Ne alaka şimdi ?Tamam da bu mantıkla diğer konularda da isteyen istediğini yapsın deyip kimse konu sahibine saldırmamalı.yorum istemiş arkadaş bizden ben de izleme diyorum. Sizin gibi mevzunun tatlı bir atışma odluğunu da düşünmüyorum.benim eşim ya da sevgilim inatla benim izlemek istemediğim bir şeyi, rahatsız olduğum bir programı izlerse ben çok kirılırım ve sinirlenirim şahsen. Mesela mankenlik kanalları falan var. Siz bir taraflarınızı da yırtsanız bir program için adam sizi yok saymiş oluyor.
Sen yorum yapmiyosun, hakaret ediyorsun, sizinde mi canınız cekiyo ne ya?Tamam da bu mantıkla diğer konularda da isteyen istediğini yapsın deyip kimse konu sahibine saldırmamalı.yorum istemiş arkadaş bizden ben de izleme diyorum. Sizin gibi mevzunun tatlı bir atışma odluğunu da düşünmüyorum.benim eşim ya da sevgilim inatla benim izlemek istemediğim bir şeyi, rahatsız olduğum bir programı izlerse ben çok kirılırım ve sinirlenirim şahsen. Mesela mankenlik kanalları falan var. Siz bir taraflarınızı da yırtsanız bir program için adam sizi yok saymiş oluyor.
Evet akşama ben de taze fasulye yapicamNe alaka şimdi ?
Kimse konu sahibine saldırmadı ayrıca .
Çevir kazı yanmasın
Siz demediniz mi “oradaki kadınlar kaç kişiyle beraber oluyorlar kıskanıyorsunuzdur “ diye benim tepkim bu sözünüze .
Siz böyle bir söz söyleme hakkını nerden buluyorsunuz ?
İşte adami rahatsiz edip duymamak için kulaklik takmaya mecbur etmek yerine kendimiz taksak daha iyi. Yani biz oyle yapiyoruz hiç tartişma olmuyor.
benm kulklığım yok
şu konuda göz ardı listeme eklediğim üye oldu o ne biçim bir konuşma ve bakış açısı ya , toplumda dışlamak gerek ki konuşmayı öğrenir belki.
Ne var ben kıskanıyorum olabilir diye yazdım.yanlış anlaşıldım.oradaki çirkin, sünepe, eğitimsiz kadınların bu kadar çok partner bulabilmesi zoruma gidiyor.yanlış anlaşıldım.Ne alaka şimdi ?
Kimse konu sahibine saldırmadı ayrıca .
Çevir kazı yanmasın
Siz demediniz mi “oradaki kadınlar kaç kişiyle beraber oluyorlar kıskanıyorsunuzdur “ diye benim tepkim bu sözünüze .
Siz böyle bir söz söyleme hakkını nerden buluyorsunuz ?
Eşinizin yerinde olsam hediye eder supriz yapardim.
İste bilincaltin konuşmaya başladıNe var ben kıskanıyorum olabilir diye yazdım.yanlış anlaşıldım.oradaki çirkin, sünepe, eğitimsiz kadınların bu kadar çok partner bulabilmesi zoruma gidiyor.yanlış anlaşıldım.
Haaa şöyle siz kendi bilinç altınızı dökün , diğer üyelere çamur atmayın.Ne var ben kıskanıyorum olabilir diye yazdım.yanlış anlaşıldım.oradaki çirkin, sünepe, eğitimsiz kadınların bu kadar çok partner bulabilmesi zoruma gidiyor.yanlış anlaşıldım.
Boş zamanım olsa ben de izleyeceğim
Bakalım ne var
Zevk sizin tercih sizin
Eşiniz de rahatsız oluyorsa diğer odada takılsın
Niye kıskanalım bu kadınları?Yaaa nasıl bu kadınları kıskanmıyorsunuz ? Kaç kişiyle birlikte oluyorlar.
Yaaa nasıl bu kadınları kıskanmıyorsunuz ? Kaç kişiyle birlikte oluyorlar.
Birçok kişiyle beraber olmak marifet gözüyle bakarsanız kıskanmanız gayet normal.Ne var ben kıskanıyorum olabilir diye yazdım.yanlış anlaşıldım.oradaki çirkin, sünepe, eğitimsiz kadınların bu kadar çok partner bulabilmesi zoruma gidiyor.yanlış anlaşıldım.
Herkesi kendin gibi sanmasan ne güzel olur.Ne var ben kıskanıyorum olabilir diye yazdım.yanlış anlaşıldım.oradaki çirkin, sünepe, eğitimsiz kadınların bu kadar çok partner bulabilmesi zoruma gidiyor.yanlış anlaşıldım.
Sen yorum yapmiyosun, hakaret ediyorsun, sizinde mi canınız cekiyo ne ya?
Benim suçum mu ? Yalnız değilimdir illaki.İste bilincaltin konuşmaya başladı
Ne dediğini anlamiyorumBenim suçum mu ? Yalnız değilimdir illaki.