Ben hemen ona baktım o yüzden izlemedim canlı olmayınca sevmiyorum ben
sazan gibi atladim bende oyle bakarken bi ara dogukan vardi programa cikmadan konu acmis bi sitede gelismeleri yazmis filan ona bakiyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hemen ona baktım o yüzden izlemedim canlı olmayınca sevmiyorum ben
sazan gibi atladim bende oyle bakarken bi ara dogukan vardi programa cikmadan konu acmis bi sitede gelismeleri yazmis filan ona bakiyordum
Su gibi canlıydı bugün yarında canlıymış onlar çalışıyo bayramda esra hanım tatilde
bu bolumleri ne ara cekmis ki o zaman:44::44:
yeni bolum yaziyo
bu bolumleri ne ara cekmis ki o zaman:44::44:
Evet canım işte canlı yazmıyo yeni bölüm yazıyo
Çok eski çekilmiş değil çünkü orada bir adam varya değişim için gönderdiler saçı sakalı kesildi o adamın saçı sakalı bu programdada kısaydı yani bir hafta olmamaış çekileli ama belki 3-4 gün önce çekilmiş olabilir.Çok saçma olmuş canlı değil ama altta tel noları bile yayınlanıyor o an arasa sanki bağlanabilecek.
zuhalin oglunun aski kimmis aciklanmismiydi :26:
Zuhalin oğlumuydu o az sonra diye veriyolardı ben kaçırdım galiba bi açıklama görmedim:26:
hii evet cenk biriyle yakalanmis filan diye az sonralari verdiler ama cikmadi herhalde :26:
Ekipten biri diyolardı dimi ben de görmedim ama sürekli izlemiyodum kaçırmış olabilirim diye düşündüm:26:
yok ekipten degildi ya ekipten gizledigimi ne oye birsey degilmiydi :26:
ekipten demedi ki :26:ekipten gizledigi kim diyor :26:
ekipten demedi ki :26:ekipten gizledigi kim diyor :26: