- 3 Şubat 2012
- 4.218
- 693
esra nılden ayrılınca git kafanı dinle dediğinde yok esra hn gitmem diyordu demek gitti
kebabçı açıyorlarmış o yüzden gitti geri gelecek malesef
izlemiyorum kaç gündür netten film izlemek daha cazip geliyor baydı artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esra nılden ayrılınca git kafanı dinle dediğinde yok esra hn gitmem diyordu demek gitti
kimseleri beğenmiyor oda gittice kilo alıyor.Gozde hic evlenme niyetiyle orda degil. Diziyonetmenleri beni kesf etsin felan diye bekliyor galiba...
Suan birlikte oldugu kadinla gelmis. Kendisi 66 yasinda kadinda 38.
Locadan yas olayi etik bulunmuyo ama avrupada bu yas farki cok normalmis...
Bakalim evlenecekmii. Yuzundeki dovmede komik olmus hahah..
kebabçı açıyorlarmış o yüzden gitti geri gelecek malesef
izlemiyorum kaç gündür netten film izlemek daha cazip geliyor baydı artık
melahat muzaffer hanıma iyi taktı
Melahat hanım gelen her talibini gördükten sonra esra hanım kararım olumsuz :) 5 dk bir odaya gidip konuşalım yok belki karşına gelen kişi çok iyi birisi tanımadan hepsini yolluyor acaba nasıl birisi bekliyor 1.90 boyunda kara kaşlı kara gözlü birisini bekliyor heralde
naz ne yapmıskı ben kacırmısım orayı :26:
melahat kutsi gibi birini bekliyormuşMelahat hanım gelen her talibini gördükten sonra esra hanım kararım olumsuz :) 5 dk bir odaya gidip konuşalım yok belki karşına gelen kişi çok iyi birisi tanımadan hepsini yolluyor acaba nasıl birisi bekliyor 1.90 boyunda kara kaşlı kara gözlü birisini bekliyor heralde
Kızlar bana güzelce anlatabilecek var mı bu Naz ortalığı karıştırıp gitmemiş miydi ?
Burda işi ne ?:44:
1 hafta izlemedim neler kacirmisim
Hoşgeldin canım sensiz de buranın tadı çıkmıyodu
hosbulduk ay ozledimm burayida naz gelmis filan kacirdim hep izlememistim bu hafta dogru duzgun.,
tv arsivinden incelerim simdi :)
*nazın yayına gelmesi çok dengesiz bir davranış
bence esra erol hata yapıyor ortada basit bir mesele yoktu ki kaç kişinin adı geçti :26:
bencede..
*ebru ile cenk(zuhal hanımın oğlu) nişanlandı bugün değişik bir çift olmuşlar,ebrunun saçını beğenmedim olgun göstermiş