Estetik Karın Germe Ameliyatım

Tşk ederim gün sayıyorum bi buçuk ay bitseydii hayırlısıyla arzum lazer lipoliz hakkında bilgin varmı?
Yaaa,bende gün sayıyorum Dün biraz zorladım bir ara kendimi galiba.Gögüs altım,kaburgam batıyor gibi ağrı var.İnşallah iç dikişlere birşey olmamıştır.. Canım sıkkın biraz
Netten araştırıp bakmıştım biraz lazer lipoliz e.Çok bilgim yok canım..

Allah korusun bişey olmamıştır bende çok korkuyorum doktoruma çok sordum iç dikişlere bişey olsa ağrı şeklinde belli etmezmiş iç hala yara zorladısan onun ağrısıdır korkma.

Allah korusun bişey olmamıştır bende çok korkuyorum doktoruma çok sordum iç dikişlere bişey olsa ağrı şeklinde belli etmezmiş iç hala yara zorladısan onun ağrısıdır korkma.
Biraz zorlayıcı bir hareket yaptım istemeden ani şekilde.. İnşallah olmamıştır canım sağol...
Acaba iç dikişlere birşey olursa nasıl anlarız bunu?

evet kizlar bugünden itibaren biraktim bitki caylarini tesekkür ederim ilginize

Biraz zorlayıcı bir hareket yaptım istemeden ani şekilde.. İnşallah olmamıştır canım sağol...
Hiç bi fikrim yok ama öyle kolay yırtılmaz kaç defa dikiliyoomuş içini ferah tut ama bu hafta kontrolum var sorucam daha detaylı.

Baska bir forumda morarma oluyormus diye okudum, yani biryerini carparsin ya öyle bir morarma!

Hangi pozisyonda yatiyorsun? Yan mesela yatabiliyor musun? Bugün sabah kalktim dümdüz ve yanyatmisim ben..!!?? Ama istiyerek degil, öyle kendi kendime uyumusum

Merhaba arkadaslar
ben yeni uyeyim,firsat buldukca yazdiklarinizi okumaya calisiyorum. Bende ameliyatlarimdan bahsetmek Istedim.
27 ekimde Ankarada iki estetik operasyon gecirdim. Karin germe ve bacak silikon.
Karnim 3.dogumdan sonra sarkma olmustu (bu arada 5 cocuk annesiyim),bacaklarimda oldum olasi hep inceydi birazda parentezdi cunku ic kisimda ki kaslar genislemediginden parentez görunumu vardi biraz .Operasyon sonrasi karnimda fazla agri hissetmedim dersem yalan olmaz sadece öksurup yada hapsirdikca haliyle biraz agri oluyordu.Ama bacaklarim beni oldukca zorladi. Ilk iyi yurumekte cok ama cok zorlandim.
Bacaklarimda Asiri sismeler oldu. Doktorum simdiye kadar hic bir hastada bunun olmadigini söylediler ama här insanin iyilesme suresininde farkli oldugunu belirttiler.bacagin ic baldirina silikon yerlestirildi,bilen kisminada karnimdan alinan yag enjekte edildi. Yaglarin %50 sinin erime ihtimali oldugunu bununda yine kesin bir rakam olmadigini vucudun metabolizmasina Bali oldugunu söylediler. 7 hafta oldu ameliyat olali sislikler yok deneyeyim kadar azaldi,ameliyat izi simdiden belirsizlik göstermeye basladi. Bacaklarim su anki haliyle sutun gibi dersem abartmis olmam. Umarim daha fazla yaglar erimezde su anki haliyle kalirlar. Benim sorunum karnimda ,Daha önce dedigim gibi herhangi bir aci yada komplikasyon olmadi karnimda ama hala cok sis olmasi beni cok rahatsiz ediyor. Internette arastiriyorum herkesin karni ameliyat sonrasi dumduz. Benim karnimdaki sarkiklik gitti ama karnimin hala buyuk olmasi beni korkutuyor.boyum 1.67
Kilom 71 di ameliyat öncesi acaba diyorum kiloluyum da bu yuzdenmi Karnim hala buyuk mu yoksa bunlar sislikmi. Uzun sure önce ameliyat olan arkadaslardan ricam bir acklama yapilabilirse sevinirim.
Bu arada yeni ameliyat olmuslar ve olacaklara simdiden cok gecmis olsun. Umarim herkes hayal ettigine kavusur.

Saygilar herkese

Bi hafta sonra yan yatılıyor senin doktorun izin vermediği?

arzum hanım acaba benımde resmınızı görme ıhtımalım varmı sizi takıp edıyorum tum konularını hemde.. bende dogumumdan sonra olmayı dusunuyorum asırı kılo alıp vermekten dolayı sarkan bı göbegım var ustune bıde dogum eklencek mahvolacak estetık dusunuyorum bende ama yınede bı korku var ıcımde ..

Morarma,bir gariplik yok.Sadece ağrı oldu.Buğün daha iyiyim Sanırım zorlamadan dolayı ağrı oldu,daha dikkatli olmak gerek ..
Genelde sırtüstü yatıyorum ama sırtımın ortası delinmiş gibi ağrıyor artık.Yan yatıyorum ben canım,doktorum ikinci kontrolde yatabilirsin abartmadan demişti :) Güzel,rahat bir pozisyon bulup yatıyorum ben.

Bak canım,izlemeye aldım seni hiç korkulacak bir ameliyat değil,yani tahminimden kolay geçti İyileşme süreci bira uzun gibi,o da normal

Karın germe ameliyatımı düşünüyorsun canım?

Arzum hanim bende görmek isterdim resimlerinizi eger mumkunse. Siz sanirim benden sonra ameliyat oldunuz. Anladigima göre sizinki cok Guzel olmus. Ben hala kocaman bir karinla geziyorum. Ben dogumlardan sonrada kilolarimi cok gec veren biriyim. Acaba SU an karnimin buyuk olmasi bunla alakali olabilirmi?

Yeni ve foto eklemeyen üyeleri eklemiyorum canım,özür dilerim..
Benimde şu an dümdüz bir kanım yok,tabiki şişkinliklerim var.hepimizin var bu çok normal.Altı ay bir senede bu tarz şişkinliklerin olmasınıda normal diyor eski ameliyat olanlar zaten.Bence endişe etme,zamanla çok daha düz bir karnınız olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…