Arzummm bende haftaya c.tesi ameliyat karin germe be meme kücültme olucagim... eyer müsade edersen bende görebilirmiyim, meme okadar degilde karindaki izi cok merak ediyorum bende nasil olucak, internette bakiyorum herkezde farkli duruyorMerhaba arkadaşlar.. Karın estetiği fotolarım albüm olarak eklenmiştir.Güvenlik nedeni ile meme estetiği albümü ayarlarımı sadece ben yaparak değiştirdim.Karın albümümü benim izlediğim üyeler görebilecek,çünkü beni izleyen çok kişi var ve beni izlemesine engel olamıyorum! Bu ameliyatı düşünen,olan kişilerin fotoları görmesine müsaade edebilirim,tabi olan kişilerde foto eklemiş olursa yani benimde görmeme müsaade etmişse karşılıklı bakmamız daha uygun olacaktır.. Ben göstermem ama bakarım mantığı bana ters,özellikle belirtmek istiyorum bu konuda mütevazı olamayacağım .. Lütfen bu foto konusunda bilgi almak isteyen,bu konuda araştırma yapan,forumda aktif olanlar beni izlemeye alsın ve foto konusunda buraya yorum yazıp belirtsin..Teşekkürler..
Arzum ben göremiyorum çok merak ediyorum mümkünse tabi.Merhaba arkadaşlar.. Karın estetiği fotolarım albüm olarak eklenmiştir.Güvenlik nedeni ile meme estetiği albümü ayarlarımı sadece ben yaparak değiştirdim.Karın albümümü benim izlediğim üyeler görebilecek,çünkü beni izleyen çok kişi var ve beni izlemesine engel olamıyorum! Bu ameliyatı düşünen,olan kişilerin fotoları görmesine müsaade edebilirim,tabi olan kişilerde foto eklemiş olursa yani benimde görmeme müsaade etmişse karşılıklı bakmamız daha uygun olacaktır.. Ben göstermem ama bakarım mantığı bana ters,özellikle belirtmek istiyorum bu konuda mütevazı olamayacağım .. Lütfen bu foto konusunda bilgi almak isteyen,bu konuda araştırma yapan,forumda aktif olanlar beni izlemeye alsın ve foto konusunda buraya yorum yazıp belirtsin..Teşekkürler..
arzum77 cok tesekkür ederim bir sorum var senin drenleri nerelere taktilar benim sagimda ve solumdaydi cekildikten sonra bildigin kulak gibi disarda kaldi ve cok cirkinlerdi askkitabindada hic belli olmuyor inan bana 9 seneden sonra bu sene biraz kaybolmaya basladilar benim ameliyat bastan sona yanlismis ne aciAmin canım amiinn... Hiç korkma diyeceğim ama korkmamak elde değil biliyorum :)
Bende ağlayarak gittim ameliyathaneye,hatta doktorum ameliyathanenin kapısında bekliyordu beni.Beni o şekilde görünce çok şaşırdı.Çünkü ilk kez böyleydim.Sürekli bu ameliyat başka,çok büyük bir ameliyat,karnımı keseceksiniz deri çıkarıp atacaksınız,kocaman kesi olacak diye hışkıra hıçkıra ağladım :) Şimdi gülüyorum,çünkü gerçekten korktuğum gibi olmadı..Hee tabi ameliyat sonuçta,zorlukları var ama tahmin ettiğim gibi değil,ameliyat zorlukları yani olabilecek şeyler..İçin rahat olsun,endişelnme hiç.Herşey çok güzel olacak,baksana bizim gibi henüz yepyeni olanların sonuçları bile harika maşallah diyim kendi kendimeSeninde çok güzel olacak ve çok kolay olacak inşallah..Allah yar ve yardımcımız olsun sana,tüm ameliyat olanlara ve olacaklara..
Bitki çayını bırak canım,ameliyattan önce çok zararlıAspirin gibi kan sulandırıcılardanda uzak dur..
