Estetik Karın Germe Ameliyatım

Tsk. Ederim cavabiniza. Sizi anlayisla karsiliyorum sorun degil. Cevabiniz kismende olsa rahatlatti beni tsk.ler.

Merhaba arzum 77 yazdıklarının hepsini tek tek okudum mümkünse bende öncesi ve sonrası fotoğraflarını görebilirmiyim

Bak canım,izlemeye aldım seni hiç korkulacak bir ameliyat değil,yani tahminimden kolay geçti İyileşme süreci bira uzun gibi,o da normal
ızın verdıgınız ıcın cok tesekkurler veee harıkasın ya cok begendım dudakların bomba gıbı olmus cok guzel olmus masallah taş gıbı hatunsun:)

Karin germe ameliyati oldunuz mu? Gecmis olsun olduysaniz. Umarim sonucundan memnun kalmisinizdir. Once ve sonra fotolariniz varsa gormek isterdim. Ben de 11 Ocakta Dr. Erhan Eryilmaz tarafindan CIRCULAR BODY LIFTING dedikleri karin germe ameliyati olacagim ama izleri konusunda cok tedirginim.

İz konusunda bende takıntılı bir insanım.Bneim sürecim henüz çok yeni.Dikiş yerlerimdeki kabuklanmalar üçüncü haftamda oldukça azaldı.Altından çıkan kesi oldukça ince.Açıkcası ben çok daha kötü bir sonuç bekliyordum ama tahminimden güzel yani
Tabi iz iyileşmesi biraz kişisel bir durum.Örnegin esmer bir tenle beyaz tenin izi kaybetmesi farklı..Vücudunuzda başka bir kesi varsa iz iyileşimi nasılsa o kesinizde ona yakın iyileşir
Eski vücut durumummu yoksa şimdiki kesi izimi deseler kesi izi derim :) Tabi eski alt çamaşırları,bikinileri kullanabileceğimi sanmıyorum bu biraz üzüyor beni ama olsun :) Bir yeri düzeltirken öbür tarafta bir olumsuzluk oluyor işte.. Bunları bilmek,bilinçli olup çok mükemmel bir sonuç beklemeden ameliyat olmak en iyisi:)
Özel mesajınıza cevapta yazdım,okursunuz Güzel süreçleriniz,sonuçlarınız olsun inşallah..

Buğün tam üç hafta oldu ameliyat olalı.Şişlikler oldukça azaldı ama halen var tabi.Daha çok alt kısımda,dikişlerimin ve göbek deligimin oralarda.. Hareketlerim çok daha iyi.Halen hızlı ve yorucu işler yapamıyorum.Günlük yürüyüşler yapıyorum dışarıda.Hızlı yürüyebiliyorum,fakat merdiven çıkmak gibi nabzımı yükseltecek haraketler beni yoruyor.. Ev süpürmek gibi karın kaslarımı zorlayacak hareketler yapmıyorum.Karnımda değişik ağrılar var,uyuşukluğun büyük bölümü geçti gibi.Elimi karnımda gezdirdiğimde eski hissizlik yok artık.Çoğu yeri hissediyorum..Kesi yerimdeki kabuklanmanın çoğusu düştü,altından incecik iz çıktı Umarım hep bu şekilde kalır Korse kullanımına devam,korsem eskisi gibi sıkmıyor.Bazen göğüs altındaki yer beni bunaltıyor o kadar..Karın bölgesindeki gerginlik halen devam ediyor.Çok gergin hissediyorum.Sabah daha rahatım akşama doğru biraz rahatsız ediyor.Benim çok esnek derim yoktu,ona bağlıyorum bu durumu.. Pazartesi günü kontrolüm var,doktoruma gideceğim..
Üç haftalık fotolar albümde kızlar

Son düzenleme:
Beni de ekleyebilirmisin çok merak ediyorum fotoğraflarını hem senin hemde aşkkitabınıkini bende karın germe yaptırmak îstiyorum âma 4ay oldu doğum yapalım o yüzden 1 sene beklemem gerekliymiş ben de amliyat olanlarınkini bol bol okuyorum beni nelerin beklediğini öğrenmek için kendimi hazırlamaya çalışıyorum

canım hayırlı akşamlar ... iyi olmana sevindim, resimlerinide gördüm bayıldım ...
benimde neredeyse 1 ayım kaldı. Rabbim in izni ile hayırla gelseydi güünüm , acaip sabırsızım bi an önce olup çıkmak istiyorum ...

