ESRA EROL VE MÜGE ANLI

ahhahah bende bikaç haftadırtelefondan gerçek kesit açmadan mutfaga giremiyom çok zevk veriyo o saçmalığı izleyerek yemek bulaşık işlerini halletmek erkekler bizim gibi bakmıyor olaylara o yüzden onlar bu türk kaos ihtiras olaylarından kaçıyolar sıkılıyolar. adamda işten gelince bi keyfim var bu saçmalıklarımı izlicem diye düşünüyodur haklıda aslında. bence sizde mutfakta telefondan açın diğer işleri hallederken tvden açmanıza gerek yok. bende sevmedigim bişeyi izlemek zorunda kalsam aşırı sinir olurum. izlemeye alışacağını hiç sanmıyorum sadece emekli evden ayrılmayan dayılar sıkıntıdan bir süre sonra alışıp izliyolar bazen ahhaha

En son karısı kalamar, portakal, nohut falan yedirmeyen bir adam gelmişti onda koptum

geçenlerde karısını doğum gününde esra erola götüren vardı dedim bak ne kocalar var gerçekten bunu mu istiyon yani diyo

Biliyorum canım bilmez miyim. Zaten başımıza hanım ağa kesildi ya iyice. Evlenme programları iyiydi ya kimseye zararı yoktu. Bu yeni formatlar çok daha fena bence.

Onur Büyüktopçu zamanı güzeldi. Yeni sezonunu hiç sevmedim. Yoksa çok izliyordum. Şimdi dört gözle masterchef'i bekliyorum
Şu masterchef'de de danilo'yu sevemedim ben.
Böyle bir olmadı,sırıttı sanki Hazer'den sonra :/
Ama bizi kotu etkiliyor :/
Sıvı nitrojen soran duymuştum ben markete

Şu masterchef'de de danilo'yu sevemedim ben.
Böyle bir olmadı,sırıttı sanki Hazer'den sonra :/
Ama bizi kotu etkiliyor :/
Sıvı nitrojen soran duymuştum ben markete
Evet o konuda Danilo'ya ben de kırgınım. Hazer şef daha iyiydi. Ama olsun. Sıvı nitrojenle ne yapacakmış Allah Allah

Türkiye yabancılar için bir cennet,İtalya'da adını sanını kimse bilmiyordur ama burada iyi cukkaladi parayı.
Yahu Elin oğlu diye bir program vardı.
Atv'deydi galiba.Bunlar oradan yürüdü.
Doğru söze ne denir.
Belkide ülkesinde asgari ücret alıp,bir pizzacida hayatına devam edecekti.
Ne taninacakti,ne bilenecekti.
Allah işte bacim,yürü ya kulum deyince olay bitiyor

Bir iki hafta çok çok uyuz tiplere denk geldim bu ne la nereden toplamışlar bunları diye sinirim zıpladı izlemedim sonra
Ya zaten programın formatı o,illa sivri bir iki tip oluyor.Başka türlü herkes paşa paşa yemeklerini yiyip,birbirlerine dalaşmasalar kim izler ki o programı yıllardır.Bu arada Terkos Hasan vardı onu hâlâ unutamıyorum.

Evet o konuda Danilo'ya ben de kırgınım. Hazer şef daha iyiydi. Ama olsun. Sıvı nitrojenle ne yapacakmış Allah Allah
Dondurma yapacakmış bacım.
Evde dondurma yapacakmış.
Israrla soruyordu.
Hatta "bir firt da mi yok"şeklinde kasiyere diretiyordu.
İzlemek,öğrenmek iyi ama abartmamak da lazım geliyor hizu

O program baya keyifliydi ama izliyordum ben,adamda tip var,eee sempati de var,sonra yürüdü gitti işte.Ben Japon'u çok beğeniyordum.

Uyuzlugun da bir adabı var ayol. Doğal olacak mesela. Bu tipler çok zorlama aleni cast'tı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…