıyorum.O kadar güzel bir göbek deliğim,karnım,midem bölgesine sahip oldumki çok çok mutluyum..Korse kullanımına devam dedi.Banyonu Hızlıca yap ve hemen giyin sakın çıkartma dedi.. 15 gün sonra kontrole sesledi.. Şimdilik gelişmeler bu kadar.. Allahım bu ameliyatı düşünen herkese böyle güzel süreçler ve sonuçlar versin kızlar.İnanın çok zor bir ameliyat değil.Perşembe günü dört hafta olacak,artık normal hayatıma döndüm diyebilirim.Gayet düz durabiliyorum,işlerimi yapabiliyorum artık. Sadece nabzımı yükselten yorucu hareketleri yapmıyorum,yapamıyorum zaten. Dün ameliyat oldugum hastaneye gittim kontrole,metrobüs sonrası hastaneye giden o yoldaki köprü ve merdivenler beni çok yordu mesela.. Harici çok çok iyiyim
Ilk bir ay çocuğu kucağa almak imkansız bence.Çünkğ karın kasları çok hassas oluyor,iç dikişleri zorlamak tehlikeli... Ben dördüncü haftama doğru yeni yeni kendimi iyi hissetmeye başladım yani..darısı benim başıma bir şey merak ettim mesala benim bebeğim küçük ameliyat olacağım zaman 12 aylık falan olucak haliyle kucak isteyecek ilgi isteyecek çok zorlanırmıyım çocuğu ihmal söz konusu olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?