Esra ezmeci ve tuzlu su

Merhaba tuzlu suyu ilişkiden hemen öncemi yaptınız yoksa gündüz yapıp akşam mı beraberlik oldu yazarsanız sevinirim

Nasıl yaptınız tuzlu suyu peki gündüz mü yoksa beraberlikten öncemi yapıp sonramı beraber oldunuz

Nasıl yaptınız ilişkiden öncemi yoksa sonramı ben o kısmı anlamadım bide çapraz mı nasıl dödöktünüz
Ben 2 ay boyunca her duşa girdiğimde yaptım ama özellikle yumurtalama günü yapıp öyle yattım 1litre suya 2yemek kasigi tuz .sag omuzdan sol omuza doğru dokuyorsun diz dirsek koltuk altına dokuyorsun o kadar sonra çıkıyorsun

Peki tuzlu suyu beraberlikten sonramı döktünüz yoksa öncemi bende 4 aydır yapıyorum ama hala bişey olmadı

Ben bu tuzlu suyu bir ara çok yapıyordum. Adet düzensizliği yaptı bende sanırım. Hala düzene sokmak için uğraşıyorum. Ki çok düzenliydi benim adetim. O dönemde yaptığım tek farklı şey bu tuzlu suydu. Dişilikle alakalı olduğundan böyle şeyler de yapabilir diye düşünüyorum.

Bende tuzlu su yaptıktan sonra beraberlik olsun hamileyim.Kaçıncı hafta da ogrendiniz cinsiyeti acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…