-
- Konu Sahibi Aysegul_umm
Keske sizde bir işe girip çalissaydiniz. 30 bin tllik esya aldiginizi esinizin anlamamasi da bi garipİlk bebeğim dogacakti ve eşim eve bakan tek kişi onu zor duruma koymamak için bebeğime eşya aldım
Allah analı babalı büyütsünİlk bebeğimi kucağıma alacaktım onun için eşya almıştım
Anlamadı değil annem aldı dedim annemle muhabbetleri yoktur çok merhaba merhaba farklı şehirlerde yaşıyoruz birde annemleKeske sizde bir işe girip çalissaydiniz. 30 bin tllik esya aldiginizi esinizin anlamamasi da bi garip
EVde oturup ustune cocuk yapip bir de borç.Anlamadı değil annem aldı dedim annemle muhabbetleri yoktur çok merhaba merhaba farklı şehirlerde yaşıyoruz birde annemle
Yalan üstüne yalan.eşin çokmu ters bi insan neden böyle yalanlar söylüyorsunAnnem aldı dedim
Niye sattığımız çok önemli benim için çok büyük güven kırıcı bir durum.Ben 1 yıl önce 30 binlik bı kolyemi sattım bir nedenden ötürü eşime soylemedim ama sonra eşimin o paraya ihtiyacı oldu benden kolyemi istedi bende eli sıkışık diye kardeşimden borç aldım kolyemi satmış gibi yapıp eşime verdim eşim yerine koyacam dedi bende yerine koyduğu vakit kardeşime borcumu veririm dedim şimdi kardeşim 1 yıl senden almayız dediği borcu lazım oldu versen iyi olur dedi benimde eşime durumu anlatmam lazım nasıl anlaticam diye düşünmekten kafayı yedim yemek yiyemez oldum uyuyamaz oldum ama anlatmam da lazım çok tepki vereceğini düşünmüyorum maddi anlamda ama bana karşı olan tavırları değişir mi çok korkuyorum sonuçta yalan soyledim
Ee kocaniz bu eşyalar nerden geldi demedi mi ? 30bin yani.İlk bebeğimi kucağıma alacaktım onun için eşya almıştım
Doğruyu söyleyin. Erişkin bir insan olarak yaptığınız eylemlerin sonucuna da katlanın .Ben 1 yıl önce 30 binlik bı kolyemi sattım bir nedenden ötürü eşime soylemedim ama sonra eşimin o paraya ihtiyacı oldu benden kolyemi istedi bende eli sıkışık diye kardeşimden borç aldım kolyemi satmış gibi yapıp eşime verdim eşim yerine koyacam dedi bende yerine koyduğu vakit kardeşime borcumu veririm dedim şimdi kardeşim 1 yıl senden almayız dediği borcu lazım oldu versen iyi olur dedi benimde eşime durumu anlatmam lazım nasıl anlaticam diye düşünmekten kafayı yedim yemek yiyemez oldum uyuyamaz oldum ama anlatmam da lazım çok tepki vereceğini düşünmüyorum maddi anlamda ama bana karşı olan tavırları değişir mi çok korkuyorum sonuçta yalan soyledim
Öyle yapacam zatenDoğruyu söyleyin. Erişkin bir insan olarak yaptığınız eylemlerin sonucuna da katlanın .
Kolyeyi niye sattınız 30 binle ne yaptınız onu merak ettim ben.Ben 1 yıl önce 30 binlik bı kolyemi sattım bir nedenden ötürü eşime soylemedim ama sonra eşimin o paraya ihtiyacı oldu benden kolyemi istedi bende eli sıkışık diye kardeşimden borç aldım kolyemi satmış gibi yapıp eşime verdim eşim yerine koyacam dedi bende yerine koyduğu vakit kardeşime borcumu veririm dedim şimdi kardeşim 1 yıl senden almayız dediği borcu lazım oldu versen iyi olur dedi benimde eşime durumu anlatmam lazım nasıl anlaticam diye düşünmekten kafayı yedim yemek yiyemez oldum uyuyamaz oldum ama anlatmam da lazım çok tepki vereceğini düşünmüyorum maddi anlamda ama bana karşı olan tavırları değişir mi çok korkuyorum sonuçta yalan soyledim
Bebeğe eşya almışKolyeyi niye sattınız 30 binle ne yaptınız onu merak ettim ben.
Anlamadım bebeğe mercedes in akülü arabasını mı almışBebeğe eşya almış
Ayyyynen öyle yapmak istemiş. Ama evdeki bulgurdan hatta mercimekten ve belki de bilumum diğer bakliyatlardan da olmuş .Bebek için eşya alıyorsunuz neden annem aldı diyorsunuz? Demek ki eşiniz size vermiyor bir şey, kısıyor. Yoksa niye yalan söyleyesiniz?
Ya da işte “bak senin ailen bi şey almıyo annemler neler neler aldı” demek için yaptınız elinizde patladı.
Söyleyin gitsin yoksa siz zararlı çıkacaksınız
Cok kotu bir yalan olmus arkadasim ya.. yani esim ayni seyi yapsa giden paraya uzulmem nereye harcandiysa ama bana durust olmamasina cok uzulurdum. Ben ne hissettriormki esime bana bu konuda bile yalan soyledi diye. Bir yalan baska bir yalan dogurmus.. keske ilk istediginde acik acik soyleseydiniz bu konu ordan donerdi . Umarim araniz bozulmadan kotarabilirsiniz durumuBen 1 yıl önce 30 binlik bı kolyemi sattım bir nedenden ötürü eşime soylemedim ama sonra eşimin o paraya ihtiyacı oldu benden kolyemi istedi bende eli sıkışık diye kardeşimden borç aldım kolyemi satmış gibi yapıp eşime verdim eşim yerine koyacam dedi bende yerine koyduğu vakit kardeşime borcumu veririm dedim şimdi kardeşim 1 yıl senden almayız dediği borcu lazım oldu versen iyi olur dedi benimde eşime durumu anlatmam lazım nasıl anlaticam diye düşünmekten kafayı yedim yemek yiyemez oldum uyuyamaz oldum ama anlatmam da lazım çok tepki vereceğini düşünmüyorum maddi anlamda ama bana karşı olan tavırları değişir mi çok korkuyorum sonuçta yalan soyledim
30 bıni gizlice naptıgını merak ettım benBen 1 yıl önce 30 binlik bı kolyemi sattım bir nedenden ötürü eşime soylemedim ama sonra eşimin o paraya ihtiyacı oldu benden kolyemi istedi bende eli sıkışık diye kardeşimden borç aldım kolyemi satmış gibi yapıp eşime verdim eşim yerine koyacam dedi bende yerine koyduğu vakit kardeşime borcumu veririm dedim şimdi kardeşim 1 yıl senden almayız dediği borcu lazım oldu versen iyi olur dedi benimde eşime durumu anlatmam lazım nasıl anlaticam diye düşünmekten kafayı yedim yemek yiyemez oldum uyuyamaz oldum ama anlatmam da lazım çok tepki vereceğini düşünmüyorum maddi anlamda ama bana karşı olan tavırları değişir mi çok korkuyorum sonuçta yalan soyledim