Şu hakaret eden tipler, siz hep belgesel, bilimsel konuların konuşulduğu sohbetler izleyip klasik müzik mi dinliyorsunuz? O kadar ayrı bir noktadaysanız peki burada, bdvde ne işiniz var? Burası da kaynana, elti, görümce dolu yani, niye buradasın o zaman? Sanat mı konuşuluyor şu an burada? ahshs
İnsanlar bazen sadece bomboş şeyleri fonda dinlemek için dahi açabilirler dolu bir günün ardından. Amber ve Johnny davası süresince, davadan kesitlerle üzerine yorumlar yapan, hukuk sistemlerimizi karşılaştıran (Jüri sistemini anlattılar o rezilliklerin arasında, konuk olan avukatlar, cillop gibi bilgi) drama kanallarını açıp, fonda dinleyerek resim yaptım geçtiğimiz haftalarda. Al buyur, Müge Anlı'da, Esra Erol'da işlenesi bir konu bakarsan, yatağa sıçmasına kadar iddia edildi kadının, fotoğraflarıyla. Ne rezil bir dava, evliliklerinin her santimetrekaresi döküldü, deşildi.
Tüm dünyanın konuştuğu, gündemdeki bir konu oldu, izleyip haberini almayanlar azınlık kalmıştır da, şimdi şu toksik evliliğin, bilmem nerenin köyünde yaşayan Hatçe bacının saçma evliliğinden çok mu farkı var bakarsan? Ama Hatçe bacı, Müge Anlı filan dendi mi "Ayy varoş, zevkinize şey ediiim" :)) Benzer dramalar, hayatın her yerinde, benzer ama apayrı hikayeler, sarmallar; insana dair kuytu hikayeler... Kimi izler, kimi arkada bir ses olsun diye dinler, hayatı çok sakindir, merak eder insanlar neler yaşıyor diye.
Esra Erol'dan hazzetmem, programı yönetimi de hoşuma gitmez, yapmacık da gelir, çaktırmadan reytinge de oynar; öyle "Esra ablanızz, üzülüyorum analara" olayları filan ı-ıh almayayım, vasat ama vaktinde izledim ki fikir edindim, izledim, beğenmedim, geçtim. Benim tercihim olmadı diye niye izleyene rezil filan demeye getireyim? Müge Anlı ise apayrı bir klasmanda bence, bazı yönlerden hazzetmiyorum ama program işleme çizgisini beğeniyorum. Aynen tvden değil, ilgimi çeken konusu olursa youtube'dan izliyorum.
Mesela Müge Anlı-Palu Ailesi, herkes izlemeli, izlemeyen kalmamalı; çok büyük dersler çıkarılası bir konuydu o din istismarına açık insanlar için. Hadi biz bilinçliyiz izliyoruz şaşıyoruz, o bilinç seviyesinde olmayanlar da izliyor ve kapan kapıyor, bu yönlerden de faydalı bir program.
İzlemiyorsan sen izleme de, izleyene niye hakaret ediyorsun?