Hayırlısı olsun canım.Çok güzel sonuçlar alırsın inşallahArzummm bende haftaya c.tesi ameliyat karin germe be meme kücültme olucagim... eyer müsade edersen bende görebilirmiyim, meme okadar degilde karindaki izi cok merak ediyorum bende nasil olucak, internette bakiyorum herkezde farkli duruyorkafam cok karisik... ikisi birden ciksin aradan istiyorum ama cirkin durursada dahada cok moralim bozulur
bende olduktan sonra mutlaka resimlerimi koyacagim baska kisilere yardim edebilirsem ne mutlu bana :)
simdilik tsk ederim saol)
Canım sen ameliyat olmuştun değilmi?Arzum ben göremiyorum çok merak ediyorum mümkünse tabi.
Sağol canım,evet kayıplardasın :)Arzum geçmiş olsun,bir süre girmedim foruma neler yapıyorsun sen öyle ☺Çok geçmiş olsun canım, eminim Hasan Bey yine harikalar yaratmıştır. Sevgiler
Ps : resimlerini göremedim ben
Dren girişi nasıl desem genital organ üzerindeydi.kesi yerimin üç dört parmak altında idi.Ufacı bir delik zaten,sivilce gibi kabuk oldu.Şimdi o kabukta düştü zaten hiçbirşey belli değil.Dışarıya kalan borucuklar daha kalındı,içten çıkanlar ince idi.. Farklı farklı iştearzum77 cok tesekkür ederim bir sorum var senin drenleri nerelere taktilar benim sagimda ve solumdaydi cekildikten sonra bildigin kulak gibi disarda kaldi ve cok cirkinlerdi askkitabindada hic belli olmuyor inan bana 9 seneden sonra bu sene biraz kaybolmaya basladilar benim ameliyat bastan sona yanlismis ne aci
Evet oldum 35. Gunum bugunCanım sen ameliyat olmuştun değilmi?
Merhaba gecmis olsun 35 gün olmus normal hareket edebiliyormusunuzEvet oldum 35. Gunum bugun
Sagol Canim benim dr herseyi yalnis yapmisDren girişi nasıl desem genital organ üzerindeydi.kesi yerimin üç dört parmak altında idi.Ufacı bir delik zaten,sivilce gibi kabuk oldu.Şimdi o kabukta düştü zaten hiçbirşey belli değil.Dışarıya kalan borucuklar daha kalındı,içten çıkanlar ince idi.. Farklı farklı işte
Resimler harikaaa cok ama cok begendim :) dudaklar hele bomba gibi :))))))))))Hayırlısı olsun canım.Çok güzel sonuçlar alırsın inşallah
Ekledim tabi,bakabilirsinBen çok yeniyim ama,iki hafta oldu bugün.Eski arkadaşların fotolarınada bak muhakkak
Siz fotoğraf eklemeyecekmisiniz? Bakın,biz ikinci haftamızda hemen paylaşım yaptıkEvet oldum 35. Gunum bugun
Kız güldürdün beniSagol Canim benim dr herseyi yalnis yapmis
Rica ederim..Ama neden bu kadar güldün anlamadımResimler harikaaa cok ama cok begendim :) dudaklar hele bomba gibi :))))))))))
cok tsk ederim saol)))))))
Rica ederim..Ama neden bu kadar güldün anlamadım
zaten afettin, şimdi ne oldun bilmemSağol canım,evet kayıplardasın :)
Meme estetiği albümümü kapattım zaten. Karın germe olmak isteyenleri bilgilendirmek adına foto paylaşıyorum ve ekleme yapıyorum canım.
Ben paylaşmıştım ama yıne paylaşırım:)Siz fotoğraf eklemeyecekmisiniz? Bakın,biz ikinci haftamızda hemen paylaşım yaptık
Teşekkür ederim canım,iyiyim çok şükürArzum77 nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?