- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hasanla nilin ayrılıgını kaçırmışım kızlar neolmuşta ayrılmışlar merak ediyorum valla biri bana özet geçse
belliydi zatende bu esra erolu anlamıyorum oda alay ediyo gibi adamlakızın hasanla dalga geçtiği başından beri belliydi, hasandan jip istemiş,bir daireyi üzerime yap demiş,alay etmiş herkesin içinde
muz kafalı falan demiş hasana kız babasıyla trabzona gitmiş uçak biletlerini bile ben aldım bir teşekkür edip Allah razı olsun demediler diyo...
özetle kız kendini rezil etti
emine gelmedi evet arkadaşım annem izlerken diyor emine gelmiyecek diyor bende gelir belki dedim ama gelmedi annem diyor eminenin yerinde olsam gelmem hasan çok konuşuyor ve çok asabi diyor annem, gerçekten te çok konuşuyor dün tv de ancak bir sonunu görebildim yıldırım bey o hanımla nişanlandımı şimdi kadın çok genç duruyor ondanhasanın çağırdığı emine gelmedi
bende katılıyorum,,o egoya taş olsa dayanmazyıldırım beyin durumu inandırıcı gelmedi,ebru hanım gerçekçi görünmüyor sonu gelmez buraya yazıyorum
aynen ben de bunu söyleyip duruyorum heyecan deyip atlatmaya çalıştı. hiç gerçekçi değilYıldırım beyin sevgilisi banada gerçekçi gelmedi
Heyecanlıyım ayağına anlatmadı bile nasıl tanıştıklarını
bu işin sonuda tırt
aynen.. düzmece yalan bir ilsiki gibi görünüyor yildirim beyle ebru haniminki..
cok heycanliyim konusamam diyor... yildirim beyde susturmak icin almanyada dogdugu icin türkcesi iyi degil falan diyor..
parayla tutmus herhalde bayani
aynen ben de bunu söyleyip duruyorum heyecan deyip atlatmaya çalıştı. hiç gerçekçi değil
bir de melehat a gıcık oluyorum....o ne uyuz bir konuşma tarzı.sünerek eeaaasssraaaa hınaaamm.......
esra ne kadar sorsa da evleniriz demiyolar tırrt bunlar..aynen ben de bunu söyleyip duruyorum heyecan deyip atlatmaya çalıştı. hiç gerçekçi değil