Geçer günler,çok hızlı geçiyor.Ama sana daha yavaş gelebilir tabi Bnada yavaş geçiyor sanki.Buğün üç hafta oldu,arkadaşlarım akrabalarım ne çabuk geçtidiyor bende ne çabuğu bee diyorum :)
Hiç korkma,endişelenme.. Ameliyat büyük bir ameliyat ama uyuma uyanma o kadar..Bekledigim o korkunç ağrılar olmadı ameliyattan sonra,çok iyi geçti.. Eve geçtikten sonra dikkat etmek gerekiyor ve sonraki süreçte tabi Yaza kadar çok iyi oluruz Allahın izni ile İnşallah

yaa çok özel değilse öğrenebilirmiyim?? sana bu süreçte kim yardımcı oldu /oluyor... senin bakımın, temizlik ne bileyim çocuklar (hani küçükler mi bilemiyorum ama) yemektir vs. sürekli evin içersinde biri dönmeli mi??

Hastaneye eşimle gittim,arkadaşlarım yanımda oldular sağ olsunlar..Akşama doğru annem geldi o baktı.İki gece hastanede kaldım.. Evdede annem yardımcı oldu.Bir hafta kaldı yanımda.Bir hafta sonra gitti.Kızım okula gitmeden evi toparıyordu zaten,yemekleri kayınvalidem gelip yapıyordu.Akşamda eltim geliyordu yardımcı oluyordu.Beş günde o şekilde idare ettik :) Sonra kızım ve ben kaldık başbaşa.Birde oğlum var benim,ortaokula gidiyor.Yatagını toplar gider,evi düzenli tutar .. İki hafta sonra yemekleri kendim yapmaya başladım,evi halen süpürmem.Üçüncü haftamdayım,çok şükür işleri kendim yapabiliyorum,çok sıkıntılı değil.

aşağı yukarı durumlarımız aynıymış benim de annem yok ama bacım var saolsun o gelicek artık... bide güccük bacım var (13) yaşında oda yatılı gelirse iyi olur inşaAllah eltilerim de var ama gelecekleri 2 gün en fazla , tabii bide kaynanam var sağolsun bi kap yemek yapmayacaktır
amaaannn ne bileyim işte öyle de böylede geçecek bu günler inşaAllah benim çocuklarımda (biri 9 diğeri 6) yaşındalar hergün odalarını toplarlar, ufak tefek şeyleri yaparlar çok şükür elim ayağımdır onlar benim

Ohh ohh.. Dah ne olsun yahu,gayet rahat ettirirler seni merak etme..Sende nazlan ama biraz yat Çokta yatma,şişersin,evde yürüyüşler yap bol bol su iç :) Beslenmenede dikkat edersin,sabahları kayısı falan ye,kabız olma sakın..Çorba içersin mis gibi çorba yapsınlar sana :) Ev işide öyle böyle yapılıyor zaten..İki üç hafta oldumu çok iyi olursun zaten

haklısın canım , çok şükür bacılarım var yanım da
temizlik konusunu da inşaAllah ameliyattan önce iyice bi girişirim dip bucak perdedir camdır sağ soldur 10 günde tmm dir . ondan sonrada ne görülürse artık olmadı akşamları eş durumundan yararlanırız

Meme ameliyatından sonra kolları bir ay kullanmak sakat aman haa diyim.. Sakın cam silmeye falan girişme.. Ameliyattan önce güzel bir temzilik yaparsın idare eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…