Teşekkür ederim canımArzum karnın çok güzel olmuş bayıldım:)
Tşk ederim gün sayıyorum bi buçuk ay bitseydii hayırlısıyla arzum lazer lipoliz hakkında bilgin varmı?Teşekkür ederim canımAma seninkiside harika yani
Yaaa,bende gün sayıyorumTşk ederim gün sayıyorum bi buçuk ay bitseydii hayırlısıyla arzum lazer lipoliz hakkında bilgin varmı?
Allah korusun bişey olmamıştır bende çok korkuyorum doktoruma çok sordum iç dikişlere bişey olsa ağrı şeklinde belli etmezmiş iç hala yara zorladısan onun ağrısıdır korkma.Yaaa,bende gün sayıyorumDün biraz zorladım bir ara kendimi galiba.Gögüs altım,kaburgam batıyor gibi ağrı var.İnşallah iç dikişlere birşey olmamıştır.. Canım sıkkın biraz
Netten araştırıp bakmıştım biraz lazer lipoliz e.Çok bilgim yok canım..
Biraz zorlayıcı bir hareket yaptım istemeden ani şekilde.. İnşallah olmamıştır canım sağol...Allah korusun bişey olmamıştır bende çok korkuyorum doktoruma çok sordum iç dikişlere bişey olsa ağrı şeklinde belli etmezmiş iç hala yara zorladısan onun ağrısıdır korkma.
Hiç bi fikrim yok ama öyle kolay yırtılmaz kaç defa dikiliyoomuş içini ferah tut ama bu hafta kontrolum var sorucam daha detaylı.Biraz zorlayıcı bir hareket yaptım istemeden ani şekilde.. İnşallah olmamıştır canım sağol...
Acaba iç dikişlere birşey olursa nasıl anlarız bunu?
Biraz zorlayıcı bir hareket yaptım istemeden ani şekilde.. İnşallah olmamıştır canım sağol...
Acaba iç dikişlere birşey olursa nasıl anlarız bunu?
Bi hafta sonra yan yatılıyor senin doktorun izin vermediği?Baska bir forumda morarma oluyormus diye okudum, yani biryerini carparsin ya öyle bir morarma!
Hangi pozisyonda yatiyorsun? Yan mesela yatabiliyor musun? Bugün sabah kalktim dümdüz ve yanyatmisim ben..!!??Ama istiyerek degil, öyle kendi kendime uyumusum
Morarma,bir gariplik yok.Sadece ağrı oldu.Buğün daha iyiyimBaska bir forumda morarma oluyormus diye okudum, yani biryerini carparsin ya öyle bir morarma!
Hangi pozisyonda yatiyorsun? Yan mesela yatabiliyor musun? Bugün sabah kalktim dümdüz ve yanyatmisim ben..!!??Ama istiyerek degil, öyle kendi kendime uyumusum
Bak canım,izlemeye aldım seniarzum hanım acaba benımde resmınızı görme ıhtımalım varmı sizi takıp edıyorum tum konularını hemde.. bende dogumumdan sonra olmayı dusunuyorum asırı kılo alıp vermekten dolayı sarkan bı göbegım var ustune bıde dogum eklencek mahvolacak estetık dusunuyorum bende ama yınede bı korku var ıcımde ..
Bi hafta sonra yan yatılıyor senin doktorun izin vermediği?
Karın germe ameliyatımı düşünüyorsun canım?resimlerinizi görebilir miyim ?
Meme albümüm kapalı şu an canım. Karın germe ve diğer operasyon fotolarımı paylaşıyorum .yok hayır sanırım eski bir mesaj göğüs ile ilgili sormuşumdur :)
Karın germe ameliyatımı düşünüyorsun canım?
Yeni ve foto eklemeyen üyeleri eklemiyorum canım,özür dilerim..Arzum hanim bende görmek isterdim resimlerinizi eger mumkunse. Siz sanirim benden sonra ameliyat oldunuz. Anladigima göre sizinki cok Guzel olmus. Ben hala kocaman bir karinla geziyorum. Ben dogumlardan sonrada kilolarimi cok gec veren biriyim. Acaba SU an karnimin buyuk olmasi bunla alakali olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?