• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esraburak "bizim nişanımız" 07.05.2011

ilk yorum benden sanırım.canım ne kadar güzel olmuşssun.çokta yakışmışssınız birbirinize.Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın inşl.hep böyle gülersiniz.

çok yakışmışsınız ya hemen nazar boncuğumu koyuyorum :nazar: :D ömür boyu mutluluklarrrrr:46:

ayyyyyy masallah yaaa:2::2::2: duygulandım vallaaa:43: Allah utandırmasın hep mutlu olun işallaaaah:nazar::nazar::nazar: öpüyorum cnmmm:54::54::54:

Canımsınızzzz, aminnnnnnnnnnnn... Çok çok teşekkür ederim.
Mutluluk hep bizlerle olsun.

maşşallah canım benim çok yakışmışınız allah devamını getirsin inş:nazar::nazar::nazar:

cok güzel olmuşsunuz bayıldım :) allah tamamını erdirsin. elbiseniz cok güzel sac makyaj filan hepsi harika olmus kurabiye de cok tatlı cok iyi bi fikir :) mutluluklar dilerim

cok güzel olmuşsunuz bayıldım :) allah tamamını erdirsin. elbiseniz cok güzel sac makyaj filan hepsi harika olmus kurabiye de cok tatlı cok iyi bi fikir :) mutluluklar dilerim

Çok çok teşekkür ederiz kızlar. aminnn.

Kurabiye gerçekten çok güzel olmuştu, herkes bayıldı canım :)

NE KADAR ŞIK VE SADE OLMUŞSUN CANIM.ÇOK GÜZELSİNİZ
MAAŞALLAH.HAYIRLI OLSUN.TEBRİK EDERİM DARISI BAŞIMA:17:
YÜZÜK PARMAĞINDAKİ TIRNAĞINDA NAZARLIK GALİBA:nazar:

NE KADAR ŞIK VE SADE OLMUŞSUN CANIM.ÇOK GÜZELSİNİZ
MAAŞALLAH.HAYIRLI OLSUN.TEBRİK EDERİM DARISI BAŞIMA:17:
YÜZÜK PARMAĞINDAKİ TIRNAĞINDA NAZARLIK GALİBA:nazar:

Hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar,
Mutluluk bizlerle olsun.

Evet canım tırnağıma nazar boncuğu yaptırmıştım :)

canım öncelikle cok yakışıyorsunuz tebrik ederim ve kocaman mutluluklar dilerim.
elbisende cok yakışmış cok güzel olmuşsun bir yastıkta kocayın inşallah ((:

Back