Eşten bir şey gizleyip itiraf etmek

Aysegul_umm

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
15
-8
26
Ben 1 yıl önce 30 binlik bı kolyemi sattım bir nedenden ötürü eşime soylemedim ama sonra eşimin o paraya ihtiyacı oldu benden kolyemi istedi bende eli sıkışık diye kardeşimden borç aldım kolyemi satmış gibi yapıp eşime verdim eşim yerine koyacam dedi bende yerine koyduğu vakit kardeşime borcumu veririm dedim şimdi kardeşim 1 yıl senden almayız dediği borcu lazım oldu versen iyi olur dedi benimde eşime durumu anlatmam lazım nasıl anlaticam diye düşünmekten kafayı yedim yemek yiyemez oldum uyuyamaz oldum ama anlatmam da lazım çok tepki vereceğini düşünmüyorum maddi anlamda ama bana karşı olan tavırları değişir mi çok korkuyorum sonuçta yalan soyledim

tepki vermez belki ama guvenini kirmis olucaksiniz. neden ayni haneye yalan veya sir sokarsiniz ki
Aslında doğru söylüyorsunuz ama bende onun için yaptım belki yanlış yaptım ama onu düşündüm ve o an bana o doğru geldi ve yaptım keşke yapmasaydim ama keskelerle hayat yürümüyor maalesef

Neden satmistiniz kolyeyi o zaman soyleseydiniz keske. Tavri degisir tabiki yalan soylemissiniz ama baskasindan ya da baska sekilde ogrenirse daha kotu. Tekrar guvenini kazanmaniz zor olucak.

Kolyenizi hangi nedenden ötürü sattınız ve parası nereye harcandı ?

Eşimden habersiz ben de bir miktar borç yapmıştım daha önce. 30 bin falan değil bu arada. Daha da fazla. İlk çocuk olduğu için hamileyken, doğumdan sonra vs.biraz alışverişi abartmistim. Yani tamamen eve, çocuğa harcamisim. Kendim de çalıştığım için nasıl olsa ödüyorum diye çok üstüne dusmemistim. Tabii bir gün bu patladı. Eşim sandığimdan çok daha fazla sakin karşıladı. Ama ben onu tanıyorum. Aslında çok kırıldı. Parayı kötü bir amaç için harcamadigimi o da biliyor, benim de için rahat. Ama sonuç olarak eşime yalan söylemiştim. O yüzden hangi sebeple olursa olsun eşler para pul konularinda birbirine yalan söylememeli. Ben tabi çok pişman oldum. Ama yine de eşimi o şekilde kirmak istemezdim. Siz de doğruyu olduğu gibi en baştan anlatın o yüzden.

Çok kötü bir durum gerçekten ben kardeşimden borç aldığımdan beri 8 kilo kaybettim stresten ve onun benim hakkımda düşüncelerini düşünmekten eşim benim herşeyim

Neden satmistiniz kolyeyi o zaman soyleseydiniz keske. Tavri degisir tabiki yalan soylemissiniz ama baskasindan ya da baska sekilde ogrenirse daha kotu. Tekrar guvenini kazanmaniz zor olucak.
Ya ben dediğim tamamen onu düşündüğüm için bebeğimiz olacaktı ve o tek başına maddi olarak evi gecindiriyordu bende sattım bebeğime eşya almıştım

tepki vermez belki ama guvenini kirmis olucaksiniz. neden ayni haneye yalan veya sir sokarsiniz ki
Peki benim mehir olarak istediğim altınlarım var ama banka hesabında duruyor benim eşime onlardan verelim demem nasıl olur sizce

İlk bebeğim dogacakti ve eşim eve bakan tek kişi onu zor duruma koymamak için bebeğime eşya aldım
Ya aslında kötü bisey yapmamışsın ki , ihtiyaçları almışsın yani ne bileyim gayet anlayışla karşılanabilir, gidip tatile , oraya buraya, kulüplere vs harcamamışsın ki ...

Çok kötü bir durum gerçekten ben kardeşimden borç aldığımdan beri 8 kilo kaybettim stresten ve onun benim hakkımda düşüncelerini düşünmekten eşim benim herşeyim
O kadar kötü hissetmeyin kendinizi. Yine diyorum yaptığınız yanlış. Ne olursa olsun doğruyu söylemeliydiniz. Ancak her şeyi dosdoğru anlatın esinize. Bir sorun olmaz umarım. Bu arada özel değilse siz 30 bini ne yaptiniz :))

İlk bebeğimi kucağıma alacaktım onun için eşya almıştım

Peki benim mehir olarak istediğim altınlarım var bankada duruyor ordan verebilirsin borcu desem çok gamsız önceden düşülmüş gibi olur mu yani kötü duruma düşer miyim sizce

Daha fazla uzatmadan anlatın doğruyu.
Tatsız bi olay ama olmuşa çare yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…