- 24 Ocak 2021
- 10.643
- 23.821
-
- Konu Sahibi Pamukprensali
Vücutta topraklama etkisi yapıyor, elektriği alıyor, haftada en fazla 2 defa yapın diyorlarBenim stres zirvede en iyisi deniyim ins sifa olur
Ins banada iyi gelir hatta 2.5 yasinda 3 yas sendromundaki ogluma da yapacağım ins ona da iyi gelirVücutta topraklama etkisi yapıyor, elektriği alıyor, haftada en fazla 2 defa yapın diyorlar
Sadece bu işe yaramiyordir ins ben negatifliklerden kurtulmak için düşündüm
Ahahaha olaya yabancıyım valla daha tuzlu suyu çözemedim simdi şekerli suyu sana öneririm şeker daha çok yapistirirsa beni bulma sonraBenimki hep evde de, annem babam dışarı çıkmıyor diye rahatsız tam tersi için de şekerli su mu? Var mı farklı bi ekşın?Sevaba girersin mübarek pazar akşamı
Bu yorum benim içinde geçerli aynen benxe böyleyimkizlar detaylica anlatsaniz sevinirim, ya bendeki stresten tum dunyanin elektrik ihtiyaci karsilanir. belki bi faydasi olur ama aptala anlatir gibi anlatin lutfen
Yakar ayol o kadar tuz insanı.Banyo duş tan sonra 1 litre suya 2 yemek kaşığı tuz eritip sağ omuzdan aşağı döküp çıkıyorsun o kadar.
Ahahaha olaya yabancıyım valla daha tuzlu suyu çözemedim simdi şekerli suyu sana öneririm şeker daha çok yapistirirsa beni bulma sonra
Nerden duydunuz? Çok şaşırdım, çünkü kendisi bu tarz ilişkileri hiç onaylamıyor gibiydiBen bu kadını çok samimiyetsiz buluyorum. Evli ressam Ahmet Güneştekin'le ilişkisi olduğunu duyduğumdan beri hiçbir önerisine kulak asmıyorum.
Ahahaha bu kadını yarım araştırcam sana göre bisey bulursam yazarımFarklı bişe öğrenirsen ben buralardayım
Vala bende arkadaş sayesinde keşfetmistim. 1 ay yaptimt hafta 1 defa o ay hamile kaldımKizlar bu bayanı ilk defa simdi tesadüfen gördüm tuzlu su olayı hakkında pek açıklayıcı birsey bulamadım yapan fayda gören var mi
Bu ay deniyorum sifa Allahtan tuz vesileVala bende arkadaş sayesinde keşfetmistim. 1 ay yaptimt hafta 1 defa o ay hamile kaldım6 aydır deniyorduk olmuyordu. Ben ona bağladım. Hatta baya yazan oluyo tuzlu su yaptim hamilr kaldım diye.
YakmıyorYakar ayol o kadar tuz insanı.
esra ezmeci evli sevgilisi yazarsanız bile çıkıyor googleda, ben de duymuştum bu olayları. bana da çok samimi gelen birisi değil ya , böyle şeyler de bana pek bilimsel gelmiyor bu kadar basit değil yani o işler. Plasebo etkisi gibi, bir şey olacağına inandığından modu / enerjisi yükseliyo insanın bir miktar ve zincirin gerisi geliyor. Olay kişinin kendisinde bitiyor bence tuzda şekerde suda esra'nın formüllerinde falan değil bence.Nerden duydunuz? Çok şaşırdım, çünkü kendisi bu tarz ilişkileri hiç onaylamıyor gibiydi
Nerden duydunuz? Çok şaşırdım, çünkü kendisi bu tarz ilişkileri hiç onaylamıyor gibiydi