Eşten bir şey gizleyip itiraf etmek

Keske sizde bir işe girip çalissaydiniz. 30 bin tllik esya aldiginizi esinizin anlamamasi da bi garip
Anlamadı değil annem aldı dedim annemle muhabbetleri yoktur çok merhaba merhaba farklı şehirlerde yaşıyoruz birde annemle

Ben ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum bebeğime bakacak kimse olmadığı için çalışmadım

Niye sattığımız çok önemli benim için çok büyük güven kırıcı bir durum.

Doğruyu söyleyin. Erişkin bir insan olarak yaptığınız eylemlerin sonucuna da katlanın .

Eve ,bebeğe de harcamış olmanız yalan söylemediğiniz anlamına gelmez anneniz bir şey almadı bebeğe diye laf mı yapardı da annem aldı dediniz
keşke bozdurduğunuzda söyleseydiniz seni zor durumda bırakmak istemedim bozdurdum ihtiyaçları aldım deseydiniz boşuna kendinizi de strese sokmuşsunuz altın zaten sizin ister satar ister yersiniz ama sorup yapsaydınız rahat ederdiniz
şuan çalışıyor musunuz

Eşiniz annenizle o kadar mı uzak, ben bana sudokrem alan kayınvalidemi arayıp teşekkür ettim 200 TL bişi. 30 bin TL'lik eşya için anneyi arayıp teşekkür etmedi mi hiç, garip geldi bana kusura bakmayın. Yalan söylüyorsunuz demiyorum ama inandırıcı çınlamıyor kulakta, eşinize de çok inandırıcı geleceğini sanmıyorum güven kırıcı bi durum maalesef

Kolyeyi niye sattınız 30 binle ne yaptınız onu merak ettim ben.

Bebek için eşya alıyorsunuz neden annem aldı diyorsunuz? Demek ki eşiniz size vermiyor bir şey, kısıyor. Yoksa niye yalan söyleyesiniz?
Ya da işte “bak senin ailen bi şey almıyo annemler neler neler aldı” demek için yaptınız elinizde patladı.
Söyleyin gitsin yoksa siz zararlı çıkacaksınız

Ayyyynen öyle yapmak istemiş. Ama evdeki bulgurdan hatta mercimekten ve belki de bilumum diğer bakliyatlardan da olmuş .

Cok kotu bir yalan olmus arkadasim ya.. yani esim ayni seyi yapsa giden paraya uzulmem nereye harcandiysa ama bana durust olmamasina cok uzulurdum. Ben ne hissettriormki esime bana bu konuda bile yalan soyledi diye. Bir yalan baska bir yalan dogurmus.. keske ilk istediginde acik acik soyleseydiniz bu konu ordan donerdi . Umarim araniz bozulmadan kotarabilirsiniz durumu

30 bıni gizlice naptıgını merak ettım ben ınsan cocuguna bısı almak ıcın kocasından gızlı kolye mı satar? hıc ınanmadım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…