ESRA EROL VE MÜGE ANLI

Haaa şöyle siz kendi bilinç altınızı dökün , diğer üyelere çamur atmayın.

Ayrıca söylemeden de geçemeyeceğim .
Nesini kıskanıyorsunuz ?
Bir çoğu iki lafı bir araya getirip , cümle kuramıyor , eğitim deseniz yok, kendini geliştirme deseniz o da yok , oradan oraya savruluyor.
Buldukları partnerlerde üç aşağı beş yukarı kendi gibiler.
Nesini kıskanıyorsunuz merak ediyorum .
valla kıskanılacak neleri var düşündüm de 1 özellik bulamadım

Şu hakaret eden tipler, siz hep belgesel, bilimsel konuların konuşulduğu sohbetler izleyip klasik müzik mi dinliyorsunuz? O kadar ayrı bir noktadaysanız peki burada, bdvde ne işiniz var? Burası da kaynana, elti, görümce dolu yani, niye buradasın o zaman? Sanat mı konuşuluyor şu an burada? ahshs

İnsanlar bazen sadece bomboş şeyleri fonda dinlemek için dahi açabilirler dolu bir günün ardından. Amber ve Johnny davası süresince, davadan kesitlerle üzerine yorumlar yapan, hukuk sistemlerimizi karşılaştıran (Jüri sistemini anlattılar o rezilliklerin arasında, konuk olan avukatlar, cillop gibi bilgi) drama kanallarını açıp, fonda dinleyerek resim yaptım geçtiğimiz haftalarda. Al buyur, Müge Anlı'da, Esra Erol'da işlenesi bir konu bakarsan, yatağa sıçmasına kadar iddia edildi kadının, fotoğraflarıyla. Ne rezil bir dava, evliliklerinin her santimetrekaresi döküldü, deşildi.

Tüm dünyanın konuştuğu, gündemdeki bir konu oldu, izleyip haberini almayanlar azınlık kalmıştır da, şimdi şu toksik evliliğin, bilmem nerenin köyünde yaşayan Hatçe bacının saçma evliliğinden çok mu farkı var bakarsan? Ama Hatçe bacı, Müge Anlı filan dendi mi "Ayy varoş, zevkinize şey ediiim" :)) Benzer dramalar, hayatın her yerinde, benzer ama apayrı hikayeler, sarmallar; insana dair kuytu hikayeler... Kimi izler, kimi arkada bir ses olsun diye dinler, hayatı çok sakindir, merak eder insanlar neler yaşıyor diye.

Esra Erol'dan hazzetmem, programı yönetimi de hoşuma gitmez, yapmacık da gelir, çaktırmadan reytinge de oynar; öyle "Esra ablanızz, üzülüyorum analara" olayları filan ı-ıh almayayım, vasat ama vaktinde izledim ki fikir edindim, izledim, beğenmedim, geçtim. Benim tercihim olmadı diye niye izleyene rezil filan demeye getireyim? Müge Anlı ise apayrı bir klasmanda bence, bazı yönlerden hazzetmiyorum ama program işleme çizgisini beğeniyorum. Aynen tvden değil, ilgimi çeken konusu olursa youtube'dan izliyorum.

Mesela Müge Anlı-Palu Ailesi, herkes izlemeli, izlemeyen kalmamalı; çok büyük dersler çıkarılası bir konuydu o din istismarına açık insanlar için. Hadi biz bilinçliyiz izliyoruz şaşıyoruz, o bilinç seviyesinde olmayanlar da izliyor ve kapan kapıyor, bu yönlerden de faydalı bir program.

İzlemiyorsan sen izleme de, izleyene niye hakaret ediyorsun?

Ne var ben kıskanıyorum olabilir diye yazdım.yanlış anlaşıldım.oradaki çirkin, sünepe, eğitimsiz kadınların bu kadar çok partner bulabilmesi zoruma gidiyor.yanlış anlaşıldım.

sizde bulabilirsiniz.
isteyen herkes bulabilir.
kıskanmanıza gerek yok sokaklar erkek dolu.

Esra Erol'u hiç izlemedim. Bi şu "ben bu yaşta dul kalmam" diye bağıran kızı sosyal medyada görmüştüm😀
Müge Anlı'yı izliyorum bende akşam bulaşıkta😂 ve inanamıyorum.. hele oraya çıkan köyde yaşayan insanların hepsinin elinin başkasının cebinde olmasını ağzım açık izliyorum.
Yalnız bir ara tamamen izlemedim 1 seneyi geçkin bir süre. Bir kadınıncağızın evine girmişti birisi (olayı açıp kimsenin psikolojisini bozmayayım) ve bütün sesleri verdiler tvde. Ben o kadar ağladım ve günlerce kendime gelemedim ki. Bir daha da izlemedim. Şimdi beni etkileyecek bir şey varsa direkt kapatıyorum.
Eşim de bazen izleme bak etkileneceksin diyor, bazen anlatıyorum yorum yapıyoruz🫣

Esra Erol'u hiç izlemedim. Bi şu "ben bu yaşta dul kalmam" diye bağıran kızı sosyal medyada görmüştüm😀
Müge Anlı'yı izliyorum bende akşam bulaşıkta😂 ve inanamıyorum.. hele oraya çıkan köyde yaşayan insanların hepsinin elinin başkasının cebinde olmasını ağzım açık izliyorum.
Yalnız bir ara tamamen izlemedim 1 seneyi geçkin bir süre. Bir kadınıncağızın evine girmişti birisi (olayı açıp kimsenin psikolojisini bozmayayım) ve bütün sesleri verdiler tvde. Ben o kadar ağladım ve günlerce kendime gelemedim ki. Bir daha da izlemedim. Şimdi beni etkileyecek bir şey varsa direkt kapatıyorum.
Eşim de bazen izleme bak etkileneceksin diyor, bazen anlatıyorum yorum yapıyoruz🫣
ay kız hangi olay o

