ESRA EROL VE MÜGE ANLI

Dondurma yapacakmış bacım.
Evde dondurma yapacakmış.
Israrla soruyordu.
Hatta "bir firt da mi yok"şeklinde kasiyere diretiyordu.
İzlemek,öğrenmek iyi ama abartmamak da lazım geliyor hizu
Ahahhahayy evde dondurma ne ya astarı yüzünden pahalıya gelir bir kere. Ben o programdan çok şey öğrendim o ayrı ama. Eti güzel pişirme, taze makarnanin süper ötesi bir lezzet olduğu, pizza, hamburger falan fıstık ama bir fırt nitrojen için yalvaracak hâle gelmedik şükür

Hakaret etmedim ki çelişkili dedim.karşı olduğunuz şeyleri neden eğlenmek için izliyorsunuz dedim.

Galiba ilk defa böyle bir yorum yapacağım: aman Yarabbim nasıl büyük dertler var, kendi derdimden utandım şu an, gidip kendimi kanepeden aşağıya atıp geleceğim

Yapmayın Allah aşkına, yazı diliniz rahatsız edici, her cümle sonuna koyduğunuz yerlere yatarak gülen emoji daha rahatsız edici, bir de konunun bdv olmaması ultra rahatsız edici. Sanırım canınız sıkılmış sizin biraz.

Müge anlı neyse de, esra erol cidden sevimsiz bir kadın bence de izlemeyin.

Derdin büyüklüğü karşısında ne yorum yapacağımı şaşırdım. İnşallah çözersiniz

Helal olsun.nihayet normal biri çıktı.ben bile kendimden şüphe decektim az daha.yanınızda evladınız meraktan çocuk kimden çıktı anne diye sorarsa eğlencesine anlatırsınız artık.

Yine mankenli açıklık olayına getirmişsin. Özgüvenin yerlerde senin. Bir tarafını açarak ya da biriyle birlikte olarak onu elinde tutabileceğini düşünüyorsun. buna rağmen insanların giyimi hakkında fütürsuzca konuşabiliyorsun.
Sen de Esra Erol'luksun

Yarın öbür gün ben de çocuk kimden konusu açıp sizi eğlendireyim o zaman.hakaret edene de eğlenmene bak derim
Gerek yol onu da aldırırsın. Siz hakaret ediyorsunuz insanlara ama insanlar söyleyince mağdur edebiyatı yapıyorsunuz

Kesinlikle ben de sevmiyorum bizde tam tersi kocam sever allahtan tv bozuldu

O yüzden mi burada sevgili bulamıyorum diye konu açılıyor sürekli. Talep görmeyen erkek olduğu gibi kadın da var.

burada sevgili bulamıyorum diyenlerin kriterleri var çünkü. o programlarda bahsettiklerinizle bir tutmamalısınız.
kadının 5 çocuğu var kocası son çocuk için şüphelenmiş dna testi istiyor kadın diyorki şu doğduğunda sevgilim şuydu bu doğduğunda buydu hepsi için yapılsın dna testi bilmiyorum babaları kocam mı
bende diyorum ki böyle kadınları kıskanıyorsanız sokak adam dolu.

Kucuk yaşta evlenip, eşleri tarafindan sevilmeyen, 7-8 cocuk doğurup söz hakki olmayan kadinlarla ilgili konuşuyorduk bir konuda ve @Ferhans yine meydana çikip 7-8 cocuk dogurduklarina göre eşleri devamli cinsellik yaşiyorlar diye yorum yapip kiskanmişti. Boşuna şey yapmayin.

Millete ahlâk dersi verip doktor sevgilisini kapaklamak için hamile kalmaya çalışan üye değil mi?

Sen tek adamdan sıkılırım ben diyordun ya zaten Ferhans sen ol önünde duran mi var? Ama normal hayatlar yaşayan insanlara da uzaylı muamelesi yapma bir zahmet.
Ahlak bekçisi olmuş millere ahlak dersi veriyor. Nasıl bir kafa yapısı var ben çözemedim

Bu arada Esra Eroldakilerin bazilarinin kurgu olduğunu düşünüyorum ama Müge anlıdakilerin kurgu olduğunu dusunmuyorum. Senelerdir Mugeyi izlerim ilk çıktığı zamanlarda Çağla Tugaltay vs zamanlarindan beri. Artık çocuklar olduğu için geceleri tekrarını izliyorum genelde. Bu aralar sadece Fatma olayına bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…