- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
Sen esra izlemediğin için çok elitsin yaniO programlar benim de çok psikolojimi bozuyor.ben de kaç defa annemle teyzemle.kavga etmiştim bu yüzden.sırf bu programlar yüzünden evden kaçtım psikolojim altüst oldu.yıllarca psikolojik tedavi gördüm.gayet ciddiyim.böyle bilinçli, iyi niyetli, elit bir eş bulmuşsun saçma sapan bir program yüzünden adamcağızı uğraştırıyorsun.DNA testinden mi zevk alıyorsun Allah aşkına.milletin rezilliklerini izlemekten mi zevk alıyorsun? Milletin birbirinini nasıl aldatıp, şerefisizlik yaptığını, çoluğun çocuğun sefaletini izlemekten mi zevk alıyorsun ? Adama çok üzüldüm şu an bu tarz rezil programları izleyen bir eşi olduğu için. Keşke daha kaliteli zevkleri olan bir eşi olsaydı.bir de gelmiş burada destek bekliyorsunuz.
Valla yorumların çok gıcık ciddenEvet.hiç şaşmaz.zevk aldığınız tam olarak da bu anlattığım şeyler. Kaliteli bir zevk anlayışıysa söyleyin ? Zehra hanımın çocuğunun babası kimm ? Adaylar ahmet, mehmet, recep.... bu mu yani zevkiniz ? Iki yüzlü ahlak anlayışı diye tam da buna diyorlar işte.yakınının başına izle ayıpla ahlak sat.televizyonda eğlencesine izle yorum yap.
Yaaa nasıl bu kadınları kıskanmıyorsunuz ? Kaç kişiyle birlikte oluyorlar.
Kıskanmıyor musunuz o kadınları, her gün birileri ile birlikte oluyorlar diyor. Sonra da namus bekçisi diyor burdakilere ahahahaBı de şey dicem böyle roman var biliyor musun kitap hani sayfaları var bunlarında farklı konuları oluyor cinayet polisiye, aşk, dram vs. Onları okuyanlarda mi namus abidesi oluyorlar bı anlat hele nasil bişey bu namus abidesi. Böle heykel gibi i.p.ne gibi bişey mi
Bu ve benzerleri hep vardı aslında.O programlara çıkan kişiler çocukken o programlar yoktu değil mi? Yani programda görüp yapmadılar o olayları. İnsanlar birşeyler izler ya da okur ya da şahit olur. Kimisi ders çıkarır, meyilli olanlar özenir belki. Bizim toplum sanki çok ahlakli da programlar bozuyor. meğer Anadolu'da o küçücük köylerde neler yaşanıyormus. Bizde saf saf o köy bizim köyümüzdur deyip duruyorduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?