ESRA EROL VE MÜGE ANLI

Sen esra izlemediğin için çok elitsin yani

Valla yorumların çok gıcık cidden

Esra'yı izlemem ama Müge'yi seviyorum, bölüm olarak izlemem ama kısa videoları nadiren izlerim. Esra'yı kaynanam izliyor bazen denk geliyorum ağzım açık kalıyor ahhahaha

Kıskanmıyor musunuz o kadınları, her gün birileri ile birlikte oluyorlar diyor. Sonra da namus bekçisi diyor burdakilere ahahaha

Bu ve benzerleri hep vardı aslında.
Mesela sıcak saatler, mesela flash tv de ki gerçek kesitler vs tarzı programlar hep vardı yani. Ve evet toplum televizyon aracılığı ile özellikle 25. kare tekniği ve subliminal mesaj yöntemiyle iflah olmaz şekilde dejenere edildi.
Bu tarz programların ahlaksızlıkları ağızlarından salyalar akıtarak çok matah bir şeymiş gibi servis etmelerini ve bizim de onlara prim veriyor olmamıza ve bu tür yayınların ne yazık ki anormalleri aşıştıra alıştıra normalleştiriyor olmasını eleştirdim. Benim fikrim bu keyfiniz nasıl isterse o şekilde hareket edebilirsiniz. Benim tercihim izlememektir ve çocuğumu da mümkün olduğunca bu tarz şeylerden korumaktır. Bu tür şeyleri izlemektense belgesel izlemeyi daha zevkli ve doğru buluyorum ben. Başkalarının rezilliklerini çıtır çerez eşliğinde izleyemiyorum ne yazık ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…