Estetik Karın Germe Ameliyatım

Arzummm bende haftaya c.tesi ameliyat karin germe be meme kücültme olucagim... eyer müsade edersen bende görebilirmiyim, meme okadar degilde karindaki izi cok merak ediyorum bende nasil olucak, internette bakiyorum herkezde farkli duruyor kafam cok karisik... ikisi birden ciksin aradan istiyorum ama cirkin durursada dahada cok moralim bozulur
bende olduktan sonra mutlaka resimlerimi koyacagim baska kisilere yardim edebilirsem ne mutlu bana :)

simdilik tsk ederim saol )

Arzum ben göremiyorum çok merak ediyorum mümkünse tabi.

Arzum geçmiş olsun,bir süre girmedim foruma neler yapıyorsun sen öyle ☺Çok geçmiş olsun canım, eminim Hasan Bey yine harikalar yaratmıştır. Sevgiler

Ps : resimlerini göremedim ben

arzum77 cok tesekkür ederim bir sorum var senin drenleri nerelere taktilar benim sagimda ve solumdaydi cekildikten sonra bildigin kulak gibi disarda kaldi ve cok cirkinlerdi askkitabindada hic belli olmuyor inan bana 9 seneden sonra bu sene biraz kaybolmaya basladilar benim ameliyat bastan sona yanlismis ne aci

Hayırlısı olsun canım.Çok güzel sonuçlar alırsın inşallah
Ekledim tabi,bakabilirsin Ben çok yeniyim ama,iki hafta oldu bugün.Eski arkadaşların fotolarınada bak muhakkak

Arzum geçmiş olsun,bir süre girmedim foruma neler yapıyorsun sen öyle ☺Çok geçmiş olsun canım, eminim Hasan Bey yine harikalar yaratmıştır. Sevgiler

Ps : resimlerini göremedim ben
Sağol canım,evet kayıplardasın :)
Meme estetiği albümümü kapattım zaten. Karın germe olmak isteyenleri bilgilendirmek adına foto paylaşıyorum ve ekleme yapıyorum canım.

Dren girişi nasıl desem genital organ üzerindeydi.kesi yerimin üç dört parmak altında idi.Ufacı bir delik zaten,sivilce gibi kabuk oldu.Şimdi o kabukta düştü zaten hiçbirşey belli değil.Dışarıya kalan borucuklar daha kalındı,içten çıkanlar ince idi.. Farklı farklı işte

Sagol Canim benim dr herseyi yalnis yapmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…