Esra ezmeci ve tuzlu su

Böyle şeyleri saçma bulan hadi ordan be diye tepki veren biri olarak bende çok şaşkınım 😂😂😂 cinsiyette erkek olursa dahada şok olucam🤣🤣 erkek bebek oluyomuş tuzlu suda. Haftaya 2 li testim var bakalım görebilicekmiyiz.
Buraya yazmayı unutma🤣 erkek bebiş belli🤣

Ya hanımlar saçmalamayın ya 🤣 Bilimsel kaynakları varmış topraklama yapıyormuş falan. Blimsel kaynak nerede, hangi makale hangi bilim adamları ne tür bir süreçte bulmuşlar bunu? Topraklama nasıl yapsın banyodaki bir gıdım tuzlu su? Adında var ya toprak, tuz koyunca nasıl vücudunuzda biriken elektrik toprağa aksın, ormanda banyo yapmadığınızı farzediyoruz tabi 🤭 Şunları YouTube'da evrim ağacına söyleyip Çağrının ciddi ciddi çıldırmasını izleyesim geldi şu an.

Bunun tek bir mantıklı açıklaması var: Plasebo etkisi. Beynimiz muhteşem bir organ. Eğer yaptığınız şeyin gerçekten ama gerçekten size bir etkisi olacağına inanırsanız beyniniz bunu yapar. Yani benim doğurganlığım artacak, işte artıyor, onun artmış bak bende yaptım kesin artacak diye düşünürseniz sürekli, beyniniz evet artıyorsa eğer gerekli işlemleri yapalım der,daha fazla hormon salgılar, yumurtaları uyarır, kan akışını arttırır ve bunu yapar. Yani keramet 2 gıdım tuzu ne hikmetse özellikle sağ omuzdan atmakta değil , beyninizde.

Kızlar selam yumurtlama döneminde yapacağım bende ama çok anlayamadım nasıl yapacağımı detaylı anlatır mısınız . Bide tek kendime yapacağım demi . Çünkü eşim kendine asla yaptırmaz da 😂 bide faydasını gören varmi

Kızlar selam yumurtlama döneminde yapacağım bende ama çok anlayamadım nasıl yapacağımı detaylı anlatır mısınız . Bide tek kendime yapacağım demi . Çünkü eşim kendine asla yaptırmaz da 😂 bide faydasını gören varmi
Banyodan önce bir litre ılık suya 2 yemek kaşığı tuz ekleyip karıştıracaksınız, banyonuz bittikten sonra sağ omuzdan sol çapraza doğru vücudunuza dökeceksiniz. Bu kadar.

Siz uyguladinizmi etkisi varmı ben gebelik için denemek istiyorum
Ben 2 3 defa uyguladım dişil enerjimi dengelemek için faydasını gördüm. Hem enerjim yükseldi hem isteğimi arttırdı. Ama gebelik için bir yorum yapamıyorum, arkadaşlar yazmış zaten. 😊

Bu kadına inanmıyorum pek bazı söylediği şeyler kafama yatmıyor ama tuzlu su insanın üzerindeki elektriği alır. Banyodan sonra ben varislerim için zaten normal suyla(oda sıcaklığında) vücudumu durularım. Bugün de ilk defa tuzlu suyla yaptım. İnanır mısınız elektriğin vücudumdan gittiğini hissettim. Birkaç dakika vücudum elektriklendi.

X