Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar ben çok sık olmasada takip etmeye çalışıyorum esra yı
bugün naz ı gördüm şok oldum
ki aynı anda bi kaç kişi ile görüşüyomuş diye,yine bu forumda okumuştum
biri bana anlatabilirmi, nası geri döndü naz?
gelip özür dilemiş esrayla karşılıklı ağlamışlar o şekilde döndü
dün nişanlandı ben gördüm, locadan bi kızla, ama adını hatırlamıyorum..Te ne zamandır izleyemiyorum ya Cenk dün mü nişanlandı ?
reklam kokan hareketler sanki:)
dün nişanlandı ben gördüm, locadan bi kızla, ama adını hatırlamıyorum..
Bu hulya hanimin kuafor masrafina para dayanmaz alacak adam yandi
Bencede zaten o da zengin birisini istiyo yaşadığı standartların altına düşmek değil üstüne çıkmak istiyomus öle demişti
Cenkle ebrunun nişanını izledimde cenki pek samimi bulamadım ben bide ebrunun giyimi,saçı çok kötüydü normalde daha hoş bi kızdı :26:
yasemin yalcina benziyo o
ya uyelik iptali yapmistim dayanamadim :)hoşgeldin tivi nerelerdesin ya?
naz olayını hala aklım almıyor rezillik ötesi hiçbir şey yokmuş gibi hala ekranlarda
ya onlar cok geniş ya biz çok dar bakıyoruz olaylara
hülya hanım lükse cok düşkün ona anca şöyle zengin bir albay emeklisi lazım
cömertte olucak tabi
Ay cidden Çok şaşırdım dün görünce
ya uyelik iptali yapmistim dayanamadim :)
hadi naz tamamda esra nasil geri aldi onu programa o kadar sey soyledi hakkinda,
yalanci olarak gosterdiler
elbisesi hic olmamisti balik etek onun fizigne uygun degil,cenkte bi seni olene kadar sevecem filan bile demedi aklina gelmiomus bilmem ne bi kac gune kalmaz gelirler geri..
hasanla nil zamaninda yoktum simdi yapiyim yorum,
boyle olacagi belliydi,
ama hasan nile ayip etti ama nilde ayip etmis cocuga muz kafali buz kafali filan demis,
hasan bayagi sinirlenmisti,
bence nil en bastan ciddi degildi esra erol dalga gectiniz filan diyince sanki oyle degilmis gibi gostermek icin ilerletti isi,
hani siz yanildiniz dedirtmek icin ama sonu kotu oldu,
emineninde verilmis sadakasi varmiski hasan kabul etmedi onu yoksa bu sinirle yazik olurdu o kiza,
hasan cok sinirli ve sinirlenince ne yapacagi belli olmaz onun...