Ben paylaşmıştım ama yıne
Eski ve yeni hali
Kız özel albüm yapıp paylaşsana... Neden forumda açık paylaşıyorsun...
Afiyet olsunTeşekkür ederim canım,iyiyim çok şükürAkşam oldu,biraz büküldüm yine,elim belimde dolaşıyorum..Kayınvalideme geldik,balık yemeye..Şimdi çay keyfi yapacagız oohh miisss
Waw ameliyatiniz cok güzel olmusEski ve yeni hali
Beceremedim:)Kız özel albüm yapıp paylaşsana... Neden forumda açık paylaşıyorsun...
Sağol canımcığımAfiyet olsun
Merhaba nulgun karin ameliyatinizi gercekten beyendim galiba 1 ay olmus benim size sorum normal hareket edebiliyormusunuz cünkü ben ameliyat olduktan sora tam 5 hafta izinim varEski ve yeni hali
Bak üstte herkesin albümlerini gördüğün yer varya Albümler diye,orayı tıkla.Yeni albüm oluştur de,kimin görmesini istiyorsan ayarları yap,foto yükle de .. Bitir o kadarBeceremedim:)
Telefondan mı ekleyeceksin? Daha ayrıntılı anlatayım...Beceremedim:)
Tşk ederim Her işimi yapabiliyorum ama dikkatli bi şekilde ağır kaldırmak yasak hala.Merhaba nulgun karin ameliyatinizi gercekten beyendim galiba 1 ay olmus benim size sorum normal hareket edebiliyormusunuz cünkü ben ameliyat olduktan sora tam 5 hafta izinim var
Evet telden yapıcam biraz kurcalayım yapim:)Telefondan mı ekleyeceksin? Daha ayrıntılı anlatayım...
Tesekkür ederim zorunu atlatmissiniz sizde yaza hazirsiniz ne güzelTşk ederim Her işimi yapabiliyorum ama dikkatli bi şekilde ağır kaldırmak yasak hala.
Bildigim kadar yeşil çayda yasak cnmKizlar bir sorum daha var ben dünden itibaren bitki caylarini biraktim ama hala günde 2 bardak yesil cay iciyorum zarari olurmu acaba
Canım içme bence.Ben ameliyattan sonra hastahane de form çay içeyim dedim hemşire izin vermedi. Bence kes bu tarz içecekleri canım ...Kizlar bir sorum daha var ben dünden itibaren bitki caylarini biraktim ama hala günde 2 bardak yesil cay iciyorum zarari olurmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?