-
- Konu Sahibi Pamukprensali
Bende yeni gordum daha ilk kez bu hafta yaptım haftada bir yapılıyomş . bide kitaplarını okuyacam faydası oluyomşKizlar bu bayanı ilk defa simdi tesadüfen gördüm tuzlu su olayı hakkında pek açıklayıcı birsey bulamadım yapan fayda gören var mi
MasAllah ya bende gebe kalmaya çalışıyorum ins bana da vesile olur saglikla kucaklayinBende tuzlu su yapıyorum işyerinde kiler etrafımda dolaşıyor ilk zamanlar tuzlu su yaptıgın da etki yok sadece seni toparlıyor ben de en bariz belirtisi eşimin sperm sayısı düşüktü ve korunuyorduk geri çekme yöntemiyle yıllardır boyleydi ikinci ayda tuzlu suyu yaptıktan sonra birlikte olduk ve yine korunurken ben hamile kalmışım bu tuzlu su etkisi değilde ne ve ayrıca iki kızım var bu erkek ilginç gerçekten ama etkili
Ay bende bu hafta yaptım ilk kez ins fayda eder şimdilik bi fark göremedimBende yeni gordum daha ilk kez bu hafta yaptım haftada bir yapılıyomş . bide kitaplarını okuyacam faydası oluyomş
Ya zaten sadece tuzlu su ne yapabılır kiAy bende bu hafta yaptım ilk kez ins fayda eder şimdilik bi fark göremedim
Ben aldım kargo bekliyorumYa zaten sadece tuzlu su ne yapabılır kiinanmak lazım bide davranıslatımızı gözden gevirmeliyız ben mesela daha olumlu yaklaşmaya çalışıyrm kitaplarını alsam bi bakcam ona da daha alamdm ama
Merhaba ,bende yapıyorum birkaç haftadır ama korunuyoruz simdi yumurtlama günüm tuzlu su ile duş alıp öyle mi olsun siz öyle mi denedinizBende tuzlu su yapıyorum işyerinde kiler etrafımda dolaşıyor ilk zamanlar tuzlu su yaptıgın da etki yok sadece seni toparlıyor ben de en bariz belirtisi eşimin sperm sayısı düşüktü ve korunuyorduk geri çekme yöntemiyle yıllardır boyleydi ikinci ayda tuzlu suyu yaptıktan sonra birlikte olduk ve yine korunurken ben hamile kalmışım bu tuzlu su etkisi değilde ne ve ayrıca iki kızım var bu erkek ilginç gerçekten ama etkili
Bende 2 3 kere yaptım bıraktım üşeniyorumHep yapicam yapicam dedim ama üşengeçlikten yapamadim bi turlu
Etkisini gordun mu devam ettin miYarin deniyorum ins bende ki isteğe de faydası olur
Ya normal tuzla mı yapılıyor bu ?Etkisini gordun mu devam ettin mi
Kaya tuzuYa normal tuzla mı yapılıyor bu ?
Bende yaptım hamileyim ama daha yeni sizin cinsiyet belli oldu mi acaba çünkü esra hanim erkek oluyor diyordu tuzlu su oluncaVala bende arkadaş sayesinde keşfetmistim. 1 ay yaptimt hafta 1 defa o ay hamile kaldım6 aydır deniyorduk olmuyordu. Ben ona bağladım. Hatta baya yazan oluyo tuzlu su yaptim hamilr kaldım diye.
Evet erkek benimdeBende yaptım hamileyim ama daha yeni sizin cinsiyet belli oldu mi acaba çünkü esra hanim erkek oluyor diyordu tuzlu su olunca
Ben yumurtlama olduğu gün tuzlu su yaptım ertesi gün yaptım sizde öyle mi yaptınız ama yerlesme kanamasi falan olmadı sizde oldu mu ben test yaptım silik çizgi var pazartesi kan vereceğimEvet erkek benimdeama ben yaparken erkek olacagini bilmeden yapmıştım şans
Evet istek arttırıyor bence de ama dişilik arttığı içinmiş öyle diyorBen daha geçen hafta yaptım, isteği arttırdı bende2.ye yapıyorum
Çok ilginç ya ama... Bugünden başlayım bende kaya tuzu ve su sicakmi olucakBenimde olmuyordu bende yumurtlama haftamda yaptım ve hamileyim 3 aylık :))) Cinsiyetiniz belli oldumu ? Tuzlu suyla gebe kalanların erkek bebek olur diyor genelde