Esra ezmeci ve tuzlu su

Bende tuzlu su yapıyorum işyerinde kiler etrafımda dolaşıyor ilk zamanlar tuzlu su yaptıgın da etki yok sadece seni toparlıyor ben de en bariz belirtisi eşimin sperm sayısı düşüktü ve korunuyorduk geri çekme yöntemiyle yıllardır boyleydi ikinci ayda tuzlu suyu yaptıktan sonra birlikte olduk ve yine korunurken ben hamile kalmışım bu tuzlu su etkisi değilde ne ve ayrıca iki kızım var bu erkek ilginç gerçekten ama etkili

Bende tuzlu su yapıyorum işyerinde kiler etrafımda dolaşıyor ilk zamanlar tuzlu su yaptıgın da etki yok sadece seni toparlıyor ben de en bariz belirtisi eşimin sperm sayısı düşüktü ve korunuyorduk geri çekme yöntemiyle yıllardır boyleydi ikinci ayda tuzlu suyu yaptıktan sonra birlikte olduk ve yine korunurken ben hamile kalmışım bu tuzlu su etkisi değilde ne ve ayrıca iki kızım var bu erkek ilginç gerçekten ama etkili
MasAllah ya bende gebe kalmaya çalışıyorum ins bana da vesile olur saglikla kucaklayin

Merhaba ,bende yapıyorum birkaç haftadır ama korunuyoruz simdi yumurtlama günüm tuzlu su ile duş alıp öyle mi olsun siz öyle mi denediniz

Vala bende arkadaş sayesinde keşfetmistim. 1 ay yaptimt hafta 1 defa o ay hamile kaldım😇😇 6 aydır deniyorduk olmuyordu. Ben ona bağladım. Hatta baya yazan oluyo tuzlu su yaptim hamilr kaldım diye.
Bende yaptım hamileyim ama daha yeni sizin cinsiyet belli oldu mi acaba çünkü esra hanim erkek oluyor diyordu tuzlu su olunca

Evet erkek benimde😂 ama ben yaparken erkek olacagini bilmeden yapmıştım şans 😂
Ben yumurtlama olduğu gün tuzlu su yaptım ertesi gün yaptım sizde öyle mi yaptınız ama yerlesme kanamasi falan olmadı sizde oldu mu ben test yaptım silik çizgi var pazartesi kan vereceğim

Benimde olmuyordu bende yumurtlama haftamda yaptım ve hamileyim 3 aylık :))) Cinsiyetiniz belli oldumu ? Tuzlu suyla gebe kalanların erkek bebek olur diyor genelde 😀

X