mügeyi en son izlediğimde küçük kayıp bir kız çocuğu arıyordu ailenin umursamazlığı beni çok üzmüştü o yüzden izlemeyi bıraktım kaldıramadım onu ama esra eroldaki olayları dalgaya alaildiğim için izliyoruumesra erol gelin damat tanistirike birilerini baristirirken bazilari kurguydu biliyorim suan izlemiyorum ama mige anli kesinlikle kurgu devgil :))
Yaaa nasıl bu kadınları kıskanmıyorsunuz ? Kaç kişiyle birlikte oluyorlar.çarşambaya kadar izledim nurayla atışıyordu kocası ama youtubede gördüğüm parça videolarda o ali her önüne gelene asılırmış şengüle üzülemedim
İnsan evde de olsa eğlenmek istiyor ya eşiyle oturup TV dedikodusu yapmak da güzelEksik olma arkadaşım.
Tatlı olan sensin, bizimkisi can sıkıntısı.
Evden çıkabilsek belki farklı aktiviteler yaparız da sürekli evde olunca bunlara sarıyoruz ne yapalım?
vakit kalmamıştır tabi ben de oğlumu uyutur öle izlerim akşambekarken izin günleri kahvalti programimdi müge anlı.
evlenipde kızım doğduktan sonra bir daha izlemedim
Sen bı yavaş gelseneYaaa nasıl bu kadınları kıskanmıyorsunuz ? Kaç kişiyle birlikte oluyorlar.
Derdine kurbanKızlar merhaba,
ben genelde çalıştığım için akşam yemek yaparken yada etrafı toplarken youtube dan esra erol ve müge anlı izlerimeşim de sürekli izleme şunları kurgu hepsi psikolojini bozuyorsun diye bıkmadan usanmadan aynı şeyleri söyleyip duruyo sen onları izliyon diye senle beraber mecbur bende izliyorum diye söyleniyor bi gün geliyo konudaki bir olaya beraber küfrediyoruz bende diyorum nihayet şikayet etmiyo beraber izleyip sövüyoz ertesi gün gene aynı var mı izleme diye günlük nutuk çeken eş sadece benimki mi böyle yaaaa bi esra erol keyfim var söylene söylene içine ediyo izlediğimden de bişey anlamıyorum programı izliyorum konulara yorum yapıyo sinir ediyo beni
Nasıl yani?Yaaa nasıl bu kadınları kıskanmıyorsunuz ? Kaç kişiyle birlikte oluyorlar.
Bu olayları izleyip zevk alanlar namus abidesi kesilecek şimdiNasıl yani?
İnsanın ağzından çıkanı biraz kulağı duyar .Yaaa nasıl bu kadınları kıskanmıyorsunuz ? Kaç kişiyle birlikte oluyorlar.
akşamları evi beraber topluyoruz orada mecbur dinliyor kulaklıkla bişeyler izler sonra ben son ses açtığım için duyuyo aynı odadaKocan çalışmıyor mu ?
Nasıl yemek yaparken veya temizlik yaparken denk geliyor ?
Sürekli akşamları mi izliyorsun ?
Telefonuna baksın misal Esin..
Oradan izlesin arzu ettigini.
Yok mu telefonu ?
Bence alttan alttan izlemek istiyor yoksa izlemeyecek adam 2 konuşur,sonrasında kalkıp gider.
İmece usulü neden sovuyorsunuz ben onu çözemedim
Sen bunların programını izliyorsun 3 saat bayıla bayıla.madem bu kadar tepkili olduğun olayları izleme.İnsanın ağzından çıkanı biraz kulağı duyar .
Onu seyrediyor diye ileri geri konuşma hakkını nasi kendinde gördün?Neden izleyip zevk alan sensin ben değil.
Bu olayları izleyip zevk alanlar namus abidesi kesilecek şimdiçelişkiye gel
Çelişkili bir durum olduğunu anlatmaya çalışıyorum.bence cinayet de eğlence mevzusu yapılmamalıOnu seyrediyor diye ileri geri konuşma hakkını nasi kendinde gördün?
ilk yorumunda annen teyzen de izliyormuş o da kıskanıyor mu yoksaYaaa nasıl bu kadınları kıskanmıyorsunuz ? Kaç kişiyle birlikte oluyorlar.