- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
-
- Konu Sahibi Pamukprensali
Boyle üzerimizdeki negatifligi filan alıyor mu sadece cinsellikle mi ilgili biesey buBen yaptım tuzlu su önerisini eşimde tek etki cinsel yaklaşım olduşuan yapmıyorum çünkü yasak
Ben de yapıyorum gördüm mü pek emin değilim:)Kizlar bu bayanı ilk defa simdi tesadüfen gördüm tuzlu su olayı hakkında pek açıklayıcı birsey bulamadım yapan fayda gören var mi
Nasil birsey anlatsanizBen yaptım tuzlu su önerisini eşimde tek etki cinsel yaklaşım olduşuan yapmıyorum çünkü yasak
Kadınsallığı artırıyor yada bende öyle oldu herhalde.. Tuzlu su yapınca insan rahatlıyor ama...Boyle üzerimizdeki negatifligi filan alıyor mu sadece cinsellikle mi ilgili biesey bu
Ya bu tugce isinsu gibi biri degil dmi ilk defa simdi gördüm bu bayanı başka boyutlarla ilgili birisi değil galiba dmiBen de yapıyorum gördüm mü pek emin değilim:)
Kitapları güzel ama bir de tülay kök ü öneririm
Su soğuk mu olcak bir de sadece sağ tarafa mi dokulcekKadınsallığı artırıyor yada bende öyle oldu herhalde.. Tuzlu su yapınca insan rahatlıyor ama...
Banyo veya duşunu alıyorsun banyodan çıkarken 1 litre suya 2 yemek kaşığı tuz döküp iyice eritip omzunun sağ tarafından döküyorsun çıkıp giyiniyorsun işte...
Ya bu tugce isinsu gibi biri degil dmi ilk defa simdi gördüm bu bayanı başka boyutlarla ilgili birisi değil galiba dmi
Bende bikac sefer yaptım eşim sanki biraz daha ilgili oldu , bilemiyorum yapan başkaları varsa yazsın emin olalımKizlar bu bayanı ilk defa simdi tesadüfen gördüm tuzlu su olayı hakkında pek açıklayıcı birsey bulamadım yapan fayda gören var mi
Banyo duş tan sonra 1 litre suya 2 yemek kaşığı tuz eritip sağ omuzdan aşağı döküp çıkıyorsun o kadar.Nasil birsey anlatsaniz
Oda sıcaklığı olacak tuzu erittikten sonra sıcak su eklenebilir biraz sağ omuzdan çarpraz dökülecek aşağı doğruSu soğuk mu olcak bir de sadece sağ tarafa mi dokulcek
Tesekkur ederim :)yok yok öyle değil bilimsel kaynakları varmış
Yarin deniyorum ins bende ki isteğe de faydası olurBende bikac sefer yaptım eşim sanki biraz daha ilgili oldu , bilemiyorum yapan başkaları varsa yazsın emin olalım
Cok tesekkur ederimOda sıcaklığı olacak tuzu erittikten sonra sıcak su eklenebilir biraz sağ omuzdan çarpraz dökülecek aşağı doğru
Ya aslında yapınca sanki benim de stres seviyem düşüyor o yüzden eşim de bana karşı daha bir ilgili oldu , bence bu tuzlu su bizdeki enerjiyi düzeltiyor haliyle eşlerimiz bu halimizi seviyor ve daha çok yakınlaşıyorlarYarin deniyorum ins bende ki isteğe de faydası olur
Sadece bu işe yaramiyordir ins ben negatifliklerden kurtulmak için düşündümKocayı eve bağlamak için kafasından aşağı tuzlu su mu döküyoruz
Benim stres zirvede en iyisi deniyim ins sifa olurYa aslında yapınca sanki benim de stres seviyem düşüyor o yüzden eşim de bana karşı daha bir ilgili oldu , bence bu tuzlu su bizdeki enerjiyi düzeltiyor haliyle eşlerimiz bu halimizi seviyor ve daha çok yakınlaşıyorlar