Offfffff harbiden bu hayatta ki tek derdiniz erkeklerin bakmasi ve cinsellik. Herkesi de kendiniz gibi saniyorsunuz.
Kendi hayatı Müge anlının programı gibi olduğu için izleme gereği duymuyordur. Hayatı, kadınları çekememe üzerine kurulu. Elit diyor birde kendine, elit görmesek :işsiz:

Valla hayatımda Müge Anlı'daki kadınları kıslanıyorum diyen birini daha görmem herhalde. Öyle adam bulmak için sadece kapının önüne adım atmanız falan yeterli. Ahlaksız yapmak için sizi tutan ne ki, özeniyosanız.
Valla ülke kocaman bir Müge Anlı şovu. Kendimce zaten hayatın gerçekleriyle yaşıyoz bi de ondan dinlemiyim diye izlemiyorum ama bunlar var yani. İzlemeyen entelektüel falan da olmuyor, sadece izlememiş oluyor. Etkilenip etkilenmediğinize de siz karar verirsiniz, ona neymiş.

Offfffff harbiden bu hayatta ki tek derdiniz erkeklerin bakmasi ve cinsellik. Herkesi de kendiniz gibi saniyorsunuz.
Müge Anlı'ya çıkan kadınlar ya şiddet görüyor, ya sevgilisini öldürtüyor, ya çocuğunu bebekken bırakmış oluyor. Neyini kıskanacakmış anlamadım😂 sanki güzellik yarışması.

O programlar benim de çok psikolojimi bozuyor.ben de kaç defa annemle teyzemle.kavga etmiştim bu yüzden.sırf bu programlar yüzünden evden kaçtım psikolojim altüst oldu.yıllarca psikolojik tedavi gördüm.gayet ciddiyim.böyle bilinçli, iyi niyetli, elit bir eş bulmuşsun saçma sapan bir program yüzünden adamcağızı uğraştırıyorsun.DNA testinden mi zevk alıyorsun Allah aşkına.milletin rezilliklerini izlemekten mi zevk alıyorsun? Milletin birbirinini nasıl aldatıp, şerefisizlik yaptığını, çoluğun çocuğun sefaletini izlemekten mi zevk alıyorsun ? Adama çok üzüldüm şu an bu tarz rezil programları izleyen bir eşi olduğu için. Keşke daha kaliteli zevkleri olan bir eşi olsaydı.bir de gelmiş burada destek bekliyorsunuz.
Bence siz tekrar tedaviye başlayın :işsiz:

Ne var ben kıskanıyorum olabilir diye yazdım.yanlış anlaşıldım.oradaki çirkin, sünepe, eğitimsiz kadınların bu kadar çok partner bulabilmesi zoruma gidiyor.yanlış anlaşıldım.

Konulariniz ve yorumlariniza denk geliyorum ve gercekten kadin-erkek iliskilerine karsi cok saglikli olmayan bir bakis aciniz oldugunu dusunuyorum. Hic fark ettiniz mi bunu?

Partner bulmak da bir kadin icin zor degil, dogada her zaman disi secer. 27 yasinda evlendim oncesinde de istedigim surece hep hayatimda birileri oldu, bazilari iyi bazilari kotu tecrube oldu tabii her iliski peri masalina donmuyor.

Bizde eşimle izliyoruz 🤣 gerçi bu ara ben gündüz oğlum uyurken yemek yapıyorum o ara izliyorum ikisini de parça parça 🤣 akşam eşimle Netflix izliyoruz o olmadan önce birlikte akşam izlerdik

valla yakınımın başına gelse banane her koyun kendi bacağından hesabı :KK70: gülmek için arada iş stresini atmak için çok iyi bile diyebilirim
Çok yorum yapmak istediğim bir konu değil ama bu yoruma şaşırdım.
Genelde saçma sapan dramların işlendiği (gerçekliğini çok bilmiyorum) olaylar trajikomik olabilir ama pek eğlenilecek ve stres atılacak şeyler değil kanımca. Arada bir haberlere düştüğünde görüyoruz.
Tamamen ahlaksızlık ve pisliğin zirveye konduğu, iştahla ve "bebek kimden az sonra az sonra" diye diye servis edildiği bu tarz programlardan kaçınılmalıdır.
Bilinç altı dediğimiz şey bu tarz programlardan ciddi anlamda zarar görüyor ve toplum dejenere ediliyor. Özellikle evinizde çocuklarınız varsa pür dikkat izlemeseler bile bu tarz şeyleri kah duyumsayarak kah arada bir göz atarak aşina olup artık kafalarında bilinç altlarında o ahlaksızlıkları normalleştirebiliyorlar.
Stres atmak için kaliteli komedi yapımlarını tercih etmeniz sizler için eminim daha yararlı olacaktır.

Bu tarz programların izlenerek pirim verilmesi ne yazık ki toplumumuz için yaptığımız en kötü şeylerden biridir.

müge anlıyı arada izledikçe ve gördükçe hiç ahlaksızlıkları normalleştirmedim onu izleyip normalleştirenin aklından da şüphe ederim kim izleyip bende şu adama kaçayım çocuk yapayım bak kadın nasıl da güzel rezil oldu adamda ne ahlaksızmış kendime aynısından bulayım derki ? tam tersi ders çıkarılacak konular ,kaçınılması gerektiğini sonunda mutlaka sıkıntı yaşanacağını gösteriyor neresi normalleştiriliyor aksine ne kadar rezillik olduğu gösteriliyor , ona gelene kadar ne filmler diziler var asıl normalleştiren.

X