[/QUOTE]
Bu kız tam olarak kaç yaşında Abla ?
bilmemki 19 yada 20 olmasi lazim:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[/QUOTE]
Bu kız tam olarak kaç yaşında Abla ?
Naz'ın kirpikleri çok hoş
canım yasemin şu uşaklı olan kızmı? geçen gün fark etmiştim.eğer oysa bende uşak'ta oturuyorum.buraya yeni geldiğimde eşimin yanına gitmiştim.(eşim ecz.de çalışıyor) bunlar kardeşleriyle geldiler.bana ........'ayy senn nee güzelsinn,seninn adınn ne ? diye sorular sordular.böyle kelimeleri uzata uzata.biraz anormal olduklarını fark ettim.eşime sordum.eşimde bi daha konuşma onlarla.gözümle görmedim ama onlar hakkında iyi şeyler konuşmuyorlar dedi.daha sonra başkalarından da duydum.inşallah.kimsenin başını yakmazlar.esra erol'u seviyorum ama oğlum çizgifilm izliyor o saatte,sonra da akşam yemeği falan izleyemiyorum (
evet uşaklı,kendiside demişti,benim hakkımda dedikodu çıkartıyorlar diye.demekki bişey var
canım yasemin şu uşaklı olan kızmı? geçen gün fark etmiştim.eğer oysa bende uşak'ta oturuyorum.buraya yeni geldiğimde eşimin yanına gitmiştim.(eşim ecz.de çalışıyor) bunlar kardeşleriyle geldiler.bana ........'ayy senn nee güzelsinn,seninn adınn ne ? diye sorular sordular.böyle kelimeleri uzata uzata.biraz anormal olduklarını fark ettim.eşime sordum.eşimde bi daha konuşma onlarla.gözümle görmedim ama onlar hakkında iyi şeyler konuşmuyorlar dedi.daha sonra başkalarından da duydum.inşallah.kimsenin başını yakmazlar.esra erol'u seviyorum ama oğlum çizgifilm izliyor o saatte,sonra da akşam yemeği falan izleyemiyorum (
naz dun guneyle gitmisti geri gelmis neden acaba :44::44:
bende onu merak ettim, güneyle ne oldu sonuc acaba
Ama bugün canlı değildi belki ondan ordadır :26:
aaa canli degilmiydi bende diyorum niye aciklama yapmadan naz oturdu oraya diye eminmisiniz canli olmadigina :26:
hasanda vardi zaten :26:
aaa canli degilmiydi bende diyorum niye aciklama yapmadan naz oturdu oraya diye eminmisiniz canli olmadigina :26:
hasanda vardi zaten :26:
aa bende bilmiyordum canlı olmadıgını
canlı sanmıştım :97:
aa bende bilmiyordum canlı olmadıgını
canlı sanmıştım :97:
ben hic dikkat etmedim canli mi degilmi ama canlidir diye dusunuyorum :26:
Canlı yayında canlı yazıyo kenarda tatlım
hic dikkat etmedim bugun