-
- Konu Sahibi Pamukprensali
Böyle şeyleri saçma bulan hadi ordan be diye tepki veren biri olarak bende çok şaşkınımÇok ilginç ya ama... Bugünden başlayım bende kaya tuzu ve su sicakmi olucak
Ben normal tuz kullandım ılık sıcağa yakın suyaÇok ilginç ya ama... Bugünden başlayım bende kaya tuzu ve su sicakmi olucak
Sağ omuzdan tüm vücuda mi dokeceviz suyu.Ben normal tuz kullandım ılık sıcağa yakın suya
Buraya yazmayı unutmaBöyle şeyleri saçma bulan hadi ordan be diye tepki veren biri olarak bende çok şaşkınımcinsiyette erkek olursa dahada şok olucam erkek bebek oluyomuş tuzlu suda. Haftaya 2 li testim var bakalım görebilicekmiyiz.
evetSağ omuzdan tüm vücuda mi dokeceviz suyu.
Bugün öğrendim evet erkekmiş bebişBuraya yazmayı unutmaerkek bebiş belli
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin aminBugün öğrendim evet erkekmiş bebiş
Aminnn Allah razı olsunAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin amindarısı bana
İnşallah aminAminnn Allah razı olsunEn kısa zamanda hayırlı haberlerinizi alırım inşallah
Banyodan önce bir litre ılık suya 2 yemek kaşığı tuz ekleyip karıştıracaksınız, banyonuz bittikten sonra sağ omuzdan sol çapraza doğru vücudunuza dökeceksiniz. Bu kadar.Kızlar selam yumurtlama döneminde yapacağım bende ama çok anlayamadım nasıl yapacağımı detaylı anlatır mısınız . Bide tek kendime yapacağım demi . Çünkü eşim kendine asla yaptırmaz dabide faydasını gören varmi
Siz uyguladinizmi etkisi varmı ben gebelik için denemek istiyorumBanyodan önce bir litre ılık suya 2 yemek kaşığı tuz ekleyip karıştıracaksınız, banyonuz bittikten sonra sağ omuzdan sol çapraza doğru vücudunuza dökeceksiniz. Bu kadar.
Ben 2 3 defa uyguladım dişil enerjimi dengelemek için faydasını gördüm. Hem enerjim yükseldi hem isteğimi arttırdı. Ama gebelik için bir yorum yapamıyorum, arkadaşlar yazmış zaten.Siz uyguladinizmi etkisi varmı ben gebelik için denemek istiyorum
Yaaa coo sevindim hayırlı olsunBugün öğrendik evet erkekmiş bebiş
Sadece 1hafya mi yaptınız tuzlu suyuBugün öğrendik evet erkekmiş bebiş
Canım merhaba sendemi tuzlu su ile gebe kaldinMerhaba ,bende yapıyorum birkaç haftadır ama korunuyoruz simdi yumurtlama günüm tuzlu su ile duş alıp öyle mi olsun siz öyle mi denediniz