ESRA EROL VE MÜGE ANLI

müge anlı gerçekten üzdüğü için izleyemiyorum ama esra erol en azından kafama takıp üzüleceğim bir yer değil
Müge Anlı bu ülke için gerçekten önemli bir değer. Geçen sene final yaptığında aydınlattığı faili meçhul cinayetlerin sayısını vermişti. Görgü tanıkları da bağlanıyor. “Şurda şunu gördüm” diye. Ben kendisine, etkisine hayranım. ❤️

Müge Anlı bu ülke için gerçekten önemli bir değer. Geçen sene final yaptığında aydınlattığı faili meçhul cinayetlerin sayısını vermişti. Görgü tanıkları da bağlanıyor. “Şurda şunu gördüm” diye. Ben kendisine, etkisine hayranım. ❤️
bende müge anlının nokta atışı söylediği sözlere hayranım hiç çekinmeden lafı oturtmasına :KK70:

Çevremde gördüğüm erkeklerin genelinde var bu. İzlemek hoşuna gider ama sorsan asla sevmez hanımı izlediği için mecbur kalmıştır izlemeye

Bi kaç gün bi izlemeyin bakalım eşiniz ne diyecek😜

O programlar benim de çok psikolojimi bozuyor.ben de kaç defa annemle teyzemle.kavga etmiştim bu yüzden.sırf bu programlar yüzünden evden kaçtım psikolojim altüst oldu.yıllarca psikolojik tedavi gördüm.gayet ciddiyim.böyle bilinçli, iyi niyetli, elit bir eş bulmuşsun saçma sapan bir program yüzünden adamcağızı uğraştırıyorsun.DNA testinden mi zevk alıyorsun Allah aşkına.milletin rezilliklerini izlemekten mi zevk alıyorsun? Milletin birbirinini nasıl aldatıp, şerefisizlik yaptığını, çoluğun çocuğun sefaletini izlemekten mi zevk alıyorsun ? Adama çok üzüldüm şu an bu tarz rezil programları izleyen bir eşi olduğu için. Keşke daha kaliteli zevkleri olan bir eşi olsaydı.bir de gelmiş burada destek bekliyorsunuz.
Aykırı davrananların nasıl sonuçlar yaşadığını görüp bilip, evden kaçmanın sebebi,
O programı izlediğin için değilde olayları yanlış değerlendirip, muhakeme kuramıyor olmandan kaynaklı olabilir mi?

Benim kafam kaldirmiyor car car car devamli bağriş biri kendini yirtiyor, biri yerde yuvarlanir, annem gelince izliyor kirk yilda bir. Kesinlikle evin içinde saatlerce milletin bagirişini acip dinlemem olumlu etkilemiyor beni.

Eşim esra erol açsa kulaklik taktirirdim asla sesli izletmezdim.
Benim sevmedigim muzik tarzlarini dinlerken kulaklik takar eşim mesela. Eşim rahatsiz olursa ben de kulaklik kullanirim bazen.
Birbirine biraz saygili olmak lazim.

Akşam yemek yaparken müge izliyordum son dönemde iyice cozuttu, saçma yorumlar yapmaya başladı. Onu bıraktım sayılır, sırayla Esra, fulya, serap, Didem izliyorum 🤣 atlaya atlaya, iş yaparken, oyun oynarken falan 🤣

Çevremde gördüğüm erkeklerin genelinde var bu. İzlemek hoşuna gider ama sorsan asla sevmez hanımı izlediği için mecbur kalmıştır izlemeye

Bi kaç gün bi izlemeyin bakalım eşiniz ne diyecek😜
:KK70: umrunda olmuyo baba dizisi izliyordum baştan sona bakamadım 2 hafta hiç esra erola sezon finaline gelince kaldığım yerden devam ettim :KK70: gene mi başladın diyo

Benim kafam kaldirmiyor car car car devamli bağriş biri kendini yirtiyor, biri yerde yuvarlanir, annem gelince izliyor kirk yilda bir. Kesinlikle evin içinde saatlerce milletin bagirişini acip dinlemem olumlu etkilemiyor beni.

Eşim esra erol açsa kulaklik taktirirdim asla sesli izletmezdim.
Benim sevmedigim muzik tarzlarini dinlerken kulaklik takar eşim mesela. Eşim rahatsiz olursa ben de kulaklik kullanirim bazen.
Birbirine biraz saygili olmak lazim.
zaten sıkılıyo kulaklık takıp çok güzel hareketler izliyo

Akşam yemek yaparken müge izliyordum son dönemde iyice cozuttu, saçma yorumlar yapmaya başladı. Onu bıraktım sayılır, sırayla Esra, fulya, serap, Didem izliyorum 🤣 atlaya atlaya, iş yaparken, oyun oynarken falan 🤣
:KK70: AYNI bn bende oyun oynarken arka planda dinliyorum anca bi aksiyon olduğunda geliyom

bende denk gelirse veya ilgimi çeken bir konu olursa bakıyorum ama sürekli izlediğim zaman etkilendiğimi hissettim özellikle Esra Erol'da çok garip insanlar var bazen kim kimin neyi oluyor diye kafam karışıyor. müge anlı da insana dedektifçilik oynatıyor, çok önemsemezsen kafa dağıtmalık programlar.

bende denk gelirse veya ilgimi çeken bir konu olursa bakıyorum ama sürekli izlediğim zaman etkilendiğimi hissettim özellikle Esra Erol'da çok garip insanlar var bazen kim kimin neyi oluyor diye kafam karışıyor. müge anlı da insana dedektifçilik oynatıyor, çok önemsemezsen kafa dağıtmalık programlar.
zaten maksat gülüp kafa dağıtmak :)

arada bir ilgimi çeken olay olduğunda (instagramda karşıma çıkıyor o olay) müge anlıyı izliyorum
esra erola hiç bakmadım m.ö 300 lü yıllarda zuhal topal vardı ona da hiç bakmadım ama reklamlarda anlıyordum içeriğinin ne olduğunu

Boş zamanım olsa ben de izleyeceğim
Bakalım ne var

Zevk sizin tercih sizin
Eşiniz de rahatsız oluyorsa diğer odada takılsın

Bilinçaltınız bu olayları siz yaşıyorsunuz diye algılıyor yalnız. Bilinçaltı aynı zamanda organları yönettiği için sizi koruna adına hasta edebilir. Uzun konular, seyretmeyin derim başka bir şey demem.

Müge Anlı yı arada denk geldikçe izliyorum.
Esra yı izlemiyorum.

Benim tepkim programa değil isteyen istediğini izlesin banane , benim tepkim ne yazdığını bilmeyen , had ve hudud bilmeyen sana.
Tamam da bu mantıkla diğer konularda da isteyen istediğini yapsın deyip kimse konu sahibine saldırmamalı.yorum istemiş arkadaş bizden ben de izleme diyorum. Sizin gibi mevzunun tatlı bir atışma odluğunu da düşünmüyorum.benim eşim ya da sevgilim inatla benim izlemek istemediğim bir şeyi, rahatsız olduğum bir programı izlerse ben çok kirılırım ve sinirlenirim şahsen. Mesela mankenlik kanalları falan var. Siz bir taraflarınızı da yırtsanız bir program için adam sizi yok saymiş oluyor.

X