-
- Konu Sahibi Pamukprensali
Evet canım ve yumurta takibi yaptım ovulasyon testiyleCanım merhaba sendemi tuzlu su ile gebe kaldin
Hayirli olsun, siz kaç günde bir yaptınız tuzlu su sadece yumurtlama gunu mu beraber olmadan önce falan miBugün öğrendim evet erkekmiş bebiş
Hm anladım canım hayırlı olsunEvet canım ve yumurta takibi yaptım ovulasyon testiyle
Henüz 8 haftayı yeni gectik 12 haftada falan belli olr sanırsam ama.ogreneyim ilk iş yazmak olacakSağlıkla alın kucağınıza inşallah genelde cinsiyeti erkek oluyor arasındaki bağı çözemedim ama sizinkinn cinsiyeti ne
Ben sadece yumurtlamaya yakın haftamda 2-3 kere yaptım okadarHayirli olsun, siz kaç günde bir yaptınız tuzlu su sadece yumurtlama gunu mu beraber olmadan önce falan mi
Ben 2ay boyunca yaptım hatta yumurtalama günü de yaptım bakalım öğrenince yazarımBen sadece yumurtlamaya yakın haftamda 2-3 kere yaptım okadar
Nasıl yaptınız ilişkiden öncemi yoksa sonramı ben o kısmı anlamadım bide çapraz mı nasıl döktünüzBen 2ay boyunca yaptım hatta yumurtalama günü de yaptım bakalım öğrenince yazarım
Nasıl yaptınız tuzlu suyu peki gündüz mü yoksa beraberlikten öncemi yapıp sonramı beraber oldunuzBende tuzlu su yapıyorum işyerinde kiler etrafımda dolaşıyor ilk zamanlar tuzlu su yaptıgın da etki yok sadece seni toparlıyor ben de en bariz belirtisi eşimin sperm sayısı düşüktü ve korunuyorduk geri çekme yöntemiyle yıllardır boyleydi ikinci ayda tuzlu suyu yaptıktan sonra birlikte olduk ve yine korunurken ben hamile kalmışım bu tuzlu su etkisi değilde ne ve ayrıca iki kızım var bu erkek ilginç gerçekten ama etkili
Ben 2 ay boyunca her duşa girdiğimde yaptım ama özellikle yumurtalama günü yapıp öyle yattım 1litre suya 2yemek kasigi tuz .sag omuzdan sol omuza doğru dokuyorsun diz dirsek koltuk altına dokuyorsun o kadar sonra çıkıyorsunNasıl yaptınız ilişkiden öncemi yoksa sonramı ben o kısmı anlamadım bide çapraz mı nasıl dödöktünüz
Peki tuzlu suyu beraberlikten sonramı döktünüz yoksa öncemi bende 4 aydır yapıyorum ama hala bişey olmadıBen 2 ay boyunca her duşa girdiğimde yaptım ama özellikle yumurtalama günü yapıp öyle yattım 1litre suya 2yemek kasigi tuz .sag omuzdan sol omuza doğru dokuyorsun diz dirsek koltuk altına dokuyorsun o kadar sonra çıkıyorsun
Peki tuzlu suyu beraberlikten sonramı döktünüz yoksa öncemi bende 4 aydır yapıyorum ama hala bişey olmadı
Ben gündüz duş alıp tuzlu suyu döküp akşama beraberlik oluyor yanlış mı yapıyorumÖnce de döktüm sonra da
Ben gündüz duş alıp tuzlu suyu döküp akşama beraberlik oluyor yanlış mı yapıyorum
Tamam teşekkür ederim bu sefer öyle yapimGece tuzlu suyla uyumaniz gerekiyor
Sagdan sola doğru omuzdan omuza ve dirsek koltuk altı diz arkasınaTamam teşekkür ederim bu sefer öyle yapimpeki tuzlu suyu tek sağ tarafıma yukardan aşağıya döksem olurmu
Bende tuzlu su yaptıktan sonra beraberlik olsun hamileyim.Kaçıncı hafta da ogrendiniz cinsiyeti acaba ?Bende tuzlu su yapıyorum işyerinde kiler etrafımda dolaşıyor ilk zamanlar tuzlu su yaptıgın da etki yok sadece seni toparlıyor ben de en bariz belirtisi eşimin sperm sayısı düşüktü ve korunuyorduk geri çekme yöntemiyle yıllardır boyleydi ikinci ayda tuzlu suyu yaptıktan sonra birlikte olduk ve yine korunurken ben hamile kalmışım bu tuzlu su etkisi değilde ne ve ayrıca iki kızım var bu erkek ilginç gerçekten ama etkili