ESRA EROL VE MÜGE ANLI

polisin işini yapmadığı bir ülkede insanlar müge anlı da adalet aramak için tüm özel hayatlarını milyonlara meze yapacak şekilde sergilemek zorunda kaldıkları için o insanlar adına çok üzgünüm. çok yazık!
Esra Erol ise her programında rezillik levelini bir üste taşıyarak o seviyesiz ve ahlaksız programlardan milyonlar kazanarak bu ülkenin zenginleri arasına girmiş aşırı varoş bir televizyon figürü benim gözümde
ikisini de midem kaldırmıyor

Benim suçum mu ? Yalnız değilimdir illaki.
Sen kıskanıyordun madem neden başka kadınlara siz kıskanıyorsunuz diyip birde hakaret ediyorsun bu ne had bilmezlik kişi kendinden bilir işi demişler en iyi örnek de sizsiniz kıskanıyorsanız bulun birini rahatlayın haaa onların birden fazla erkekle olmasını kıskanıyorsunuz doğru iyi işler size

Ben hiçbirini takip etmem ama Müge'nin programında çok fazla gündeme gelmiş konulara baktığımda eşim izlediğim için sinirlenip sürekli yorum yapar. Esra Erolu izlemeye bende tahammül edemiyorum.

Ben izlemiyorum
Eşim iş yerinde izler eve gelince kisa videolarini açıp izler

Kalite olayı degil de ben sevmiyorum o yüzden izlemiyorum
Eşimin olayı da futbol seven insanlar gibi hem maçı izler hem özetini sonra da yorumları izlerler ya.. eşim de öyle bağımlı olmuş adam

İmza,kaşe,mühür.Ancak bu kadar güzel özetlenir.

Konudan bağımsız ama evlilik programlarını çocuklara zararlı ahlaka aykırı diye kaldırıp cinayet programı koymak da bizim ülkeye özgü bir şey olmalı.
Konu sahibi çocuğunuz varsa 1 yaşında bile olsa lütfen yanında bu programları açmayın, bu içerikler normalde gece 10 12'den sonra yayınlanması gereken içerikler, örneğin Tlc cinayet programlarını gece kuşağına koymuş ama bizde sabah kuşağı maalesef..

yok zaten akşam 9 gibi bebeğim uyur bnde evi toplarken bakıyorum zaten 1,5 yaşında oğlum var çalışıyorum

ilk kez bir eşin bağımlı olduğunu duyuyorum :)

Dışarıdan görünen entelektüel yüzümün arkasında bir varoş yatıyor maalesef ikisini de vakit bulunca izlerdim. Eşimden de hiç beklenmez ama o da benle izler fırsatı varsa, oturur yorum yapardı gerçi ben bu aralar içeriklere dayanamıyorum ya ipin ucu iyice kaçtı. Sinirlerim kaldırmıyor artık zap yaparken şöyle bir konu başlığına bakıp geçiyorum artık. Oradan medet uman insanlar, çırpınan anneler, kadınlar, erkekler ne bileyim kaçanlar göçenler bir şeyler. Çok mu izole yaşıyorum çok mu safım bilemedim her konu beni çok şaşırtıyor

Çevremde gördüğüm erkeklerin genelinde var bu. İzlemek hoşuna gider ama sorsan asla sevmez hanımı izlediği için mecbur kalmıştır izlemeye

Bi kaç gün bi izlemeyin bakalım eşiniz ne diyecek
Aynen öyle..
Bir bakmışsın kıyıda köşede, senin gormedigin yerde açıp YouTube'dan kaçırıldığı bölümleri izliyor.
Ama sorsan asla kabul etmez

Ya kuzum,eşimde evde olduğu zaman dalgasına açıyor ama Esra Erol'un sesini duymak bile çıldırtıyor beni,kadın Türkiye'nin sayılı zenginleri arasında biliyorsun bunu değil mi?Bir de Türkiye'nin en ünlü mafya babasının gelini kendisi.

konular gerçekten çok saçma izlerken her konuda hep aynı yorumu yapıyorum başını çooook duvara vurucan sen falan kopyala yapıştır sadece isimler değişiyo birde ahmet ile engelli bir kız vardı o beni sinir etmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…